Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε!Λογω εργασιας αρκετες φορες πρεπει να ταξιδευω,και επειδη δε θελω πλεον να κουβαλω το αρχαιολογικο τουβλο λαπτοπ μου,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ταμπλετακι,ετσι ωστε να το αντικαταστησω και να κανω τη ζωη μου ευκολοτερη.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:200-300 μαξ(οσο πιο φθηνο,τοσο καλυτερα)

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Browsing,ταινιες,μουσικη,facebook

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:Το λαπτοπ μου ειναι 14αρι,οποτε 10-12 ειμαι καλα πιστευω.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Με ενδιαφερει οπωσδηποτε πληκτρολογιο,hdmi θα ηταν καλο να εχει.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;   ΟΧΙ

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;   4-5G

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;    Τι ειναι αυτο?

😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;  ναι 

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;Windows η android

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; καλο θα ηταν

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Σκρουτζ λογω κουπονιου

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;Καινουριο

Οπως προανεφερα,θα ηθελα κατι απλο(οχι για δυσκολες δουλειες),αλλα με καλα specs για να τα καταφερνει και σε βαθος χρονου.Η χρηση του θα ειναι εντελως απλη.
Kοιτουσα κατι samsung tab A9,και φαινονται να κανουν τη δουλεια που θελω,ΟΜΩΣ ειμαι εντελως ασχετος με το αντικειμενο και χρειαζομαι βοηθεια.
Επισης προτασεις για πληκτρολογια ολοκληρωμενες θα ηταν καλοδεχουμενες.
Ευχαριστω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αναμεσα σε samsung και xiaomi θα διαλεγες το δευτερο?Γιατι σε κινητο,εγω σε καμια περιπτωση δε θα εβαζα τη xiaomi πιο πανω απο samsung..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Samsung είναι πολύ αδύναμο σε πολλά επίπεδα με σχέση του Xiaomi.

Από πού να πιάσεις.....

Από Ram, επεξεργαστή, μπαταρία,από ανάλυση οθόνης και πολλά άλλα.

Το μόνο αρνητικό είμαι η Miui που φοράει.

Τώρα στο θέμα του κινητού.... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ....

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Αναμεσα σε samsung και xiaomi θα διαλεγες το δευτερο?Γιατι σε κινητο,εγω σε καμια περιπτωση δε θα εβαζα τη xiaomi πιο πανω απο samsung..

Ετσι ειναι

αν δεν εχεις θεμα με το λογισμικο δειχνει λιγο καλυτερο το redmi αλλιως το Galaxy. Και τα 2 καλυπτουν τη χρηση που θες.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

Βλέπω έχεις ήδη αποφασίσει για tablet (προφανώς θα πας σε android, τα win σε ταμπλέτα 10-11 ιντσων δεν νομίζω πια) αλλά έχεις σκεφτεί καθόλου chromebook;

σκεψου μινι λαπτοπ με chrome os, με πληκτρολόγιο κ συνήθως touch screen, που έχει chrome browser για όλα (και google docs), έχει playstore αρα παίζουν όλες σχεδόν οι εφαρμογές και καλή σχετικά μπαταρία... δεν μιλάμε για καινουργιο 14αρι που κοστίζει πιο ακριβά και από λαπτοπακι απο κίνα, μιλάμε για refurbished μέχρι 150. εγώ πηρα μτχ ένα ASUS στα 110-120 αν θυμάμαι, 4/32gb και touchscreen, για δοκιμή περισσότερο, για να μην κουβαλάω λαπτοπ στα ταξίδια, και έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για όλα, browsing, streaming, euroleague..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pp6210 είπε

Βλέπω έχεις ήδη αποφασίσει για tablet (προφανώς θα πας σε android, τα win σε ταμπλέτα 10-11 ιντσων δεν νομίζω πια) αλλά έχεις σκεφτεί καθόλου chromebook;

σκεψου μινι λαπτοπ με chrome os, με πληκτρολόγιο κ συνήθως touch screen, που έχει chrome browser για όλα (και google docs), έχει playstore αρα παίζουν όλες σχεδόν οι εφαρμογές και καλή σχετικά μπαταρία... δεν μιλάμε για καινουργιο 14αρι που κοστίζει πιο ακριβά και από λαπτοπακι απο κίνα, μιλάμε για refurbished μέχρι 150. εγώ πηρα μτχ ένα ASUS στα 110-120 αν θυμάμαι, 4/32gb και touchscreen, για δοκιμή περισσότερο, για να μην κουβαλάω λαπτοπ στα ταξίδια, και έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για όλα, browsing, streaming, euroleague..

Σ'ευχαριστω για τη προταση,αλλα τα βλεπω λιγο ''ογκωδη'' σε σχεση με τα ταμπλετ..Θα ηθελα κατι μικρο και ελαφρυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...