johnmayson Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου στη περιοχη α εχω πχ με vodafone 25 στο 4g με cosmote ποσο θα ειχα αν ειχε καλο σημα;;;
andreasomagiras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, johnmayson είπε στη περιοχη α εχω πχ με vodafone 25 στο 4g με cosmote ποσο θα ειχα αν ειχε καλο σημα;;; Η απάντηση είναι απλή: άγνωστο! Στην περιοχή που εργάζομαι (π.χ.) με vodafone έχω 50-60, με cosmote 0. Σε (κάποιες) ακτές της Πιερίας (που βρίσκομαι τακτικά) με vodafone έχω σύνδεση ενώ με cosmote όχι. Αυτό όμως μόνο στην συγκεκριμένη τοποθεσία, στο σπίτι, με vodafone 250-260, με cosmote 270-280. Ανούσια διαφορά στην ταχύτητα, εάν μπορούμε δούμε όμως πόσους συνδρομητές μπορεί να "σηκώσει" η κάθε κεραία θα έχει νόημα! Όπως βλέπεις, απαντώντας στην ερώτηση σου δε σε βοηθώ. Γράψε περιοχές που σε ενδιαφέρουν για να σου απαντήσουν όσοι μπορεί να γνωρίζουν!
johnmayson Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Με συσκευη 5g με κλειστο το 5g και μονο 4g ειναι αυτα τα νουμερα;;
andreasomagiras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Με συσκευη 5g με κλειστο το 5g και μονο 4g ειναι αυτα τα νουμερα;; Μία λέξη απάντηση σε όλα: Επαρχία! Η συσκευή είναι 5g, πότε ανοιχτό σε 5g και πότε σε 4g. Περιοχή: Δήμος Παιονίας (Πολύκαστρο), το 0 της cosmote αφορά ακριβώς στην έξοδο του Πολυκάστρου βόρεια προς Πευκοδάσος. Η οικία είναι στην δυτική κοίτη του Αξιού ποταμού, στα μέσα της διαδρομής Πολύκαστρο Κουφάλια. Στο τελευταίο χωριό του νομού Κιλκίς (Άγιος Πέτρος) δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη από vodafone μόνο σποραδικά και με κακή απόκριση, σε υψώματα και ανοίγματα.
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, logo15 είπε ΤΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΤΣΙ? Ναι
Επιλεγμένo σχόλιο gili Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Πήρε παράταση μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 3
pigos23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραια ισως περασω κ γω για την προσφορα Εγω ειμαι συνδρομητης κ ο αριθμος μου ειναι χρονια στη frog Μπορω να το βαλω κ γω σιγουρα ?? ( Εστω κ με 120 λεπτα ομιλιας ) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από pigos23
Despotas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, pigos23 είπε Ωραια ισως περασω κ γω γαι την προσφορα Εγω ειμαι συνδρομητης κ ο αριθμος μου ειναι χρονια στη frog Μπορω να το βαλω κ γω σιγουρα ?? ( Εστω κ με 120 λεπτα ομιλιας ) Το πήρα πέρυσι και φέτος πάλι κρατώντας το ίδιο νούμερο. Θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
e1995kati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μπορείς να το πας f2g η cu και μετά φορητότητα σε frog ξανά για να γίνεις f2g θέλει περίπου 2 εργάσιμες και άλλες περίπου 6 7 ώρες για frog εφόσον πάρεις άδεια σιμ από το κατάστημα ολλη η διαδικασία γίνεται μέσω του frog app ενεργοποίηση sim και ακολουθείς τα βηματα
gotthard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου επιτέλους είδα διαφορά στην ταχύτητα απο voda που είχα.
g_mateo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, pigos23 είπε Ωραια ισως περασω κ γω για την προσφορα Εγω ειμαι συνδρομητης κ ο αριθμος μου ειναι χρονια στη frog Μπορω να το βαλω κ γω σιγουρα ?? ( Εστω κ με 120 λεπτα ομιλιας ) Αν περάσεις, φίλε, ενημέρωσέ μας για το αν έβγαλες άκρη..
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, e1995kati said: Μπορείς να το πας f2g η cu και μετά φορητότητα σε frog ξανά για να γίνεις f2g θέλει περίπου 2 εργάσιμες και άλλες περίπου 6 7 ώρες για frog εφόσον πάρεις άδεια σιμ από το κατάστημα ολλη η διαδικασία γίνεται μέσω του frog app ενεργοποίηση sim και ακολουθείς τα βηματα Tι κάνουμε όταν τα έγγραφα και η σέλφι δεν περνάνε στο σύστημα; Υπάρχει κάποιος άλλος έμμεσος τρόπος στο κατάστημα με κλασσική χαρτούρα; Πήγανε οι δικοί μου και τους κολλούσε. Τους δώσανε σιμ και είπανε να το δοκιμάσουν στο σπίτι. Τους τα έκανα όλα εγώ 5 φορές αλλα πάντα στο τέλος έβγαζε error... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από klainmaingr
lefta_yparxoun Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Tι κάνουμε όταν τα έγγραφα και η σέλφι δεν περνάνε στο σύστημα; Υπάρχει κάποιος άλλος έμμεσος τρόπος στο κατάστημα με κλασσική χαρτούρα; Πήγανε οι δικοί μου και τους κολλούσε. Τους δώσανε σιμ και είπανε να το δοκιμάσουν στο σπίτι. Τους τα έκανα όλα εγώ 5 φορές αλλα πάντα στο τέλος έβγαζε error... φώτισε καλά κατα την φωτογράφιση, εγώ έβαλα δύο φώτα δεξιά και αριστερά από την ταυτότητα και την έβγαλα και έκανα το ίδιο και στην selfie, όλα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά και δύο εξτρά φωτιστικά δεξιά και αριστερά από τον φωτογραφιζόμενο Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από lefta_yparxoun 1
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 4 minutes ago, lefta_yparxoun said: φώτισε καλά κατα την φωτογράφιση, εγώ έβαλα δύο φώτα δεξιά και αριστερά από την ταυτότητα και την έβγαλα και έκανα το ίδιο και στην selfie, όλα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά και δύο εξτρά φωτιστικά δεξιά και αριστερά από τον φωτογραφιζόμενο Κάπως έτσι τα έκανα... Θα ξαναπροσπαθήσω αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από gili,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα