jimis_vts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα... Δυστυχώς ήρθε η ώρα μετά από 10 χρόνια της απόλυσης. Έφτιαξα κι εγκρίθηκαν κανονικά όλα για το ταμείο. Ερώτηση: υπάρχει ασφάλιση κανονικά από ικα αυτόματα ή χρειάζονται κάποιες ενέργειες?? Πολύ παλιααα που είχα ξαναμπεί στον οαεδ είχα κανονικά θυμάμαι απλά μην άλλαξε κάτι... Εν τω μεταξύ ανεργίας έπρεπε να γράψω αλλά οκ 😂 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από jimis_vts 1
mariosnik_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Αν είσαι έως 29 ετών, πρέπει να κάνεις αίτηση, παίρνεις μια βεβαίωση από ΟΑΕΔ και την καταθέτεις στο ταμείο. https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Βεβαίωση_ανεργίας_για_παροχή_ιατροφαρμακευτικής_περίθαλψης Για άτομα από 29 ως 55. Μάλλον πρέπει να κάνεις άλλη αίτηση. Δες αυτο μήπως βοηθάει. https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=2242#
dtzgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Τίποτα δεν κάνεις. Αν είχες 50 ένσημα το 2024, θα ανανεωθεί η ασφάλιση σου ούτως ή άλλως και για το διάστημα 1/3/2025-28/2/2026 λόγω αυτών των ενσήμων. Αν επιδοτηθείς για τουλάχιστο 2 μήνες μέσα στο 2025 από το ταμείο, του χρόνου πάλι θα ανανεωθεί η ασφάλιση σου και για το διάστημα 1/3/2026-28/2/2027, λόγω της επιδότησης ανεργίας. Τα άλλα που έγραψε ο από πάνω νομίζω ότι είναι προγράμματα για μη επιδοτούμενους ανέργους. 2
jimis_vts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, dtzgr είπε Τίποτα δεν κάνεις. Αν είχες 50 ένσημα το 2024, θα ανανεωθεί η ασφάλιση σου ούτως ή άλλως και για το διάστημα 1/3/2025-28/2/2026 λόγω αυτών των ενσήμων. Αν επιδοτηθείς για τουλάχιστο 2 μήνες μέσα στο 2025 από το ταμείο, του χρόνου πάλι θα ανανεωθεί η ασφάλιση σου και για το διάστημα 1/3/2026-28/2/2027, λόγω της επιδότησης ανεργίας. Τα άλλα που έγραψε ο από πάνω νομίζω ότι είναι προγράμματα για μη επιδοτούμενους ανέργους. Όλο το '24 δούλεψα μέχρι 12 Δεκέμβρη...κι εγώ αυτό διάβασα απλά τα λένε και λίγο μπερδεμένα μέσα στο δυπα. Για μη επιδοτούμενους είναι κατάλαβα κι εγώ ότι κανείς αίτηση...
sdikr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Σε κάθε περίπτωση και να μην έχεις ασφάλιση σε καλύπτει ο νόμος για τους ανασφάλιστους στις δημόσιες δομές (ΚΥ, ΙΚΑ, νοσοκομεία, δημόσιους Ιατρούς) όποτε δεν θα έχεις κάποιο θέμα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, jimis_vts είπε Καλησπέρα στην παρέα... Δυστυχώς ήρθε η ώρα μετά από 10 χρόνια της απόλυσης. Έφτιαξα κι εγκρίθηκαν κανονικά όλα για το ταμείο. Ερώτηση: υπάρχει ασφάλιση κανονικά από ικα αυτόματα ή χρειάζονται κάποιες ενέργειες?? Πολύ παλιααα που είχα ξαναμπεί στον οαεδ είχα κανονικά θυμάμαι απλά μην άλλαξε κάτι... Εν τω μεταξύ ανεργίας έπρεπε να γράψω αλλά οκ 😂 Δεν ξέρω να βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς,απλά να σου ευχηθώ να βρεις την επόμενη εργασία πολύ σύντομα. 1
jimis_vts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω να βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς,απλά να σου ευχηθώ να βρεις την επόμενη εργασία πολύ σύντομα. Σ ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ αυτό ελπίζω. Όχι ότι ήθελα να χάσω τη δουλειά μου αλλά είχα πιάσει και ταβάνι. Μέχρι έρπη ζωστήρα από το άγχος... Μαθήματα πολλά ευτυχώς και δυστυχώς! 1 1
nyne Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Φίλε μη μασάς.Μετα από 19 χρόνια στην ίδια εταιρεία έτυχε να αρρωστήσω κ να κάνω ένα χειρουργείο,ζήτησα ένα μήνα να δουλέψω από το σπίτι,άκουσα τέρατα.Παραιτηθηκα έγινα καλά κ μόλις έψαξα βρήκα δουλειά με σχεδόν διπλάσια λεφτά και σε ωραίο περιβάλλον.Καλη επιτυχία σου εύχομαι φτιάξε linkedin κτλ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα