glamor Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ Στις 14/2/2025 στις 3:10 ΜΜ, andreas1gr είπε Εσύ που θα πας στο ΗΒ τέλος Μαρτίου, τι κάρτα συμφέρει να αγοράσεις;; Για 2 μέρες που θα είμαι εκεί δεν συμφέρει να πάρεις κάρτα.. θα χρησιμοποιήσω την frog
oldnew Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Τωρα που έληξε (δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν μπορούσα να την ανανεώσω) η περσινή frog με απεριόριστα, βλέπω εχει επιλογή 13.5ε για 1 μηνα απεριόριστο ίντερνετ. Έχει κανείς την εμπειρία αν αυτό είναι για 1 μηνα και τέλος ή θα το βγάζει καθε μηνα? Γιατί αμα το βγάζει κάθε μήνα να την κρατήσω αλλιως πέταμα.. Thanks,
andreas1gr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ 2 ώρες πριν, oldnew είπε Τωρα που έληξε (δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν μπορούσα να την ανανεώσω) η περσινή frog με απεριόριστα, βλέπω εχει επιλογή 13.5ε για 1 μηνα απεριόριστο ίντερνετ. Έχει κανείς την εμπειρία αν αυτό είναι για 1 μηνα και τέλος ή θα το βγάζει καθε μηνα? Γιατί αμα το βγάζει κάθε μήνα να την κρατήσω αλλιως πέταμα.. Thanks, Ξεκίνα με αυτό τον μήνα και αν δεν το ξανά βγάλει την πετάς σε 30 ημέρες...
gotthard Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) άκυρη ερώτηση , παρακαλώ να σβηστεί Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:23 μμ από gotthard
oldnew Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ 15 minutes ago, andreas1gr said: Ξεκίνα με αυτό τον μήνα και αν δεν το ξανά βγάλει την πετάς σε 30 ημέρες... Εχω ηδη παρει what's up 9μηνο, γι αυτο ρωτάω. Η λογική λεει πετάω τη frog και κρατάω what's up, αλλα σκέφτομαι αν συνέχεια δίνει αυτό η frog, μηπως κρατήσω εκείνη.. Μπορώ βέβαια να πληρώσω 1 μηνα frog και να μη πληρώσω την whats up. Δεν ξερω πόσους μήνες μπορώ να αφήσω απλήρωτη τη what up χωρίς να διακοπεί. Κατι για 12 μηνες διαβάζω οτι χάνεται το νούμερο, δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύει..
P_M Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, oldnew είπε Τωρα που έληξε (δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν μπορούσα να την ανανεώσω) η περσινή frog με απεριόριστα, βλέπω εχει επιλογή 13.5ε για 1 μηνα απεριόριστο ίντερνετ. Έχει κανείς την εμπειρία αν αυτό είναι για 1 μηνα και τέλος ή θα το βγάζει καθε μηνα? Γιατί αμα το βγάζει κάθε μήνα να την κρατήσω αλλιως πέταμα.. Thanks, από ότι βλέπω στο σιτε της frog υπάρχει όριο πολιτικής ορθής χρήσης στα 17GB. εκτός αν είναι μόνο για περιαγωγή και εγώ στην ίδια φάση είμαι , ίσως ανανεώσω για ένα μήνα και βλέπουμε Επεξ/σία χθες στις 09:47 πμ από P_M 1
Doubt Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ Για περιαγωγή είναι, 17 γιγα είναι τίποτα. 8 έχω για ram στο κινητό. 2 2
andreas1gr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 ώρες πριν, Doubt είπε Για περιαγωγή είναι, 17 γιγα είναι τίποτα. 8 έχω για ram στο κινητό. Τι σχέση έχουν τα GB της RAM του κινητού με τα GB των δεδομένων; Όσο και αν το σκέφτομαι δεν μπορώ να βρω μια συσχέτιση.... 1
kefalonitis2023 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλησπέρα, αν ξέρει κάποιος, όταν τελειώσει ο χρόνος με τα 144ε , ανανεώνεις το ίδιο για ένα χρόνο ή πάλι νεο νούμερο?
Despotas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, kefalonitis2023 είπε Καλησπέρα, αν ξέρει κάποιος, όταν τελειώσει ο χρόνος με τα 144ε , ανανεώνεις το ίδιο για ένα χρόνο ή πάλι νεο νούμερο? Λογικά θα γίνεται με το ίδιο νούμερο. Είχα πάρει το ίδιο πακέτο το 2024 με 120€ και το ανανέωσα το 2025 με 144€.
kstgr Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 22 λεπτά πριν, Despotas είπε Λογικά θα γίνεται με το ίδιο νούμερο. Είχα πάρει το ίδιο πακέτο το 2024 με 120€ και το ανανέωσα το 2025 με 144 Χωρίς όμως τα δωρεάν λεπτά ομιλίας
Despotas Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 λεπτό πριν, kstgr είπε Χωρίς όμως τα δωρεάν λεπτά ομιλίας Σωστά. Τα δίνει μόνο σε νέα νούμερα. 1
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 ώρες πριν, andreas1gr είπε Τι σχέση έχουν τα GB της RAM του κινητού με τα GB των δεδομένων; Όσο και αν το σκέφτομαι δεν μπορώ να βρω μια συσχέτιση.... Από τα 17 τα 8 τα κρατάει το κινητό για να λειτουργεί. GB τα μεν , GB τα δεδομένα. (Sorry) 3
soul_d Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ήρεμα παίδες. Ήρεμα. Ο καφές ακόμη δεν άρχισε να λειτουργεί 🤣🤣 1
alxandros_gr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά γίνεται από Frog να στείλεις λεφτά σε άλλο Frog όπως μπορείς να κάνεις στην Cosmote μέσω SMS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα