efib Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 11:50 ΠΜ, thermaikos4 είπε Ξεκινησε παλι η προσφορα: απεριόριστα λεπτά + 10 Gb + 100 sms για 12 μήνες με 120€ μόνο σε καταστήματα Αυτό δεν είναι προσφορά. 1 2
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 4:18 ΜΜ, efib είπε Αυτό δεν είναι προσφορά. Προσφορά μεγατόνων είναι. Ξέρεις πόσες μέρες σε βγάζουν τα 10GB; Μπορεί και πέντε ολόκληρες. Αμάν, μην τα θέλετε όλα δικά σας βρε. 2 2
Rattlehead Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Σημερινή προσφορά από Cosmote : έως 20/3 Cosmote Neo Unlimited με 24€/μήνα μέσω του app 1
Doubt Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 5:07 ΜΜ, Rattlehead είπε Σημερινή προσφορά από Cosmote : έως 20/3 Cosmote Neo Unlimited με 24€/μήνα μέσω του app Αυτό μάλιστα.. Αν είχα 5-6 μήνες υπόλοιπο συμβολαίου, πήγαινα χαλαρά. Δυστυχώς έχω πολύ παραπάνω και η διαφορά τιμής δεν είναι τεράστια. Υ.Γ. Γιατί δεν ανοίγετε νέο θέμα; 1
Rattlehead Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 5:28 ΜΜ, Doubt είπε Υ.Γ. Γιατί δεν ανοίγετε νέο θέμα; Done 1
d_gkal Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 5:18 ΜΜ, VaggD είπε Αυτά είναι καινούργια ή refurbished; Σίγουρα refurbished (γράφει 90-95%)
achilles_g_ Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 11:50 ΠΜ, thermaikos4 είπε Ξεκινησε παλι η προσφορα: απεριόριστα λεπτά + 10 Gb + 100 sms για 12 μήνες με 120€ μόνο σε καταστήματα Θα ήταν προσφορά αν είχε απεριόριστα data. 5
glamor Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 14/2/2025 στις 8:54 ΠΜ, glamor είπε αρχές Ιανουαρίου όταν ήμουνα Βουλγαρία και έπειτα Πορτογαλία μου έδωσε 8 GB roaming data, Φεβρουάριος μήνας ήμουνα Δουβλίνο και μου έδωσε άλλα 8GB roaming οπότε θεωρώ κάθε μήνα μηδενίζετε κάποιο μετρητή,τέλος Μαρτίου θα είμαι Λονδίνο και Ισλανδία θα σας κάνω ένα freeback με τα data για εκτός Ε.Ε δεν παιζει ή μάλλον δεν συμφέρει πάντως εκεί στην Αίγυπτο συμφέρει να αγοράσεις κάρτα σιμ στο αεροδρόμιο. Επέκταση παίδες... κάνω ένα freeback όταν ήμουνα Αγγλία τέλος Μαρτίου - Ισλανδία αρχές Απριλίου και έπειτα ξανά Αγγλία μου έδωσε roaming 8GB αλλά δεν μηδένιζε όσο άλλαζα χώρα μέχρι που μου τελείωσε τα GB οπότε θεωρώ ότι μάλλον μηδενίζεται το roaming αν επιστρέψετε πάλι ελλάδα και καπάκι πάτε κάπου έξω Ευρώπη 1
N7_Trainer Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγες μέρες πήρα κι εγώ την sim με τα απεριόριστα data, ωστόσο στην εφαρμογή της frog γράφει ότι έχω απεριόριστα μέχρι τις 06/05/2025. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο; Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, στη διαχείριση sim στις ρυθμίσεις, στην θέση της sim2 (που είναι αυτή της frog) γράφει "άγνωστος αριθμός". Σας το δείχνει κι εσάς; Γιατί ο αριθμός της άλλης sim εμφανίζεται κανονικά.
takislz Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 8:23 ΠΜ, N7_Trainer είπε Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, στη διαχείριση sim στις ρυθμίσεις, στην θέση της sim2 (που είναι αυτή της frog) γράφει "άγνωστος αριθμός". Σας το δείχνει κι εσάς; Γιατί ο αριθμός της άλλης sim εμφανίζεται κανονικά. Πήγαινε Πληροφορίες για το τηλέφωνο/Κατάσταση/Κατάσταση Κάρτας SIM/ Κατάσταση εγγραφής IMS/ και κάνε καταχώρηση 1
N7_Trainer Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 8:39 ΠΜ, takislz είπε Πήγαινε Πληροφορίες για το τηλέφωνο/Κατάσταση/Κατάσταση Κάρτας SIM/ Κατάσταση εγγραφής IMS/ και κάνε καταχώρηση Το βρήκα αυτό που λες, αλλά στην επιλογή "Κατάσταση εγγραφής IMS" γράφει από κάτω "Δεν έχει καταχωριστεί" και δεν γίνεται κάτι όταν το πατάω, δεν βγάζει κάποια επιλογή.
takislz Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 17/4/2025 στις 9:40 ΠΜ, N7_Trainer είπε Το βρήκα αυτό που λες, αλλά στην επιλογή "Κατάσταση εγγραφής IMS" γράφει από κάτω "Δεν έχει καταχωριστεί" και δεν γίνεται κάτι όταν το πατάω, δεν βγάζει κάποια επιλογή. Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS και ακολούθησε τις ενέργειες που περιγράφονται εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Επεξ/σία 17 Απριλίου από takislz 1
N7_Trainer Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 10:08 ΠΜ, takislz είπε Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS και ακολούθησε τις ενέργειες που περιγράφονται εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Σ' ευχαριστώ πολύ, μόλις το έκανα! Και για την προηγούμενη ερώτησή μου, οποίος ίσως το δει και έχει την ίδια απορία, επικοινώνησα με την frog και μου είπαν ότι κάθε μήνα θα ανανεώνονται αυτόματα τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για ένα χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα