Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Συγγνωμη που ρωτάω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να έχω κάνει τη φορητότητα πριν πάω στο κατάστημα ή τελικά την κάνω εκει;

Επεξ/σία από Kasma7
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Thrylos7 Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει .

Αν τους δώσεις νούμερο που ήταν ήδη κοσμοτε πριν την ημέρα που ξεκίνησε η προσφορά ίσως τους ειδοποιεί το σύστημα αλλά χλωμό.

Μου έδωσες ιδέα τώρα. Στην προηγούμενη προσφορά δεν πρόλαβα να κάνω μια φορητότητα πριν λήξει η προσφορά και απλά πήγα στη φρογκ χωρίς να πάρω κάποιο πακέτο ακόμα Θα δοκιμάσω εκεί να το ενεργοποιήσω και βλέπουμε 

20 ώρες πριν, Kasma7 είπε

Καλησπέρα. Συγγνωμη που ρωτάω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να έχω κάνει τη φορητότητα πριν πάω στο κατάστημα ή τελικά την κάνω εκει;

Την κάνεις αφού πάρεις το φάκελο με τη σιμ την πρώτη φορά που θα πας στο κατάστημα εσύ ή οποίος μπορεί να σε εξυπηρετήσει 

Στην προηγούμενη σελίδα έχω ένα ποστ που εξηγεί την διαδικασία βήμα βήμα 

Επεξ/σία από logik
Δημοσ.

Το πρώτο βήμα έγινε , η φορητότητα οπότε από τρίτη θα πεταχτω Σταδίου για αγορά του πακέτου 144€ με τα απεριόριστα.

εστειλα ενεργοποίηση του 5g στην κόσμοτε και μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή , one plus 10pro.

Wtf???

Screenshot_2025-01-05-00-08-29-12_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mpregos είπε

Το πρώτο βήμα έγινε , η φορητότητα οπότε από τρίτη θα πεταχτω Σταδίου για αγορά του πακέτου 144€ με τα απεριόριστα.

εστειλα ενεργοποίηση του 5g στην κόσμοτε και μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή , one plus 10pro.

Wtf???

Screenshot_2025-01-05-00-08-29-12_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Βάλε την κάρτα σε άλλο κινητό και δοκίμασε ξανά. Μετά θα παίζει και στο one plus.

Αλλιώς τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mpregos είπε

Wtf???

Καλά σου λέει,  αφού δεν είναι συμβατή...

Βρες μια άλλη συμβατή συσκευή, βάλε εκεί την sim κ κσνε ξανά την διαδικασία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...