Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν είναι ενεργό! Αν κάνω λάθος διορθώστε με καθώς είμαι νέος χρήστης!.. Το πρόβλημά μου με την τηλεόραση είναι το εξής:

Ενώ παίζει κανονικά για αρκετά λεπτά, κατά διαστήματα κάνει κάποιες διακοπές στην εικόνα. Διαβάζοντας παλιότερα σχόλια από ένα παρόμοιο θέμα έχω βρει το εξής ερώτημα αλλά δεν έχει απαντηθεί απ' αυτόν που είχε το ίδιο θέμα : Στην ίδια κεραία έχουμε άλλη μία τηλεόραση και κάνει αυτή το ίδιο πράγμα με τις διακοπές... Έστω και για λίγο.. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα αν κατα την θεαση των καναλιών "παγωνει" η "σπαει" η εικονα σημαίνει οτι το σημα απο την κεραια δεν ειναι αρκετό η σωστο (εχει πολλα σφαλματα).
Αν εχει επιλογη η TV σου στο μενου της μπες και δες ποιότητα και ένταση σήματος (κάποιες τηλεοράσεις δείχνουν επίσης και το επίπεδο σφαλμάτων). Μέτα απο εκει και πέρα έλεγχος στην κεραία και στα επι μέρους περιφερειακά της (καλώδια, διακλαδωτες, μπριζες Tv, βύσματα).

• Like 1
  • Confused 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω ελέγξει όλα αυτά και την εξωτερική κεραία η οποία δείχνει μία χαρά, αλλά και τα βύσματα και των δύο τηλεοράσεων, τα οποία έχουν αλλαχθεί, επίσης έχουν αλλαχθεί και οι αποκωδικοποιητές! Να φταίνε μήπως και οι δυο τηλεοράσεις;;🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2024 στις 8:35 ΜΜ, Vangelius είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω ελέγξει όλα αυτά και την εξωτερική κεραία η οποία δείχνει μία χαρά, αλλά και τα βύσματα και των δύο τηλεοράσεων, τα οποία έχουν αλλαχθεί, επίσης έχουν αλλαχθεί και οι αποκωδικοποιητές! Να φταίνε μήπως και οι δυο τηλεοράσεις;;🤔

Αν δεν μπορεις να βρεις τον λογο, φωναζεις εναν ηλεκτρονικο που να εχει και πεδιομετρο για να ερθει να κανει μετρήσεις και να δει τι γινεται. Για εμενα ειναι προβλημα με το σημα και οχι με τα περιφερειακά αφου και οι 2 τβ κανουν το ιδιο προβλημα.
Δεν εχουμε λεπτομέρειες ουτε τι κεραια εχεις (ατομική η κεντρική) αν μεσολαβεί ενισχυτής σηματος, τι καλωδιο εχεις και σε τι κατάσταση είναι αν η κεραια ειναι LTE και πολλα αλλα..

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...