basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) και φετος, λιγο διαφορετικα, εχει εως 24/12 προσφορά τα κρασια με την ΑΒ Plus καρτα. καθε 15 ευρω σε κρασια δινει 200ποντους δηλαδη μια 6ευρη επιταγη για επομενη αγορα. Για ποικιλια πατε σε μεγαλο ΣΜ. (Το κερδος σε σχεση με σκρουτζομαγαζα ειναι περι των 3ευρω ανα φιαλη των 20ευρω) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από basilis_k6 9
panos- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Κάτι που εμένα προσωπικά με έχει βολέψει αρκετά, είναι ότι οι 200 πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε προϊόντα. Για παράδειγμα, εγώ παίρνω γιαούρτια ΑΒ που κοστίζουν 2,70 και όταν υπάρχει προσφορά εξαργύρωσης τα δίνει δωρεάν με αντάλλαγμα 65 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι τα 6€ μπορούν να γίνουν 8€. Τώρα πχ έχει προσφορά για χαρτί κουζίνας με 60 πόντους (κανονική τιμή 2,5€), οπότε το κέρδος είναι 7,5€ και μένουν και 20 πόντοι (πχ 2 γκοφρέτες που κοστίζουν συνολικά 0,6€) 3
gpapadakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 + Σκλαβενίτης 30% στα κρασιά https://www.sklavenitis.gr/kava/krasia-sampanies/ (Ανταγωνίζονται μεταξύ τους) 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 54 λεπτά πριν, gpapadakis είπε + Σκλαβενίτης 30% στα κρασιά https://www.sklavenitis.gr/kava/krasia-sampanies/ (Ανταγωνίζονται μεταξύ τους) το καλο με τον σκλαβενιτη ειναι οτι εχεις απευθειας την εκπτωση και επειδη ειναι νομιζω λιγο πιο φθηνος στα κρασια το 30% ειναι ιδιο με το 40% που δινει ο βασιλοπουλος. προσοχη στον ΑΒ βγαινει η 6ευρη καθε φορα που πιανεις 15ευρω. καλο ειναι να παρετε δηλαδη συνολο καποιο πολλαπλασιο του 15. εγω πηρα 60+ ευρω σημερα για να εκδωθει η 4 επιταγη γιατι με 58,40 που ειχα φτασει στο ταμειο μου εδινε 3χ6ευρω. δεν παει αναλογικα δηλαδη. 1
smpt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορείς να σπάσεις τις αγορές ανά 15 ευρώ ωστε να τροφοδοτεις την επόμενη με την 6ευρη της προηγούμενης; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από smpt
akisgd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, smpt said: Μπορείς να σπάσεις τις αγορές ανά 15 ευρώ ωστε να τροφοδοτεις την επόμενη με την 6ευρη της προηγούμενης; Ε ναι θα μπορούσες να το κάνεις, γιατί όχι απλώς θα σε κοιτούσαν λίγο περίεργα αν έχει μεγάλη ουρά, αλλά δεν βαριέσαι... 😁
wakabanka Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, smpt είπε Μπορείς να σπάσεις τις αγορές ανά 15 ευρώ ωστε να τροφοδοτεις την επόμενη με την 6ευρη της προηγούμενης; Αν εξαργυρώσεις την 6ευρη, δεν θα θα βγει το ποσό κάτω από 15, άρα χάνεις την επόμενη επιταγή; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως τα υπολογίζει το σύστημά του ΑΒ αλλά καλύτερα εξαργύρωσε τις επιταγές σε άλλη αγορά χωρίς κρασιά η βάλε +6-7 ευρώ άσχετα προϊόντα να βγει πάνω από 15 το σύνολο της απόδειξης. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, wakabanka είπε Αν εξαργυρώσεις την 6ευρη, δεν θα θα βγει το ποσό κάτω από 15, άρα χάνεις την επόμενη επιταγή; οι επιταγές μετράνε για χρήμα, άλλωστε μπαίνουν στο σημείο της πληρωμής. Δεν αλλάζει το ποσό που πληρώνεις αν πληρώσεις με δωροεπιταγή. Και με 3 δωροεπιταγές μπορείς να πληρώσεις και ΄να πάρεις την νέα εξάευρη 5
nk9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, wakabanka είπε Αν εξαργυρώσεις την 6ευρη, δεν θα θα βγει το ποσό κάτω από 15, άρα χάνεις την επόμενη επιταγή; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως τα υπολογίζει το σύστημά του ΑΒ αλλά καλύτερα εξαργύρωσε τις επιταγές σε άλλη αγορά χωρίς κρασιά η βάλε +6-7 ευρώ άσχετα προϊόντα να βγει πάνω από 15 το σύνολο της απόδειξης. Το ποσό που υπολογίζει το σύστημα είναι προ τυχόν επιταγων. Άρα πχ αγοράζεις κρασιά 15€, παίρνεις επιταγή σε πόντους αξίας 6€, αγοράζεις ξανά κρασιά αξίας 15€, εξαργυρωνεις την επιταγη και άρα πληρώνεις 9€, αλλά ταυτοχρονοα κερδίζεις εκ νέου επιταγή σε πόντους 6€.
ctasis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, nk9 είπε Το ποσό που υπολογίζει το σύστημα είναι προ τυχόν επιταγων. Άρα πχ αγοράζεις κρασιά 15€, παίρνεις επιταγή σε πόντους αξίας 6€, αγοράζεις ξανά κρασιά αξίας 15€, εξαργυρωνεις την επιταγη και άρα πληρώνεις 9€, αλλά ταυτοχρονοα κερδίζεις εκ νέου επιταγή σε πόντους 6€. Εμενα η πωλητρια στο ταμειο μου προτεινε να μην το κανω αυτο, γιατι με την χρηση της επιταγης μειωνεται το ποσο πχ αν παρεις 15€ κρασια και χρησιμοποιησεις μια δωροεπιταγη 6€ τοτε το συστημα τους βλεπει 9€ αγορες και δεν σου βγαινει ξανα αλλη δωροεπιταγη
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ctasis είπε Εμενα η πωλητρια στο ταμειο μου προτεινε να μην το κανω αυτο, γιατι με την χρηση της επιταγης μειωνεται το ποσο πχ αν παρεις 15€ κρασια και χρησιμοποιησεις μια δωροεπιταγη 6€ τοτε το συστημα τους βλεπει 9€ αγορες και δεν σου βγαινει ξανα αλλη δωροεπιταγη Το Θετω ευγενικα γιατι δεν μου αρεσει να υπαρχει περιπτωση να εκθεσω : Δε νομιζω οτι ειχε δικιο. Ποτε δεν δουλευε ετσι. 4
GSpiraras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Το Θετω ευγενικα γιατι δεν μου αρεσει να υπαρχει περιπτωση να εκθεσω : Δε νομιζω οτι ειχε δικιο. Ποτε δεν δουλευε ετσι. Παντως από προσωπική εμπειρία με εξαργύρωση επιταγής και τελικό πληρωτέο κάτω από 15€ ΔΕΝ μου πέρασαν οι πόντοι. Οι εξυπηρετικότατες κυρίες στην υποδοχή θεώρησαν ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα έπρεπε να γίνει και μου έβαλαν τους πόντους στην ΑΒ κάρτα μου από το backoffice σύστημα τους. Δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα μόνο αλλά αν κάποιος συνδυάσει εξαργύρωση πόντων να προσέξει στην απόδειξη αν περάσαν οι πόντοι και αν όχι να πάει στην εξυπηρέτηση του καταστήματος να το διορθώσουν.
alexander098 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Έχω αγοράσει πολλές φορές προσφορές που δίνουν 100 ή 200 πόντους, εξαργυρώνοντας παράλληλα πόντους και μάλιστα με την απόδειξη να γράφει 0.01€. Πάντα περνούσαν οι πόντοι.
Masamune Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, ctasis said: Εμενα η πωλητρια στο ταμειο μου προτεινε να μην το κανω αυτο, γιατι με την χρηση της επιταγης μειωνεται το ποσο πχ αν παρεις 15€ κρασια και χρησιμοποιησεις μια δωροεπιταγη 6€ τοτε το συστημα τους βλεπει 9€ αγορες και δεν σου βγαινει ξανα αλλη δωροεπιταγη Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. 1
nk9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, ctasis είπε Εμενα η πωλητρια στο ταμειο μου προτεινε να μην το κανω αυτο, γιατι με την χρηση της επιταγης μειωνεται το ποσο πχ αν παρεις 15€ κρασια και χρησιμοποιησεις μια δωροεπιταγη 6€ τοτε το συστημα τους βλεπει 9€ αγορες και δεν σου βγαινει ξανα αλλη δωροεπιταγη Ψωνίζω χρόνια από το ΑΒ. Δεν ισχυει αυτό. Σαχλαμάρες σου είπε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα