Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να κάνω αίτηση στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, ήμουν έτοιμη να ανοίξω μια βιοτεχνία κ έμαθα ότι άνοιξε αυτό το πρόγραμμα. Είμαι άνεργη, δεν έχω κάνει έναρξη, δεν έχω βρει ακόμα το χώρο. Είδα ότι θα επιδοτηθούν 5800 άτομα, έχω λέτε ελπίδες ή άδικα χαίρομαι;

Επίσης θέλω να κάνω μόνη μου την αίτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει παρόμοια αίτηση στο παρελθόν, να βοηθήσει λίγο αν κολλήσω κάπου;

Δημοσ.

Και ναι, κόλλησα κάπου... Στο σημείο που έχει το φακό, που πρέπει να τον πατήσεις για να τραβήξει αυτόματα τα στοιχεία ανέργου από τη ΔΥΠΑ, δεν τα ανεβάζει. Είμαι μακροχρόνια κ έχω το ασδ, τι στο καλό, δεν συνδέονται οι εφαρμογές τους; Κατάφερε κανείς να του ανεβάσει τα στοιχεία;

Δημοσ.

Το έψαξα και εγώ και τελικά απευθύνθηκα σε γραφείο που αναλαμβάνει αυτές τις αιτήσεις. Είναι πολύ μπλέξιμο η γραφειοκρατία και αυτά που ζητάνε για να το κανει μόνος του κάποιος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τι τίτλο πράξης βάλατε στο πρώτο βήμα;

Μίλησα με κάποια γραφεία και μου είπαν οτι το κόστος είναι το 10% του προγράμματος δηλαδή 1700+ΦΠΑ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1700 για να σου κάνουν την αίτηση μου φαίνεται υπερβολικό. Σε ποια περιοχή είστε.  Εμένα Κρήτη  μου είπαν 300 ευρώ τουλάχιστον για το ξεκίνημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα για παρακάτω γιατι  δεν είμαι σίγουρος αν θα το συνεχίσω 

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.

Έχω συμπληρώσει σχεδόν όλη την αίτηση, ρώτησα κ στον ΟΑΕΔ κ είπαν αν μπορούν θα με βοηθήσουν αλλά επειδή φοβάμαι μη κάνω κανένα λάθος κι εξαιτίας αυτού μείνω απ' έξω κ χάσω τόσα λεφτά, θα πάω κι εγώ μόλις μπει ο χρόνος σε γραφείο που κάνουν τέτοιες αιτήσεις να είμαι σίγουρη. Πάντως σε θέμα αμοιβής, σε ένα ζήτησαν 150€ συν 200€ σε κάθε αίτηση πληρωμής εφόσον εγκριθω κ σε άλλο γραφείο πάνω απ' τα διπλά οπότε ψαξ τε το λίγο γιατί χρεώνει ο καθένας ότι θέλει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...