corsair04 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Μαζεύει φράγκα και σε μια νύχτα θα αλλάξει όρους και θα βάλει κόφτη ότι έκανε στα συμβόλαια Παρηγοριά στον άρρωστο κοίτα να δεις που θα μας κατεβάσει στη Θεσσαλονίκη …!
RaNd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Μαζεύει φράγκα και σε μια νύχτα θα αλλάξει όρους και θα βάλει κόφτη ότι έκανε στα συμβόλαια Πλεον παιρνουν τηλ και δινουν απεριοριστα στις extra-SIM με 15€ τον μηνα αντι για 25, μπας και κρατησουν τον κοσμο ... 1
alexx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, RaNd είπε Πλεον παιρνουν τηλ και δινουν απεριοριστα στις extra-SIM με 15€ τον μηνα αντι για 25, μπας και κρατησουν τον κοσμο ... Σ εμένα σήμερα είπαν 10€ απεριόριστα η extra sim και 21€ με 3 πάγια δώρο το unlimited!!! 1
efib Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, alexx είπε Σ εμένα σήμερα είπαν 10€ απεριόριστα η extra sim και 21€ με 3 πάγια δώρο το unlimited!!! Έκανες φορητότητα; Πήρα χθες τηλέφωνο για gigamax unlimited και μου είπαν 27€ ακατεβατα. Πολύ καλή η προσφορά που σου έδωσαν. Την πήρες;
Thrylos7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Lewnidas1995 said: Ισχύει κανονικά και η φορητότητα. Με κάποια μηνύματα «αλπακ» αλλάζει και μετά μεταβείτε στο κατάστημα μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια όπως είπε ο Είναι ξεκάθαρο ότι ισχύει η φορητότητα. Όμως αν είσαι σε what's up/cosmokarta στην ουσία δεν είναι φορητότητα προς frog, αφού όλα cosmote είναι... Αν το θεωρούν φορητότητα όλα καλά, αλλά δε θα ήθελα να περιμένω κανένα τρίωρο στην ουρά για να μάθω μετά ότι δεν...
alexx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, efib είπε Έκανες φορητότητα; Πήρα χθες τηλέφωνο για gigamax unlimited και μου είπαν 27€ ακατεβατα. Πολύ καλή η προσφορά που σου έδωσαν. Την πήρες; Ναι για φορητότητα πρόκειται. Όχι γιατί πλήρωσα για το cu 75€.
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Panoskoopa said: Με 12 ευρώ απεριόριστα όλα .. δεν είναι κακό αλλά πήρα ήδη νέα σιμ στα 109 χρήση ίντερνετ ;/ . Του χρόνου καλύτερα +1 και εγώ πήρα 90€ (7,5€ το μήνα) unlimited data, αυτό συμφέρει καλύτερα με 12 το μήνα για data+κλήσεις απεριόριστα Στη Θεσσαλονίκη που πήγα το κατάστημα δεν είχε κόσμο 13 hours ago, Thrylos7 said: Αν το θεωρούν φορητότητα όλα καλά, αλλά δε θα ήθελα να περιμένω κανένα τρίωρο στην ουρά για να μάθω μετά ότι δεν... ΔΕΝ το θεωρούν, πρέπει να είναι από άλλη εταιρεία Wind/Nova, οτιδήποτε Cosmote συμβόλαιο/what's up/frog/cosmokarta/neo/gigamax/κτλ, δεν μπορεί να πάρει την προσφορά αφού θεωρείται εσωτερική μεταφορά Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Hacker?pcs
Lewnidas1995 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, Hacker?pcs said: ΔΕΝ το θεωρούν, πρέπει να είναι από άλλη εταιρεία Wind/Nova, οτιδήποτε Cosmote συμβόλαιο/what's up/frog/cosmokarta/neo/gigamax/κτλ, δεν μπορεί να πάρει την προσφορά αφού θεωρείται εσωτερική μεταφορά Στο δίπλα τοπικ γράφουν ότι άλλαξαν από what’s up και πήραν κανονικά προσφορά. Αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Lewnidas1995 said: Στο δίπλα τοπικ γράφουν ότι άλλαξαν από what’s up και πήραν κανονικά προσφορά. Αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω Αυτό που λέω το έλεγαν και ίσχυε όταν πήγα για τα 90€/unlimited data πριν 2 βδομάδες, αν άλλαξε δεν γνωρίζω Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Hacker?pcs 1
efib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Πήγε κανένας στην Αθήνα; Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμη ακόμα η προσφορά.
stylianosst Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Ο χρόνος ομιλίας είναι προς όλους; Ή μόνο για frog
ultrahd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μηπως ο φίλος petrosmt που έγραψε στο δίπλα φορουμ είναι και εδώ? Μια από τις ερωτήσεις είναι: Αν κάνεις τη φορητότητα π.χ.απο Vodafone προς cosmote και συγκεκριμένα προς καρτοκινητο frog σε καταστήμα cosmote ή Γερμανός και μετά αφού έχει πραγματοποιηθεί η φορητότητα προς καρτοκινητο frog, πας στο κατάστημα frog για να σου περάσουν την προσφορά είναι όντως ΟΚ? Ο φίλος μας στο δίπλα φορουμ αυτό αναφέρει τουλάχιστον.Εγω ρωτάω ξανά: Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να σου περάσουν και τη φορητότητα στο σύστημα αποκλειστικά από το κατάστημα frog?? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από ultrahd
e1995kati Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα στο κατάστημα Αριστοτέλους ήθελα από συμβόλαιο Vodafone να πάω σε προσφορά frog και μου είπαν από συμβόλαια δεν γίνεται....απ' τα κεντρικά τις cosmote μου είπαν μπορώ να κάνω κανονικά την αίτηση σε κατάστημα frog....τι γίνεται με φορητότητα από συμβόλαιο ξέρει κανεις
Pagouras7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Τα extra 60' ομιλίας που λέει μέσω frog app η ενεργοποίηση είναι αυτό που είναι στο Extras για εσενα; Γιατι το ενεργοποιησα αλλα λεει 60' για 31 ημερες. Θα ανανεωτε μονο του καθε μηνα ή θα πρεπει να το κανω εγω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα