Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε λάπτοπ (lenovo ideapad ) με ryzen 3250u παρατηρείται το εξής με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα: Όταν τύχει να έχω ανοιχτά 2+ tabs με βίντεο ή κάποια απαίτηση σε γραφικά, τα γραφικά κρασάρουν, μου βγάζει ειδοποίηση πως υπάρχει πρόβλημα με τον driver της οθόνης και το μοναδικό που με αφήνει να κάνω είναι να στείλω αναφορά. Αν προσπαθήσω να μπω στην εφαρμογή της adrenalin μου γράφει ότι δεν είναι συμβατή, οπότε το πρόβλημα λύνεται μόνο αν ξαναγίνει εγκατάσταση, μέχρι να ξαναεμφανιστεί. Πλέον αυτό συμβαίνει συνεχώς και είναι πολύ εκνευριστικό.

Έχω δοκιμάσει διαγραφή και καθαρή εγκατάσταση της εφαρμογής, τις επιλογές full/minimal install, driver only, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, επανεγκατάσταση driver της lenova . Το πρόβλημα επανέρχεται συνεχώς. 

Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει. Παλαιότερους drivers δε δοκίμασα μεν, όμως το πρόβλημα αυτό υπάρχει πολύ καιρό (πιάνει τους 2 τελευταίους του link σίγουρα). Απλώς τότε συνέβαινε μια φορά στο 2μηνο ας πούμε, ενώ τώρα γίνεται συνέχεια. Τότε δεν έδωσε σημασία γιατί θεωρούσα ότι επειδή περνούσε κάποιος καιρός απλώς δε γινόταν κάποιο αυτόματο update και έκανα την εγκατάσταση. Έχει νόημα να δοκιμάσω παλαιότερους;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, usermame32 είπε

Έχει νόημα να δοκιμάσω παλαιότερους;

Αν θέλεις να αποκλείσεις την περίπτωση προβληματικών drivers, ναι. Κατέβασε πρώτα τους drivers και το ddu, καθάρισε τους υπάρχοντες οδηγούς με το ddu, κάνε επανεκκίνηση, αποσυνδέσου από το ίντερνετ και μετά στήσε τους drivers που κατέβασες.

Απενεργοποίησε όμως την αυτόματη ενημέρωση drivers για να μην σου κατεβάζει νεώτερους συνέχεια.

spacer.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...