bananasplit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Συγχωρέστε με αν έχει τεθεί ξανά, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι σχετικό. Προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια από την more.com. Στην πληρωμή μου λέει είτε να πληρώσω με πιστωτική κάρτα (+4.50) είτε να χρησιμοποιήσω viva wallet λογαριασμό. Ψάχνω να κάνω εγγραφή, και ενώ σε ένα σωρό άρθρα, όπως πχ εδώ, γράφει πως είναι και για ιδιώτες, με την είσοδό μου στη σελίδα βγαίνει ένα popup που μου ζητάει να δηλώσω το όνομα της επιχείρησής μου. Θα το είχα ήδη παρατήσει, αλλά δε μπορώ να καταλάβω που κάνω λάθος. Εκτός κι αν η viva είναι πλέον αποκλειστικά για επαγγελματίες. Θυμάμαι όμως πως τη χρησιμοποιούσε αρκετός κόσμος. Αν κάποιος το έχει καταφέρει, ή έχει κάποια ιδέα, καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ!
asdfnikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Και να φτιάξεις λογαριασμό για να τον φορτίσεις χρειάζεται είτε να χρεώνεσαι 10 ευρώ τον μήνα για να έχεις IBAN για να λάβεις τα χρήματα είτε να σου τα στείλει άλλος χρήστης viva.
bananasplit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 κατάλαβα.. μια φορά, αποκλείεται να πληρώσω τα εισιτήρια στην τιμή τους.. ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση φίλε!
fmarkos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, asdfnikos είπε Και να φτιάξεις λογαριασμό για να τον φορτίσεις χρειάζεται είτε να χρεώνεσαι 10 ευρώ τον μήνα για να έχεις IBAN για να λάβεις τα χρήματα είτε να σου τα στείλει άλλος χρήστης viva. Μπορείς να τον φορτήσεις και χωρίς να έχεις iban μέσω πιστωτικής με χρέωση 1,9% + 0,10€. Αυτό σημαίνει πως αν τα εισιτήρια κοστίζουν πάνω από 200€ πρακτικά θα σου κοστίσει περισσότερο να τα πληρώσεις μέσω viva wallet, εκτός αν το χρησιμοποιείς ήδη και έχεις χρήματα μέσα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από fmarkos
fragos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 ρε μάγκες τι του γράφετε. ιδιότης είναι. αν φορτώσεις με αγορά Viva εΜονευ Code είναι δωρεάν ενω και με φορτίση μέσω κάρτας είναι μιρκοτερο το fee από ότι αγορά εισιτήριου. προφανώς αν κάνεις χρηση μία φορά είναι μία η άλλη 1
fmarkos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, fragos είπε ρε μάγκες τι του γράφετε. ιδιότης είναι. αν φορτώσεις με αγορά Viva εΜονευ Code είναι δωρεάν ενω και με φορτίση μέσω κάρτας είναι μιρκοτερο το fee από ότι αγορά εισιτήριου. προφανώς αν κάνεις χρηση μία φορά είναι μία η άλλη Για να βγάλεις iban σε όλους τους λογαριασμούς χρεώνει 10€ τον μήνα, δεν έχει να κάνει αν είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας. Η φόρτιση με κάρτα επιφαίνεται με τα ποσά που έγραψα πιο πάνω και η φόρτιση με μετρητά έχει μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό 150€ (σίγουρα) και αν δεν κάνω λάθος σε χρεώνει και με 1€ ανά συναλλαγή.
fragos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 τρεια options. τα 2 που αναφερθηκαν ανωτερω και το free με κωδικο. προφανως ειναι χρησιμο μονο αν κανεις συναλλαγες συχνα μεσω more.
black_widow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δεν μπορείς να δημιουργήσεις προσωπικό λογαριασμό στη viva.com πλέον , μόνο επαγγελματικό. 2
Vstromrider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, black_widow είπε Δεν μπορείς να δημιουργήσεις προσωπικό λογαριασμό στη viva.com πλέον , μόνο επαγγελματικό. αυτη η εταιρια παντα μου εκανε εντυπωση. Αλλαζει αντικειμενα σε μια νυχτα. Πουλαει δωρεαν τηλεφωνα στο εξωτερικο επι 10 χρονια, μετα γινεται voip παροχος, το κλεινει ουσιαστικα σε 1 νυχτα, μετα εισητηρια, μετα γινεται τραπεζα για ιδιωτες, για επαγγελματιες και τωρα κοβει τους ιδιωτες.
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, black_widow είπε Δεν μπορείς να δημιουργήσεις προσωπικό λογαριασμό στη viva.com πλέον , μόνο επαγγελματικό. δεν ειχα ιδεα... εγω εχω ακομη προσωπικο, με εχει γλιτωσει πολλα χρηματα σε προμηθειες απο εισιτηρια απο συναυλίες, αγωνες, σινεμα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα