rosspy Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ καλησπέρα όποιος επιθυμεί έχω σφραγισμένη σιμ από την προ μηνός προσφορά με απεριόριστα mb
johnmayson Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 μμ https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card 20 Λεει οχι 22 Στις 15/1/2025 στις 8:35 ΠΜ, gotthard είπε επιτέλους είδα διαφορά στην ταχύτητα απο voda που είχα. για πες περιπου τι ταχυτητα βλεπεις και αν μπορεις σκετο 4g χωριs ενεργοποιημενο το 5g. αν καποιος παρει esim και μετα απο χ μηνες το απενεργοποιησει θα εξαφανιστει (σβησει) απο το κινητο του η esim η ειναι ειδικη διαδικασια;;; και αν γνωριζει καποιος 1 ωρα σε yt η twich ποσα gb στο περιπου ειναι. ευχαριστω
andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, johnmayson είπε για πες περιπου τι ταχυτητα βλεπεις και αν μπορεις σκετο 4g χωριs ενεργοποιημενο το 5g. αν καποιος παρει esim και μετα απο χ μηνες το απενεργοποιησει θα εξαφανιστει (σβησει) απο το κινητο του η esim η ειναι ειδικη διαδικασια;;; Το έχουμε ξανά πει… Το ότι εγώ στην δική μου περιοχή ενδεχομένως θα έχω μια ταχύτητα πχ 200mbps με την Cosmote, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω την ίδια ταχύτητα σε μια άλλη γεωγραφική περιοχή ή ότι δεν θα την έχω με Vodafone ή NOVA… Αυτές οι συζητήσεις έχουν αξία μόνο μεταξύ φίλων που είναι στο ίδιο σημείο και έχουν διαφορετικές εταιρείες… 11 λεπτά πριν, johnmayson είπε https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card 20 Λεει οχι 22 Αυτήν που κοιτάς είναι διαφορετική προσφορά από αυτήν του θέματος. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:44 μμ από andreas1gr
johnmayson Δημοσ. Πέμπτη στις 09:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:02 μμ 12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Το έχουμε ξανά πει… Το ότι εγώ στην δική μου περιοχή ενδεχομένως θα έχω μια ταχύτητα πχ 200mbps με την Cosmote, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω την ίδια ταχύτητα σε μια άλλη γεωγραφική περιοχή ή ότι δεν θα την έχω με Vodafone ή NOVA… Αυτές οι συζητήσεις έχουν αξία μόνο μεταξύ φίλων που είναι στο ίδιο σημείο και έχουν διαφορετικές εταιρείες… Αυτήν που κοιτάς είναι διαφορετική προσφορά από αυτήν του θέματος. Δε ειπα ποτε αυτο για το ιδιo σημειο ρωτησα το φιλο που εχει και vodafone αν δε καταλαβαινεις τι ρωταω ειναι αλλο θεμα. οσο για τη προσφορά διάβασε τα ψιλά γράμματα αναφέρει ενεργοποίηση απο τα διαθέσιμα πακετα. το 22 που λες εσυ το γραφει καπου;;;;
andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ 18 λεπτά πριν, johnmayson είπε Δε ειπα ποτε αυτο για το ιδιo σημειο ρωτησα το φιλο που εχει και vodafone αν δε καταλαβαινεις τι ρωταω ειναι αλλο θεμα. Έστω ότι ο φίλος στην Δική του περιοχή (αλήθεια ξέρεις που ζει;) είχε χάλια ταχύτητες με κάποια άλλη εταιρία και τώρα που πήγε στην Cosmote έχει πολύ καλύτερες, ποιος εξασφαλίζει σε οποιονδήποτε άλλον (εκτός από τους κατοίκους που ζουν στην ίδια περιοχή με τον φίλο και συνδέονται στην ίδια κυψέλη - κεραία) ότι θα έχει καλύτερες ταχύτητες στις δίκες τους περιοχές…; Θέλεις ξανά απάντηση; Κανένας…. Εκτός και αν η όλη κουβέντα και όλα σου τα μηνύματα ήταν του στυλ «να ειχαμε κάτι να λέγαμε», οποτε πάω πάσο… 18 λεπτά πριν, johnmayson είπε οσο για τη προσφορά διάβασε τα ψιλά γράμματα αναφέρει ενεργοποίηση απο τα διαθέσιμα πακετα. το 22 που λες εσυ το γραφει καπου;;;; Πάμε από την αρχή… Το νήμα έχει σαν θέμα μια συγκεκριμένη προσφορά και το λινκ που ανέβασες είναι για μια άλλη προσφορά….
johnmayson Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 πμ Βγαζεις λαθος συμπερασμα τελοσπαντων.ειναι επιβεβαιωμενο μεσα απο το καταστημα οτι ειναι μεχρι 22;; Προφανως και ειναι αλλη προσφορα το γνωριζω.
kofer Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ 52 λεπτά πριν, johnmayson είπε ειναι επιβεβαιωμενο μεσα απο το καταστημα οτι ειναι μεχρι 22;; 2103227923 / 2310287577
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα