blueice Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει φορητότητα από cosmote σε κινητό άλλης εταιρίας και να ξαναγυρίσει σε 2-3 μέρες; Θα δούλευε για να πάρουμε την προσφορά ή υπάρχει κάποιος περιορισμός στο πότε μπορείς να κάνεις ξανά φορητότητα; 1
alexander098 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Για τη φορητότητα, τη σιμ που σου δίνει το κατάστημα frog τη χρεώνει; Γιατί μου είπαν θα μου δώσουν μια σιμ frog και μετά θα κάνω εγώ κάποιες κινήσεις ηλεκτρονικα για να ολοκληρωθεί η φορητότητα
asteroulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, alexander098 said: Για τη φορητότητα, τη σιμ που σου δίνει το κατάστημα frog τη χρεώνει; Γιατί μου είπαν θα μου δώσουν μια σιμ frog και μετά θα κάνω εγώ κάποιες κινήσεις ηλεκτρονικα για να ολοκληρωθεί η φορητότητα Δεν χρεωνει την sim , αφου ολοκληρωθει η φορητοτητα πας και πληρωνεις τα 144 για να μπουν οι παροχες.
blueice Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, asteroulis είπε Δεν χρεωνει την sim , αφου ολοκληρωθει η φορητοτητα πας και πληρωνεις τα 144 για να μπουν οι παροχες. δηλαδή την φορητότητα την κάνουμε ανεξάρτητα και δεν χρειάζεται να πάμε πρώτα από εκεί αλλά μόνο για την πληρωμή των 144;
asteroulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Περίπου. Για να ολοκληρωθεί η φορητότητα χρειάζεται να έχεις μια sim , την οποία παίρνεις από το κατάστημα δωρεάν. Άρα πρέπει να έχεις πάει από εκεί. Το πότε θα γίνει η φορητότητα, όμως είναι σχετικό. Μπορεί να θέλει μερικές ώρες. Για να ενεργοποιηθεί το πακέτο πρέπει να έχεις ενεργή sim , και ενεργοποιείται μόνο στο κατάστημα. Οπότε δεν την γλυτώνεις την δεύτερη επίσκεψη στην φορητότητα. Νέο νούμερο επί τόπου μπαμ μπαμ 1
nek4d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 22 hours ago, Pagouras7 said: Τα extra 60' ομιλίας που λέει μέσω frog app η ενεργοποίηση είναι αυτό που είναι στο Extras για εσενα; Γιατι το ενεργοποιησα αλλα λεει 60' για 31 ημερες. Θα ανανεωτε μονο του καθε μηνα ή θα πρεπει να το κανω εγω; Οτι σου λεει, το κανεις καθε μηνα μεσα απο το αππ. 1
e1995kati Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Blueice θέλω και εγώ μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα είχα κάποτε voda πήγα q και μετά ήθελα να πάω nova συμβόλαιο και μου έλεγαν πρέπει να περάσουν 3 μήνες που ήμουν στο Κίου ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο για κόσμοτε?
blueice Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, e1995kati είπε Blueice θέλω και εγώ μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα είχα κάποτε voda πήγα q και μετά ήθελα να πάω nova συμβόλαιο και μου έλεγαν πρέπει να περάσουν 3 μήνες που ήμουν στο Κίου ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο για κόσμοτε? εδώ: https://www.foritotita.gr/?page_id=95 διαβάζω το εξής: "Ο συνδρομητής μπορεί να μεταφέρει τον αριθμό του σε διαφορετικό δίκτυο όσο συχνά θέλει, χωρίς κάποιον περιορισμό. Επίσης, ο συνδρομητής έχει δικαίωμα φορητότητας αριθμού ακόμη και αν συνδέεται με τον πάροχο με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Ωστόσο, το δικαίωμα αυτό δεν περιορίζει στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις του συνδρομητή που απορρέουν από τη σύμβασή του με τον πάροχο Δότη"
psyaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθει αλλά υπάρχει η δυνατότητα της extra sim? Να έχω μια πχ στο κινητό και άλλη μια σε ένα ρουτερ zte.
slk200gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα ,,εγώ προσωπικά μετά την παπαρια με τα σταθερά συμβόλαια της Cosmote έκανα αίτηση απεριόριστα data στο WhatsApp με 13 ε τον μήνα και η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά ,βέβαια έχει ισχύει 9 μήνες αλλά οκ όλο και κάτι θα βγει πάλι μέχρι τότε
mpregos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν έχει να κάνει με φορητότητα η προσφορά Πήγα πριν τις γιορτές Σταδίου να πάρω το πακέτο από cu που είμαι αλλά δεν γινόταν ,έπρεπε να γίνει η φορητότητα και δεν γινόταν εκεί για κάποιο λόγο..οπότε πήγα σε κόσμοτε κατάστημα και περιμένω να ολοκληρωθεί- αύριο λογικά, και μετά πρέπει να ξανάπαω σταδίου για να πάρω το πακέτο με τα 144€ Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από mpregos
JOHN ONLY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Φορητότητα θα γίνει σε whatsup/cosmote ή frog? Στην Σταδίου μετά θα δουν ότι αυτός ο αριθμός ήρθε πρόσφατα στο δίκτυο τους και έτσι θα περάσουν το πακέτο της προσφοράς;
andreas1gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Φορητότητα θα γίνει σε whatsup/cosmote ή frog? Στην Σταδίου μετά θα δουν ότι αυτός ο αριθμός ήρθε πρόσφατα στο δίκτυο τους και έτσι θα περάσουν το πακέτο της προσφοράς; Πρέπει να είσαι σε άλλο παροχο κ να πας σε αυτούς για να σε τραβήξουν στην frog
mpregos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, JOHN ONLY said: Φορητότητα θα γίνει σε whatsup/cosmote ή frog? Στην Σταδίου μετά θα δουν ότι αυτός ο αριθμός ήρθε πρόσφατα στο δίκτυο τους και έτσι θα περάσουν το πακέτο της προσφοράς; Φορητότητα σε φρογκ και μετά αγοράζεις την προσφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα