Rebelos2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα φώτα σας. Έκανα format στο κινητό σήμερα, αφού είχα σώσει ότι ήθελα από αρχεία και παράλληλα, μέσω του smart switch, έσωσα στο λαπτοπ όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Μετά, ξεκίνησα να το στήνω από την αρχή. Εγκατέστησα το shazam και βλέπω πως αφού έκανα το log in με τον λογαριασμό μου, πως έχω χάσει τα τραγούδια από τον Απρίλη και έπειτα. Έκανα restore μετά από τα αρχεία, αλλά πάλι το ίδιο, δεν είναι εκεί μέσα. Και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας. Από τα αρχεία της εφαρμογής, που έχω στο λαπτοπ, μπορώ να βρω την λίστα με τα τραγούδια; Έχω τα εξής αρχεία: com.shazam.android.data com.shazam.android_split_config.xxhdpi.apk com.shazam.android_split_config.arm64_v8a.apk com.shazam.android.penc backupHistoryInfo.xml Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Rebelos2018
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 02:08 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:08 μμ Κάποιος παιδιά έχει καμιά ιδέα;
pp6210 Δημοσ. χθες στις 03:19 μμ Δημοσ. χθες στις 03:19 μμ μηπως να μιλησεις με shazam ή samsung support, εγω καταλαβαινω οτι υπαρχουν drm rights σε αυτα τα αρχεια, οποτε ισως δεν επιτραπηκε το backup & restore. παντως εγω το smart switch το εχω χρησιμοποιήσει πολλες φορες χωρις να χασω κατι απο δικα μου δεδομενα...
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pp6210 είπε μηπως να μιλησεις με shazam ή samsung support, εγω καταλαβαινω οτι υπαρχουν drm rights σε αυτα τα αρχεια, οποτε ισως δεν επιτραπηκε το backup & restore. παντως εγω το smart switch το εχω χρησιμοποιήσει πολλες φορες χωρις να χασω κατι απο δικα μου δεδομενα... Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό πάντως, γιατί τα shazams προ Απριλίου φαίνονται. Shazam support δεν υπάρχει, δεν έχω βρει τίποτα. Θα προσπαθήσω και με samsung μπας και βγάλω καμιά άκρη. Επεξ/σία χθες στις 03:41 μμ από Rebelos2018
Λύση stark Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ Λύση Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ On 20/12/2024 at 21:33, Rebelos2018 said: Εγκατέστησα το shazam και βλέπω πως αφού έκανα το log in με τον λογαριασμό μου, πως έχω χάσει τα τραγούδια από τον Απρίλη και έπειτα. Το μόνο σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι μέχρι το Απρίλιο ήσουν λογκαρισμένος στο Shazam, εκείνο το μήνα κάτι έγινε και σε έκανε log out και από τότε ό,τι κομμάτι "έπιανες" με το Shazam απλά δεν σώθηκε στο account σου. Επίσης ερώτηση: Δεν έχεις συνδεδεμένο το Shazam με Spotify ή Apple Music;
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 04:59 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:59 μμ 4 λεπτά πριν, stark είπε Το μόνο σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι μέχρι το Απρίλιο ήσουν λογκαρισμένος στο Shazam, εκείνο το μήνα κάτι έγινε και σε έκανε log out και από τότε ό,τι κομμάτι "έπιανες" με το Shazam απλά δεν σώθηκε στο account σου. Επίσης ερώτηση: Δεν έχεις συνδεδεμένο το Shazam με Spotify ή Apple Music; Το πιο πιθανό είναι αυτό όντως, το έχω σκεφτεί και εγώ. Άραγε η shazam, να κρατάει κάποιο backup? Χλωμό το βρίσκω. Εμένα μου κάνει εντύπωση που το backup από το switch, δεν τα έχει μέσα. Είναι συνδεδεμένο ναι, στο spotify βρίσκω αρκετά είναι η αλήθεια, αλλά δυστυχώς τραγούδια που δεν υπάρχουν στο spotify, δεν τα εμφανίζει. Apple music δεν είχα ποτέ όχι.
stark Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ 2 hours ago, Rebelos2018 said: Το πιο πιθανό είναι αυτό όντως, το έχω σκεφτεί και εγώ. Άραγε η shazam, να κρατάει κάποιο backup? Χλωμό το βρίσκω. Εμένα μου κάνει εντύπωση που το backup από το switch, δεν τα έχει μέσα. Είναι συνδεδεμένο ναι, στο spotify βρίσκω αρκετά είναι η αλήθεια, αλλά δυστυχώς τραγούδια που δεν υπάρχουν στο spotify, δεν τα εμφανίζει. Apple music δεν είχα ποτέ όχι. Μήπως τυχόν κρατούσες και Google Backup στο κινητό; Αν ναι, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να επαναφέρεις εκείνο το backup (κατά προτίμηση δοκιμαστικά σε κάποια άλλη συσκευή, αν έχεις) να δεις τι θα σου εμφανίσει στο library του Shazam.
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 08:31 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:31 μμ 40 λεπτά πριν, stark είπε Μήπως τυχόν κρατούσες και Google Backup στο κινητό; Αν ναι, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να επαναφέρεις εκείνο το backup (κατά προτίμηση δοκιμαστικά σε κάποια άλλη συσκευή, αν έχεις) να δεις τι θα σου εμφανίσει στο library του Shazam. Εννοείς μέσω του Google Drive? Μπα όχι.
stark Δημοσ. χθες στις 08:37 μμ Δημοσ. χθες στις 08:37 μμ Just now, Rebelos2018 said: Εννοείς μέσω του Google Drive? Μπα όχι. Εννοώ το κλασικό Google Backup που υπάρχει σε όλα τα Android κινητά. https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en Κρίμα πάντως, εμένα με έχει σώσει πολλές φορές, σε αρκετές εφαρμογές κάνει backup / restore settings + app data, είναι τσάμπα και δεσμεύει ελάχιστο χώρο στο cloud της Google (Google One). 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 08:48 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:48 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stark είπε Εννοώ το κλασικό Google Backup που υπάρχει σε όλα τα Android κινητά. https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en Κρίμα πάντως, εμένα με έχει σώσει πολλές φορές, σε αρκετές εφαρμογές κάνει backup / restore settings + app data, είναι τσάμπα και δεσμεύει ελάχιστο χώρο στο cloud της Google (Google One). Όχι όχι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με google, είμαι παραδοσιακός τύπος, καλωδιάκι και χειροκίνητη μεταφορά στους φακέλους. Πρώτη φορά χρησιμοποίησα τέτοια σουίτα, σαν το switch, για κάνα δυο τρεις εφαρμογές που βαριέμαι να στήνω ξανά από την αρχή (oasa τηλεματική, που έχω αγαπημένες καμιά 30αρια στάσεις). Το αρχείο αυτό com.shazam.android.penc, επειδή έχει μέγεθος 18 mb, πιστεύω ότι εκεί μέσα υπάρχει η πληροφορία που αναζητώ. Αλλά τι να το κάνεις που δεν ξέρω τι να το κάνω. Θεωρητικά, δεν είναι μεγάλη η ζημιά, γιατί στο Spotify, τα βρίσκω. Αλλά σίγουρα δεν είναι όλα. Απλώς έχω shazams από το 2016, μέχρι και τον Απρίλιο του 2024, έχοντας αλλάξει και 3 συσκευές στο μεσοδιάστημα. Γύρω στα 1600 shazams. Τα χαμένα υπολογίζω πως είναι γύρω στα 40 50 από τον Απρίλιο, εκ των οποίων θεωρώ τα 10, σίγουρα δεν τα έχει το Spotify. Επεξ/σία χθες στις 08:55 μμ από Rebelos2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα