Joe22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Σχετικό-άσχετο Έλαβα ένα μέηλ τους πως η viva.com γίνεται viva bank και τους αντίστοιχους ινδιάνικους (ενδεχομένως) όρους... Θέλει προσοχή
The_Judas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2025 στις 5:56 ΜΜ, VRaCh είπε Είμαι στην ίδια φάση, το ανακάλυψα πρόσφατα και ψάχνομε γιατί δεν είδα καμία ειδοποίηση. κοιταξε μεσα στο app... εγω εκει βρηκα καλά κρυμμενη μια ειδοποίηση που ελεγε "αλλαγη ορων"....ενώ ειχα να μπω μεσα μηνες. τραγικοι! 12 ώρες πριν, Joe22 είπε Σχετικό-άσχετο Έλαβα ένα μέηλ τους πως η viva.com γίνεται viva bank και τους αντίστοιχους ινδιάνικους (ενδεχομένως) όρους... Θέλει προσοχή θα γινουν λενε κανονική τραπεζα που θα δινει 2% επιτόκιο καταθεσεων για ανοιχτα χρήματα... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από The_Judas
recon3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Την είχα πατήσει κ εγώ με τους κλέφτες. 1. Εννοείται ακύρωση του iban 2. Όσο κ να στέλνετε email δεν θα βγάλετε άκρη. Περίμενα 4 μήνες. Στο τέλος έκανα επίσημο παράπονο (συμπληρώνεις μια φόρμα) και πήρα τα λεφτά πίσω μετά από 1-2 μηνες 3. Μαύρο στους νταβατζηδες. Ψάχνομαι για καταγγελία για το μονοπώλιο στα εισιτήρια. Αν έχεις κάποιος/α πληροφορία με ενδιαφέρει
The_Judas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, recon3 είπε 2. Όσο κ να στέλνετε email δεν θα βγάλετε άκρη. Περίμενα 4 μήνες. Στο τέλος έκανα επίσημο παράπονο (συμπληρώνεις μια φόρμα) και πήρα τα λεφτά πίσω μετά από 1-2 μηνες για βοηθησε μας λιγο..που εκανες παραπονο και τι επικαλεστηκες; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από The_Judas
recon3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, The_Judas είπε για βοηθησε μας λιγο..που εκανες παραπονο και τι επικαλεστηκες; Στα πολλά email που μου έλεγαν πως το αίτημα μου έχει καταχωρηθεί και επεξεργάζεται απο την αρμόδια ομάδα, απαντούσα πως δεν έχω το παραμικρό στοιχείο και δεν έχω ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. Ζήτησα και μου δόθηκε επίσημη φόρμα παραπόνων απο τη viva στην οποία ανέφερα πως 1. Ουδέποτε ενημερώθηκα για το iban 2. Ουδέποτε συνένεσα στο να έχω iban 3. Ζητούσα επιστροφή των 10 ευρώ 1
killer76 Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ (επεξεργασμένο) H Viva το πάει για κλείσιμο? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλείνει την μία παροχή μετα την άλλη. Την χρησιμοποιούμε στην δουλειά στον επαγγελματικό λογαριασμό και σήμερα είδαμε ειδοποίηση οτι έκοψε και την παραγωγή VIVA RF για πληρωμές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρικλοποδιά βάζουν στον εαυτό τους??? Πανε τα Viva Spots και από 1/4 πάνε και τα eMoney Υ.Γ. Καλά το support ανύπαρκτο και όταν πετύχεις κάποιον, τελείως ανίδεος... Επεξ/σία Σάββατο στις 02:39 μμ από killer76 1
bananasplit Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ καλό τους κλείσιμο. και νταβατζιλίκι οι χρεώσεις, και support δεν υπήρχε ποτέ, και περιορίζουν τα πάντα. μονοπώλιο (πότε αυτό έγινε νόμιμο;) και χωρίς καμία εξυπηρέτηση. "αυτοί είμαστε, αν θέλετε". απλά, οι επαγγελματίες βρείτε έναν άλλο τρόπο ρε παιδιά.
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 03:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:57 μμ 1 ώρα πριν, killer76 είπε H Viva το πάει για κλείσιμο? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλείνει την μία παροχή μετα την άλλη. Την χρησιμοποιούμε στην δουλειά στον επαγγελματικό λογαριασμό και σήμερα είδαμε ειδοποίηση οτι έκοψε και την παραγωγή VIVA RF για πληρωμές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρικλοποδιά βάζουν στον εαυτό τους??? Πανε τα Viva Spots και από 1/4 πάνε και τα eMoney Υ.Γ. Καλά το support ανύπαρκτο και όταν πετύχεις κάποιον, τελείως ανίδεος... εχουν ανταγωνισμό revolut και ενα σωρό ξενες τράπεζες... και αντί να γινονται ανταγωνιστικοι, εχουν γίνει χειροτεροι από τις συστημικές. Στις 11/2/2025 στις 11:13 ΠΜ, recon3 είπε Στα πολλά email που μου έλεγαν πως το αίτημα μου έχει καταχωρηθεί και επεξεργάζεται απο την αρμόδια ομάδα, απαντούσα πως δεν έχω το παραμικρό στοιχείο και δεν έχω ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. Ζήτησα και μου δόθηκε επίσημη φόρμα παραπόνων απο τη viva στην οποία ανέφερα πως 1. Ουδέποτε ενημερώθηκα για το iban 2. Ουδέποτε συνένεσα στο να έχω iban 3. Ζητούσα επιστροφή των 10 ευρώ ευχαριστω μου εδωσαν πίσω τα χρηματα και εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα