Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office απο που ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το γνωρίζω το site αλλά ελπίζω διάλεξες με βαση αξιολογήσεις και όχι φτηνοτερη τιμη...

το download από onedrive είναι για μένα το πιό περίεργο απο όλα, εγώ αγοράζω από gamers-outlet τελεία net και πάντα τα downloads είναι από microsoft server

το billing address είναι οκ να ζηταει αν πληρώνεις με πιστωτική, να σου στείλει κλειδί από άλλο domain μάλλον μεταπουλάει αλλουνου, πες και αυτό οκ, αλλά τι θα κατεβάσεις από ένα onedrive...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, pp6210 είπε

δεν το γνωρίζω το site αλλά ελπίζω διάλεξες με βαση αξιολογήσεις και όχι φτηνοτερη τιμη...

το download από onedrive είναι για μένα το πιό περίεργο απο όλα, εγώ αγοράζω από gamers-outlet τελεία net και πάντα τα downloads είναι από microsoft server

το billing address είναι οκ να ζηταει αν πληρώνεις με πιστωτική, να σου στείλει κλειδί από άλλο domain μάλλον μεταπουλάει αλλουνου, πες και αυτό οκ, αλλά τι θα κατεβάσεις από ένα onedrive...

Επέλεξα το wincdkey γιατί είδα ότι ο @dvlsakos πήρε από εκεί και ήταν του λειτούργησε (με βάση ότι έχει την πιο υψηλή βαθμολογία 4.4). Αλλά και εγώ κώλωσα με το onedrive link και έχω μείνει με το πουλ.... ε κλειδί το χέρι προς το παρόν. 😁

Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιο official link, με την ελπίδα ότι το κλειδί θα δουλέψει. Αν έχει κάποιος κάποιο παραπάνω info ευπρόσδεκτο.

EDIT: Δεν βρίσκω download link, βρήκα μόνο αυτό: https://setup.office.com/home/getoffice όπου πρέπει να κάνεις login με το account σου, να κάνεις redeem το key και μετά να σε αφήσει να κάνεις install τα apps. Φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή με "φτηνό" κλειδί, σε σημείο που αν το δοκιμάσω μήπως το κάνω με νέο account και όχι το βασικό μου.

Επεξ/σία από spahar
Δημοσ.
5 ώρες πριν, spahar είπε

Αλλά και εγώ κώλωσα με το onedrive link και έχω μείνει με το πουλ.... ε κλειδί το χέρι προς το παρόν. 😁

Μη κwλwνεις. Κατέβασε το και θα είναι μια χαρά. Σε ποιο office αναφέρεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Μη κwλwνεις. Κατέβασε το και θα είναι μια χαρά. Σε ποιο office αναφέρεσαι;

Στο 2024 Pro plus (https://wincdkey.com/product/microsoft-office-professional-plus-2024/?currency=EUR), το οποίο το έχει σε τιμή πάτωμα.

Edit: Πρόσεξα κιόλας μόλις ότι στην περιγραφή λέει πρώτα πρώτα ότι 

Αναφορά σε κείμενο

Ιmportant Note: Please note that Office 2024 is not activated through setup.office.com.

Επεξ/σία από spahar
Δημοσ.

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μια χαρά φαίνεται.

9 ώρες πριν, spahar είπε

Edit: Πρόσεξα κιόλας μόλις ότι στην περιγραφή λέει πρώτα πρώτα ότι 

Δε σημαίνει κάτι αυτό.

Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 5:18 ΜΜ, spahar είπε

Επέλεξα το wincdkey γιατί είδα ότι ο @dvlsakos πήρε από εκεί και ήταν του λειτούργησε (με βάση ότι έχει την πιο υψηλή βαθμολογία 4.4). Αλλά και εγώ κώλωσα με το onedrive link και έχω μείνει με το πουλ.... ε κλειδί το χέρι προς το παρόν. 😁

Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιο official link, με την ελπίδα ότι το κλειδί θα δουλέψει. Αν έχει κάποιος κάποιο παραπάνω info ευπρόσδεκτο.

EDIT: Δεν βρίσκω download link, βρήκα μόνο αυτό: https://setup.office.com/home/getoffice όπου πρέπει να κάνεις login με το account σου, να κάνεις redeem το key και μετά να σε αφήσει να κάνεις install τα apps. Φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή με "φτηνό" κλειδί, σε σημείο που αν το δοκιμάσω μήπως το κάνω με νέο account και όχι το βασικό μου.

Φιλε και εμενα μου εiχε κανει λιγο εντυπωση που τα κατεβαζες απο συνδεσμο εκτος microsoft αλλα εν τελη ολα καλα δουλευουν μια χαρα. Δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...