Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2024 στις 3:55 ΜΜ, Huruduru είπε

2025 έρχεται και ακόμα δεν υπάρχει άλλο smartwatch που να κάνει πλήρη χρήση του iPhone πέρα από το AppleWatch. Το ίδιο και με διάφορες άλλες λειτουργίες που είναι δύσβατες αν δεν είσαι 100% στο οικοσύστημα της Apple. Είναι καθαρά μονοπωλιακή τακτική και θα οφελήσει τους καταναλωτές να υπάρχουν παραπάνω επιλογές. 

Μάλλον, δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα θέματα που θίγεις.

Το Samsung Galaxy Watch αν το συνδέσεις με κινητό εκτός Samsung, Στα δίνει όλα? για χρησιμοποίησε το με ΟΡΡΟ για παράδειγμα και μετά τα λέμε.

Και συγνώμη αν σου χαλάω την εξυπνάδα.

Και να κάνω και μια χαζή ερώτηση...

Μας ζαλίσανε και έριξαν στην Apple πρόστιμα (σκασίλα μου εν μέρει) να επιτραπούν και store από τρίτους.... ΚΑΙ? για πείτε μου πόσα store έγιναν και πόσοι τα χρησιμοποιούν

Μη γελιόμαστε, βρήκαν τρόπο να αρμέγουν λεφτά  την χρυσή αγελάδα, θα πουν θα που, θα ρίξουν και ένα πρόστιμο και όλα καλά.

Όλα καλά? όχι γτ αν ήταν να ανεβάσει τις τιμές της η Apple 10% τώρα θα τις ανεβάσει 20%... Και πάλι ο πελάτης που Θέλουν να "προστατέψουν" οι "πολιτικοί απατεώνες" θα την πληρώσει.

Επεξ/σία από alfa1312
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfa1312 είπε

Μας ζαλίσανε και έριξαν στην Apple πρόστιμα (σκασίλα μου εν μέρει) να επιτραπούν και store από τρίτους.... ΚΑΙ? για πείτε μου πόσα store έγιναν και πόσοι τα χρησιμοποιούν

Μα όλοι αυτοί που "απαιτούν" αυτές τις ρυθμίσεις δεν χρησιμοποιούν iPhone, οπότε δεν θα μάθουν... και δεν τους ενδιαφέρει, κιόλας, το κάνουν από "'άποψη".

1 ώρα πριν, alfa1312 είπε

Όλα καλά? όχι γτ αν ήταν να ανεβάσει τις τιμές της η Apple 10% τώρα θα τις ανεβάσει 20%... Και πάλι ο πελάτης που Θέλουν να "προστατέψουν" οι "πολιτικοί απατεώνες" θα την πληρώσει.

Δες παραπάνω .....

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, alfa1312 είπε

Μάλλον, δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα θέματα που θίγεις.

Το Samsung Galaxy Watch αν το συνδέσεις με κινητό εκτός Samsung, Στα δίνει όλα? για χρησιμοποίησε το με ΟΡΡΟ για παράδειγμα και μετά τα λέμε.

Και συγνώμη αν σου χαλάω την εξυπνάδα.

Και να κάνω και μια χαζή ερώτηση...

Μη γελιόμαστε, βρήκαν τρόπο να αρμέγουν λεφτά  την χρυσή αγελάδα, θα πουν θα που, θα ρίξουν και ένα πρόστιμο και όλα καλά.

Οκ δες πρώτα πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις εκτός του AppStore μια εφαρμογή (τώρα που υπάρχει η υποτιθέμενη ελευθερία) και μετά τα ξαναλέμε. Δυο καταστήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή AltStore και Epic. Για να υπάρξουν αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπου επηρεάζει τα πάντα η Apple για να αρμέξει και από εκεί. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις και να ανεβάσεις ότι εφαρμογή θες. Πριν γράψεις το οτιδήποτε διάβασε πρώτα τι απαιτεί η Apple και η κάθε Apple θα σου πω και μετά. Όσο για τις ανεβασμένες τιμές, όλες οι εταιρίες ανεβάζουν τις τιμές. Καπιταλισμός λέγεται, οι μέτοχοι θέλουν κέρδη κάθε χρόνο δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός. Τέλος για την Samsung που ανέφερες, έχω γνώση αλλά παρόλα αυτά μπορώ να χρησιμοποιήσω άνετα gadget άλλου κατασκευαστή με την Samsung συσκευή μου δίχως ανόητα εμπόδια. Δεν ζήτησα να είναι το Apple Watch συμβατό με συσκευές τρίτων, αλλά οι συσκευές τρίτων με το iPhone. Όσο για το κακό πολιτικό σύστημα δεν θα το αναλύσουμε, σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...