gianso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους, Ξαφνικά χθες έλαβα notification ότι το iMessage δεν ειναι πλέον διαθέσιμο (δε θυμάμαι το ακριβές μήνυμα). Στις ρυθμίσεις του iMessage φαίνεται το "pending" status για το τηλέφωνο μου (μέσω email δείχνει να είναι ok). Έχω διαβάσει σχετικά reddit threads και τα βασικά troubleshooting steps δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα (π.χ. κλείσε το iMessage και reboot). Επικοινώνησα χθες με τo support της Vodafone που λέει ότι γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επιλύσει (εντός 24 ωρών). Το support της Apple μου ανέφερε ότι ειναι καθαρά θέμα του παρόχου σε επικοινωνία μαζί τους. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα ; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από gianso
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gianso είπε Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους, Ξαφνικά χθες έλαβα notification ότι το iMessage δεν ειναι πλέον διαθέσιμο (δε θυμάμαι το ακριβές μήνυμα). Στις ρυθμίσεις του iMessage φαίνεται το "pending" status για το τηλέφωνο μου (μέσω email δείχνει να είναι ok). Έχω διαβάσει σχετικά reddit threads και τα βασικά troubleshooting steps δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα (π.χ. κλείσε το iMessage και reboot). Επικοινώνησα χθες με τo support της Vodafone που λέει ότι γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επιλύσει (εντός 24 ωρών). Το support της Apple μου ανέφερε ότι ειναι καθαρά θέμα του παρόχου σε επικοινωνία μαζί τους. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα ; Θα περιμενεις απαντηση απο τον παροχο. Εφοσον σου ανεφεραν (παραδεχτηκαν) το προβλημα θα ερθει καποια ενημερωση λογικα το επομενο διαστημα. Επικοινωνησε ξανα μετα απο 2 εβδομαδες για να αναφερεις το προβλημα. Δεν ειναι ούτε θεμα συσκευης ουτε και θεμα Apple οπως (σωστά) αναφερθηκε. καλές γιορτές Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από aces
gianso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, aces said: Θα περιμενεις απαντηση απο τον παροχο. Εφοσον σου ανεφεραν (παραδεχτηκαν) το προβλημα θα ερθει καποια ενημερωση λογικα το επομενο διαστημα. Επικοινωνησε ξανα μετα απο 2 εβδομαδες για να αναφερεις το προβλημα. Δεν ειναι ούτε θεμα συσκευης ουτε και θεμα Apple οπως (σωστά) αναφερθηκε. καλές γιορτές Καλές γιορτές και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θεωρείς / πιστεύεις ότι ειναι σε κάποιες συσκευές ή είναι γενικό πρόβλημα του παρόχου και επηρεάζει πολλές συσκευές ;
aces Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gianso είπε Θεωρείς / πιστεύεις ότι ειναι σε κάποιες συσκευές ή είναι γενικό πρόβλημα του παρόχου και επηρεάζει πολλές συσκευές ; Η Apple την εχει την υπηρεσια ενεργη δεν ειναι θεμα κατασκευαστη. Η συσκευη δυσκολο να εχει κατι. Μονη δοκιμη αλλη SIM αλλου παροχου στην ιδια συσκευη να δεις αν λειτουργει και αναφορα προβληματος στον παροχο (vf) γραπτως για να το δουν λογικα μετα τις γιορτες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από aces
stark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 21 hours ago, gianso said: Καλές γιορτές και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θεωρείς / πιστεύεις ότι ειναι σε κάποιες συσκευές ή είναι γενικό πρόβλημα του παρόχου και επηρεάζει πολλές συσκευές ; Ρίξε μια ματιά κι εδώ αν δεν το έχεις ήδη δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα