killerx3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, MariosX είπε Καλά νταξει ρε μάγκες μην την πάρετε ούτως ή άλλως δεν περίμενε από εσάς να τα οικονομήσει. Από την άλλη όμως βλέπω την δύναμη μιας εταιρίας, παράγει μια νέα τηλεόραση και για αισθητικούς λόγους την πουλάει 66000$ και σαφέστατα θα την πάρουν κάποιοι, όχι εσείς πάντως. Εσύ που ξέρεις ας πούμε ότι δεν μπορούμε να την πάρουμε; Μην τα γενικεύεις όλα… 4
AntiCambeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, makis269 είπε το θεωρώ πολύ ενοχλητικό να είναι διάφανη η οθόνη και να βλέπεις με φως στο δωμάτιο , αν από πίσω έχει και τοίχο με κανένα έντονο χρώμα ίσως ακόμα χειρότερο , αν τώρα την βάλει κάποιος στην τζαμαρία με θέα την θάλασσα της καραϊβικής ίσως και να μην την χρειάζεται για να δει ,αλλά μόνο για φιγούρα στα κουρίτσα . Ιασο κοκλα, έχω TV LG και παίζω PS5 σε 4K 120 fps. 2
nvel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 για την καραϊβική υπάρχουν πολύ ακριβότερες (με ένα επιπλέον μηδενικό στην τιμή) τηλεοράσεις
TechnoState Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν θυμάμαι καλά....το είχε δοκιμάσει κ η Xiaomi αυτό, στις 55" σε πολύ χαμηλότερη τιμή (Μi TV LUX) πρίν τρία η τέσσερα χρόνια. Ακόμα κ ο Linus που μπούσταρε το όλο project....δεν πήγε κ πολύ καλά μάλλον. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από TechnoState 1
ScorpioX777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, makis269 είπε αν τώρα την βάλει κάποιος στην τζαμαρία με θέα την θάλασσα της καραϊβικής ίσως και να μην την χρειάζεται για να δει ,αλλά μόνο για φιγούρα στα κουρίτσα . Καλα, κατσε να σου παθει κανα burn in και να βλεπουν την σταμπα στο κεντρο της τηλεορασης στην θαλασσα της καραιβικης τα κουριτσα, θα ξενερωσουν και θα λακισουν... 2
mants118 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Ας ενημερώσει κάποιος τους Κορεάτες ότι ο Αυτιάς δεν κάνει πλέον εκπομπές επειδή είναι ΕυρωΒολευτής, οπότε δεν θα έχει απηχησει σε συνταξιούχους αυτό το προϊόν... 😛 4
Dennis077 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, CyanBlue είπε Έτσι δεν ξεκίνησαν οι περισσότερες σημερινές συσκευές που μπορεί να αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού? Ας θυμηθούμε εποχές 2000 και μετά, τιμές Plasma TV όσον αφορά την μετά CRT εποχή. Έτσι είναι όπως τα λες. Όμως πολλές από τις νέες τεχνολογίες δεν έχουν τύχει μεγάλης αποδοχής από τους καταναλωτές ώστε να καθιερωθούν και έγιναν premium ή εγκαταληφθηκαν. Η περίοδος που αναφέρεις δεν υπήρχαν κάν λεπτές τηλεόρασης και ήταν όντως νέα τεχνολογία σήμερα όμως υπάρχουν επιλογές. 1
pant13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, killerx3 said: Εσύ που ξέρεις ας πούμε ότι δεν μπορούμε να την πάρουμε; Μην τα γενικεύεις όλα… Μου αρέσει που λέει εσείς λες και αυτος μπορει. 😉 Εγω ξερω ότι τραβιέται με το μετρό 2 hours ago, killerx3 said: 😉 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από pant13
protathlitis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο κεντρικό κτίριο του Ellinikon Experience στο Ελληνικό, έχει μία τέτοια η παρόμοια που δείχνει κάποια φυτά. Ήταν μικρότερη και ορθογώνια θυμάμαι, πάντως ήταν διάφανη. Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από protathlitis
TechnoState Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, pant13 είπε ......Εγώ ξέρω ότι τραβιέται με το μετρό ....κοίτα, όταν κ όπου μπορώ, και εγώ τραβιέμαι με το μετρό κ προτιμώ να αφήνω τα αμάξια ή τις μηχανές μου στο γκαράζ, στο σπίτι μου. 1
Petros Electron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Περιμενα μια τετοια που δεν θα κανει δαχτυλιες στην οθονη και δεν θα σπαει το πανελ.. Τι οχι ?🤣🤣 τα 59.999 μου λείπουν μονο για να συμπληρώσω τα 60 χιλιάρικα.🤷♂️ 3
svartevarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Φαντάσου να πέσεις πάνω στην τηλεόραση γιατί την καθάρισες με Άζαξ.
Dimitris_1981 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Αν είχα αυτό το σπίτι αυτό το πράγμα δεν θα πέρναγε ούτε απ΄έξω. Αν καταφέρουν να κάνουν τα παράθυρα οθόνη να το συζητήσω όταν πιάσω το τζόκερ. Επίσης κάτι δεν μου πάει καλά με το ψαροκόκαλο στο πάτωμα. Ίσως να είναι και λόγω φωτισμού ή photoshop. καλύτερα να κάνεις κάτι τέτοιο με custom εντελώς υλοποίηση (καλύτερη από του τύπου) ώστε να μην ξεχωρίζει στο ταβάνι. Που και πάλι δεν τρελαίνομαι. Αναφορά σε κείμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα