Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, digitalarchive said:

δεν συνδεεται με τίποτα φυσικα προσπαθω σε 2.4

δοκιμασα και δικτυα απο 2 router μου χει βγαλει τη παναγια

εχει κανεις ιδεα τι και πως;

με ποια εφαρμογή προσπαθείς ???

Δημοσ.
5 minutes ago, digitalarchive said:

SmartLife λεγεται νομιζω.

το αστειο της υποθεσης; τον εντοπιζει και αυτοματα...

αναβοσβηνει το σηματάκι του wi fi ?? ανοιξες την εφαρμογη και επελεξεσ τον θερμοστατη ..σου ζητησε νε επιλεξεις wifi και να βαλεις κωδικο και μετα εψαξε και τον βρηκε ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αναβοσβηνει το σηματάκι του wi fi ?? ανοιξες την εφαρμογη και επελεξεσ τον θερμοστατη ..σου ζητησε νε επιλεξεις wifi και να βαλεις κωδικο και μετα εψαξε και τον βρηκε ???

ναι πατάω το πάνω βέλος.... το αικον φυσικα στο App ειναι λαθος εσενα τι icon σου βγαζει;

του βαλα αλλες μπαταριες και εφταιξε

αιστοδιαολο μια ωρα....

εχεις τον ιδιο;

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.

Απ ότι είδα ο θερμοστάτης είναι 2,4. Λογικά τα router σου είναι 2,4 και 5. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιες συσκευές  κομπλάρουν, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το 5άρι wifi στο router σου και να κάνεις την διαδικασία σύνδεσης. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία άνοιξε ξανά το 5άρι και όλα θα είναι οκ. 

Δημοσ.
15 minutes ago, digitalarchive said:

ναι πατάω το πάνω βέλος.... το αικον φυσικα στο App ειναι λαθος εσενα τι icon σου βγαζει;

του βαλα αλλες μπαταριες και εφταιξε

αιστοδιαολο μια ωρα....

εχεις τον ιδιο;

όχι αλλά όλοι είναι περίπου το ίδιο.....εγώ τον έχω συνδέσει στο ρεύμα....οπότε αν παίρνει ρεύμα φτιάξε ένα καλωδιακό και δώσε ρεύμα στο θερμοστάτη...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ενδιαφέρομαι για αυτόν τον ψηφιακό θερμοστάτη . Γνωρίζετε αν δουλεύει σε λέβητα πετρελαίου;

Επεξ/σία από manos247

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...