Nikkk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, θέλω να κάνω αίτηση στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, ήμουν έτοιμη να ανοίξω μια βιοτεχνία κ έμαθα ότι άνοιξε αυτό το πρόγραμμα. Είμαι άνεργη, δεν έχω κάνει έναρξη, δεν έχω βρει ακόμα το χώρο. Είδα ότι θα επιδοτηθούν 5800 άτομα, έχω λέτε ελπίδες ή άδικα χαίρομαι; Επίσης θέλω να κάνω μόνη μου την αίτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει παρόμοια αίτηση στο παρελθόν, να βοηθήσει λίγο αν κολλήσω κάπου;
Nikkk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Και ναι, κόλλησα κάπου... Στο σημείο που έχει το φακό, που πρέπει να τον πατήσεις για να τραβήξει αυτόματα τα στοιχεία ανέργου από τη ΔΥΠΑ, δεν τα ανεβάζει. Είμαι μακροχρόνια κ έχω το ασδ, τι στο καλό, δεν συνδέονται οι εφαρμογές τους; Κατάφερε κανείς να του ανεβάσει τα στοιχεία;
totalius Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Το έψαξα και εγώ και τελικά απευθύνθηκα σε γραφείο που αναλαμβάνει αυτές τις αιτήσεις. Είναι πολύ μπλέξιμο η γραφειοκρατία και αυτά που ζητάνε για να το κανει μόνος του κάποιος.
blade-17 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Τι τίτλο πράξης βάλατε στο πρώτο βήμα; Μίλησα με κάποια γραφεία και μου είπαν οτι το κόστος είναι το 10% του προγράμματος δηλαδή 1700+ΦΠΑ.
totalius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1700 για να σου κάνουν την αίτηση μου φαίνεται υπερβολικό. Σε ποια περιοχή είστε. Εμένα Κρήτη μου είπαν 300 ευρώ τουλάχιστον για το ξεκίνημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα για παρακάτω γιατι δεν είμαι σίγουρος αν θα το συνεχίσω Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από totalius
blade-17 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αθήνα, και σε εμένα για δόσεις μου είπαν.
Nikkk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Έχω συμπληρώσει σχεδόν όλη την αίτηση, ρώτησα κ στον ΟΑΕΔ κ είπαν αν μπορούν θα με βοηθήσουν αλλά επειδή φοβάμαι μη κάνω κανένα λάθος κι εξαιτίας αυτού μείνω απ' έξω κ χάσω τόσα λεφτά, θα πάω κι εγώ μόλις μπει ο χρόνος σε γραφείο που κάνουν τέτοιες αιτήσεις να είμαι σίγουρη. Πάντως σε θέμα αμοιβής, σε ένα ζήτησαν 150€ συν 200€ σε κάθε αίτηση πληρωμής εφόσον εγκριθω κ σε άλλο γραφείο πάνω απ' τα διπλά οπότε ψαξ τε το λίγο γιατί χρεώνει ο καθένας ότι θέλει...
blade-17 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αν μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό που απευθύνθηκες θα το εκτιμούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα