Thrylos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Διαβαζω οτι για να παρεις την προσφορα με φορητοτητα πρεπει πρωτα να μεταφερεις το νουμερο και μετα να πας να πληρωσεις τα 144. Επισης διαβαζω οτι για να μεταφερεις το νουμερο πρεπει να εχεις παρει μια SIM απο το καταστημα πρωτα. Μια ερωτηση : Για να παρεις τη SIM στην πρωτη επισκεψη πρεπει να περιμενεις την τεραστια ουρα? Θα χρειαστει να κανουν διαδικασια για τη φορητοτητα αυτοι, ή την κανεις μονος σου τη διαδικασια και μπορεις να παρακαμψεις την ουρα και απλα να παρεις μια καρτουλα και αν φυγεις?
andreas1gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Διαβαζω οτι για να παρεις την προσφορα με φορητοτητα πρεπει πρωτα να μεταφερεις το νουμερο και μετα να πας να πληρωσεις τα 144. Επισης διαβαζω οτι για να μεταφερεις το νουμερο πρεπει να εχεις παρει μια SIM απο το καταστημα πρωτα. Μια ερωτηση : Για να παρεις τη SIM στην πρωτη επισκεψη πρεπει να περιμενεις την τεραστια ουρα? Θα χρειαστει να κανουν διαδικασια για τη φορητοτητα αυτοι, ή την κανεις μονος σου τη διαδικασια και μπορεις να παρακαμψεις την ουρα και απλα να παρεις μια καρτουλα και αν φυγεις? Πάρε καλύτερα τηλ στο κατάστημα να σου πουν 100% την σωστή διαδικασία.
logik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτη ειναι η διαδικασια ακριβως , η ουρα ειναι αναμενομενη αφου για την ιδια δουλεια εχουν παει ολοι .Το να παρεις την καρτα ειναι υποθεση ενος λεπτου αλλα επειδη δεν ξερει ο καθενας την διαδικασια μονο 2-3 ερωτησεις να κανει παει το 5λεπτο .Αν ειχαν μια αφισα απλα εξω απ το καταστημα ή εστω ενα λινκ να εξηγει δεν θα ηταν ασχημα . Αν θελεις να ξερεις τι πρεπει να κανεις 1) κατεβασε την εφαρμογη απο τωρα και κανε λογαριασμο . Βαλε πχ το κινητο σου εφοσον κανεις μεταφορα και ενα pass . 2) Aφου παρεις την καρτα πηγαινεις στην εφαρμογη Μενου / Ενεργοποιηση ή παραγγελια Sim . Πατας Ενεργοποιησε τη Sim σου κανεις log in και σου δειχνει την σελιδα με τις οδηγιες . Στη συνεχεια θα σκαναρεις το Sim barcode απ το φακελο με την sim καρτα σου και συνεχιζεις με τα απαραιτητα 3) Μην ξεχασεις καπου στο τελος της διαδικασιας φορητοτητας να τικαρεις εκει που λεει "Αμεση φορητοτητα" για να γινει σε μια εργασιμη ημερα η μεταφορα . Διαφορετικα μπορει να κανει και 10 μερες αν εχετε καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση οπως εγω που δεν δεχοταν τη selfie ή δεν κατεβαζε τα αρχεια δοκιμαστε απο αλλο κινητο .Εγω με ενα Redmi 12 pro ειχα θεματα και το εκανα απο iphone Την δευτερη φορα που θα πας στο καταστημα πρεπει μονο να δωσεις τον αριθμο του κινητου και να πληρωσεις .Δεν χρειαζεται να πας καν εσυ δλδ δεν μου ζητησαν id .Προυποθεση φυσικα να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια φορητοτητας . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από logik 3 3
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 43 minutes ago, logik said: Αυτη ειναι η διαδικασια ακριβως , η ουρα ειναι αναμενομενη αφου για την ιδια δουλεια εχουν παει ολοι .Το να παρεις την καρτα ειναι υποθεση ενος λεπτου αλλα επειδη δεν ξερει ο καθενας την διαδικασια μονο 2-3 ερωτησεις να κανει παει το 5λεπτο .Αν ειχαν μια αφισα απλα εξω απ το καταστημα ή εστω ενα λινκ να εξηγει δεν θα ηταν ασχημα . Αν θελεις να ξερεις τι πρεπει να κανεις 1) κατεβασε την εφαρμογη απο τωρα και κανε λογαριασμο . Βαλε πχ το κινητο σου εφοσον κανεις μεταφορα και ενα pass . 2) Aφου παρεις την καρτα πηγαινεις στην εφαρμογη Μενου / Ενεργοποιηση ή παραγγελια Sim . Πατας Ενεργοποιησε τη Sim σου κανεις log in και σου δειχνει την σελιδα με τις οδηγιες . Στη συνεχεια θα σκαναρεις το Sim barcode απ το φακελο με την sim καρτα σου και συνεχιζεις με τα απαραιτητα 3) Μην ξεχασεις καπου στο τελος της διαδικασιας φορητοτητας να τικαρεις εκει που λεει "Αμεση φορητοτητα" για να γινει σε μια εργασιμη ημερα η μεταφορα . Διαφορετικα μπορει να κανει και 10 μερες αν εχετε καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση οπως εγω που δεν δεχοταν τη selfie ή δεν κατεβαζε τα αρχεια δοκιμαστε απο αλλο κινητο .Εγω με ενα Redmi 12 pro ειχα θεματα και το εκανα απο iphone Την δευτερη φορα που θα πας στο καταστημα πρεπει μονο να δωσεις τον αριθμο του κινητου και να πληρωσεις .Δεν χρειαζεται να πας καν εσυ δλδ δεν μου ζητησαν id .Προυποθεση φυσικα να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια φορητοτητας . Μπράβο για τον κόπο φίλος! 1
mpregos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, logik said: Αυτη ειναι η διαδικασια ακριβως , η ουρα ειναι αναμενομενη αφου για την ιδια δουλεια εχουν παει ολοι .Το να παρεις την καρτα ειναι υποθεση ενος λεπτου αλλα επειδη δεν ξερει ο καθενας την διαδικασια μονο 2-3 ερωτησεις να κανει παει το 5λεπτο .Αν ειχαν μια αφισα απλα εξω απ το καταστημα ή εστω ενα λινκ να εξηγει δεν θα ηταν ασχημα . Αν θελεις να ξερεις τι πρεπει να κανεις 1) κατεβασε την εφαρμογη απο τωρα και κανε λογαριασμο . Βαλε πχ το κινητο σου εφοσον κανεις μεταφορα και ενα pass . 2) Aφου παρεις την καρτα πηγαινεις στην εφαρμογη Μενου / Ενεργοποιηση ή παραγγελια Sim . Πατας Ενεργοποιησε τη Sim σου κανεις log in και σου δειχνει την σελιδα με τις οδηγιες . Στη συνεχεια θα σκαναρεις το Sim barcode απ το φακελο με την sim καρτα σου και συνεχιζεις με τα απαραιτητα 3) Μην ξεχασεις καπου στο τελος της διαδικασιας φορητοτητας να τικαρεις εκει που λεει "Αμεση φορητοτητα" για να γινει σε μια εργασιμη ημερα η μεταφορα . Διαφορετικα μπορει να κανει και 10 μερες αν εχετε καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση οπως εγω που δεν δεχοταν τη selfie ή δεν κατεβαζε τα αρχεια δοκιμαστε απο αλλο κινητο .Εγω με ενα Redmi 12 pro ειχα θεματα και το εκανα απο iphone Την δευτερη φορα που θα πας στο καταστημα πρεπει μονο να δωσεις τον αριθμο του κινητου και να πληρωσεις .Δεν χρειαζεται να πας καν εσυ δλδ δεν μου ζητησαν id .Προυποθεση φυσικα να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια φορητοτητας . Ω φιλε με έσωσες από το να ξαναπαω να δώσω εγώ τα 144. Δουλεύει εκεί κοντά κάποιος γνωστό οπότε γίναμε. Εν το μεταξύ η φορητότητα από τις 24 δεν έχει γίνει ακόμα και σήμερα. Έπεσα στις γιορτές οκ το καταλαβαίνω, ελπίζω να προλάβω την προσφορά που είναι μέχρι τις 7 νομίζω. 1 1
logik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Να σημειώσω ότι εγώ πήγα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης , καλά θα ήταν κάποιο μέλος από Αθήνα να το επιβεβαιώσει
andreas1gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, logik είπε Να σημειώσω ότι εγώ πήγα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης , καλά θα ήταν κάποιο μέλος από Αθήνα να το επιβεβαιώσει Υπάρχει έστω και 1 στο εκατομμύριο το κατάστημα της Αθήνας να ζητάει κάτι διαφορετικό για το ίδιο προϊόν;
logik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Διάβαζα για Αθήνα ότι οι τρόποι πληρωμής ήταν μια αμφιλεγόμενη κατάσταση , εδώ δεν ίσχυε πλήρωνες με ότι ήθελες όταν πήγα για την κάρτα με τα 90ε . Τώρα για την περίπτωση αυτή δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος καλού κακου
Thrylos7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 21 hours ago, mpregos said: Ω φιλε με έσωσες από το να ξαναπαω να δώσω εγώ τα 144. Δουλεύει εκεί κοντά κάποιος γνωστό οπότε γίναμε. Εν το μεταξύ η φορητότητα από τις 24 δεν έχει γίνει ακόμα και σήμερα. Έπεσα στις γιορτές οκ το καταλαβαίνω, ελπίζω να προλάβω την προσφορά που είναι μέχρι τις 7 νομίζω. Πολύ βοηθητικό το post σου φίλε, τα εξηγείς πολύ ωραία. Μια ερώτηση που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τη διαδικασία... Τη δεύτερη φορά που πας στο κατάστημα και πρέπει να έχεις ήδη ενεργοποιηθεί στην cosmote, πως ξέρουν αν έκανες φορητοτητα η ήσουν ήδη στην cosmote ? 1
mpregos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Thrylos7 said: Πολύ βοηθητικό το post σου φίλε, τα εξηγείς πολύ ωραία. Μια ερώτηση που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τη διαδικασία... Τη δεύτερη φορά που πας στο κατάστημα και πρέπει να έχεις ήδη ενεργοποιηθεί στην cosmote, πως ξέρουν αν έκανες φορητοτητα η ήσουν ήδη στην cosmote ? Δεν ισχύει το πακέτο μόνο για αυτούς με φορητότητα, αυτό έχω καταλαβει.ειναι ένα πακέτο που μπορείς να αγοράσεις στην φρογκ, όπως αγοράζεις τα μηνιαία απλα πρέπει να είσαι φρογκ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από mpregos
Thrylos7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, mpregos said: Δεν ισχύει το πακέτο μόνο για αυτούς με φορητότητα, αυτό έχω καταλαβει.ειναι ένα πακέτο που μπορείς να αγοράσεις στην φρογκ, όπως αγοράζεις τα μηνιαία απλα πρέπει να είσαι φρογκ Στις πρώτες σελίδες λέγαμε μόνο για νέο νούμερο και φορητότητα...γι'αυτό ρωταω Απλά με τη διαδικασία που περιγράφεις μπορεί να είναι στα λόγια και πρακτικά να μη μπορούν να το ελέγξουν...
npapagri_xtra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) συγνωμη ακυρο Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από npapagri_xtra
hercoulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Στις πρώτες σελίδες λέγαμε μόνο για νέο νούμερο και φορητότητα...γι'αυτό ρωταω Απλά με τη διαδικασία που περιγράφεις μπορεί να είναι στα λόγια και πρακτικά να μη μπορούν να το ελέγξουν... Δηλαδή κάποιος που έχει φρογκ, περνάει από το κατάστημα πληρώνει, και ενεργοποιείται το πακέτο της χρονιάς Μπορει όμως αν πληκτρολογούν το νούμερο να βλέπουν το ιστορικό του. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από hercoulis
Thrylos7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή κάποιος που έχει φρογκ, περνάει από το κατάστημα πληρώνει, και ενεργοποιείται το πακέτο της χρονιάς Μπορει όμως αν πληκτρολογούν το νούμερο να βλέπουν το ιστορικό του. Δε νομιζω να κοιτανε manually το ιστορικο σου , και λογω φορτου, αλλα και επειδη αυτους που ειναι εκει υπαληλοι δε τους νοιαζει, να πουλησουν θελουν.... αν υπηρχε κοψιμο σε ενεργους χρηστες frog θα ηταν συστημικο. Ομως ετσι οπως περιγραφεται η διαδικασια δε μου φαινεται λογικο να υπαρχει κοψιμο. Σε καθε περιπτωση, δε θα το ρισκαρα να περιμενω στην ουρα ωρες και στο τελος να μη γινει η δουλεια.... ομως ισως να δουλευει ναι
hercoulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Ένα τηλ στη Θεσσαλονίκη (γιατί στην Αθήνα εχου φόρτο εργασίας) θα μας βοηθούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα