e1995kati Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μετά πας σε άλλο πακέτο και άλλη εταιρεία λογικά....
akalexop2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Επειδη αυτη η προσφορα με τα απεριοριστα δεδομενα και ομιλια λογικα εχει ληξει, μηπως γνωριζει καποιος αν τρεχει ολο τον χρονο προσφορα μονο για δεδομενα εστω και στην ιδια τιμη? Ευχαριστω
kstgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Λογικά τρέχει στα 144€ απεριόριστα δεδομένα 120 λεπτά προς όλους μόνο σε καταστήματα φρογκ όμως όχι από μακριά 1
mpregos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 ευρο το μήνα περίπου είναι ακομα το φθηνότερό που μπορείς να βρεις στα 3 καρτέλ σωστά ;
mpasoukos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, mpregos είπε Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα Είχα πάρει κάρτα πέρισυ τον Φεβρουάριο με απεριόριστα data με 120 ευρώ. 10GB είχα διαθέσιμα όσες φορές είχα βγει εξωτερικό. Όταν είσαι στο εξωτερικό κ μπεις μέσα στο frog app θα σου δείξει πόσα δεδομένα έχεις διαθέσιμα για περιαγωγή. Μιλάμε πάντα για ΕΕ.
atpanos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mpregos είπε Παιδιά θυμάστε τους ορους με τα mb στο εξωτερικό; Μου είπαν ότι δεν είναι απεριόριστα και είναι μέχρι 12gb once Είμαι στο εξωτερικό και μου λένε δεν έχω αλλα Εγώ που ήμουν τελευταία βδομάδα Γερμανία έδειχνε >9000 MB edit: λάθος, εγώ μιλάω για το unlimited data Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από atpanos 1
mpasoukos Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Μάαααλλον 5gb... πάνω αριστερά εικονίδιο... δεν θα έπαιρνα κ όρκο πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα