Προς το περιεχόμενο

80-85 inch best choise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!

Θελω να παρω μια οσο το δυνατον καλυτερη τηλεοραση μεγεθους 80-85 inch και budget μεχρι 2000 ευρω max.

Το ιδανικο ειναι 85 inch μιας κ θα τη βαλω σε εναν τοιχο 2.38 μετρων πλατους..

Προοριζεται για γενικη χρηση σε ενα καινουριο σπιτι που θα μετακομισω κ γενικα ειμαι fan των ταινιων αλλα βλεπω κ πολλα αθλητικα...

Επισης ειμαι μεγαλος fan της samsung σε ολα(τηλεορασεις,κινητα,ρολογια κτλ κτλ) αλλα δεν βαζω παρωπιδες..αν υπαρχει κατι πολυ καλυτερο στις παραμετρους που θετω ειμαι ανοιχτος...

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου προτεινει κατι καλο θα ημουν ευγνωμων..

Το μονο θεμα ειναι οτι την βιαζομαι και θελω να την παρω μεχρι 31/12 το αργοτερο....

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, trelofanis81 είπε

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!

Θελω να παρω μια οσο το δυνατον καλυτερη τηλεοραση μεγεθους 80-85 inch και budget μεχρι 2000 ευρω max.

Το ιδανικο ειναι 85 inch μιας κ θα τη βαλω σε εναν τοιχο 2.38 μετρων πλατους..

Προοριζεται για γενικη χρηση σε ενα καινουριο σπιτι που θα μετακομισω κ γενικα ειμαι fan των ταινιων αλλα βλεπω κ πολλα αθλητικα...

Επισης ειμαι μεγαλος fan της samsung σε ολα(τηλεορασεις,κινητα,ρολογια κτλ κτλ) αλλα δεν βαζω παρωπιδες..αν υπαρχει κατι πολυ καλυτερο στις παραμετρους που θετω ειμαι ανοιχτος...

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου προτεινει κατι καλο θα ημουν ευγνωμων..

Το μονο θεμα ειναι οτι την βιαζομαι και θελω να την παρω μεχρι 31/12 το αργοτερο....

Ευχαριστω πολυ!

hisense 85u7nq

Δημοσ.

Φιλε μου ειμαι αναμεση σε αυτη και την Samsung qn85d..

Εχεις αποψη?

Τα site τυπου rting εκθειαζουν την hisensw 85u8n αλλα δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...