Despotas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Αγόρασα με 144€ απεριόριστα όλα για 1 χρόνο όπως η προσφορά. Σε υπάρχον νούμερο δεν δίνουν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Δίνουν 120 λεπτά. Βέβαια στην εφαρμογή της cosmote τα αναγράφει τα λεπτά ομιλίας ως απεριόριστα αλλά ίσως είναι κατά λάθος.
ultrahd Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Despotas είπε Αγόρασα με 144€ απεριόριστα όλα για 1 χρόνο όπως η προσφορά. Σε υπάρχον νούμερο δεν δίνουν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Δίνουν 120 λεπτά. Βέβαια στην εφαρμογή της cosmote τα αναγράφει τα λεπτά ομιλίας ως απεριόριστα αλλά ίσως είναι κατά λάθος. Καλησπέρα φίλε μου,για να μην μπερδευόμαστε να αναφέρω τι γνωρίζω κι εγώ γιατί το έχω παρακολουθήσει το θέμα και από την black friday φέτος και από πέρισυ την black friday του 2023 αλλά και από την αρχή που πρωτοβγήκε γενικά αυτή η προσφορά της frog. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν αναφερθεί ως τώρα,οι 2 ώρες προς όλους το μήνα για 12 μήνες (1 ώρα αυτόματα + άλλη μία που ενεργοποιείς ο ίδιος μέσω του frog app) είναι welcome bonus του frog και δίνεται μόνο όταν πάρεις ένα καινούργιο αριθμό καρτοκινητού frog.Δεν θυμάμαι τώρα σε όσους ήρθαν με φορητότητα αν έπερναν και αυτοί το welcome bonus 2 ώρες προς όλους το μήνα για 12 μήνες. Όσοι φέτος τη black friday "ανανέωσαν" την τότε προσφορά σε υφιστάμενο αριθμό frog από την περσινή προσφορά πήραν μόνο τα απεριόριστα data για 1 χρόνο (με 109 ευρώ ή 90 ευρώ από cyber monday και μια εβδομάδα μετά,αν τα θυμάμαι καλά) χωρίς καθόλου λεπτά προς όλους. Αν τώρα στην "κανονική τιμή" του πακέτου στα 144 ευρώ και σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ καρτοκινητού frog, σου έδωσαν εκτός από απεριόριστα data για 1 χρόνο και 2 ώρες/μήνα προς όλους για ένα χρόνο,μπορείς να το τσεκάρεις και να μας το διευκρινήσεις αν στο έδωσαν ή όχι. Απλά και εντελώς φιλικά πάντα,προς αποφυγή άσκοπου μπερδέματος,καλό είναι να μην λέμε στην πρώτη πρόταση "144 ευρώ απεριόριστα όλα για 1 χρόνο" και αμέσως μετά ότι σε υπάρχον νούμερο δεν δίνουν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας αλλά δίνουν 120 λεπτά. Γράψε κατευθείαν "Σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ καρτοκινητού frog έδωσαν με 144 ευρώ απεριόριστα data + 2 ώρες/μήνα προς όλους για 1 χρόνο" και όλοι καταλαβαίνουν αμέσως τι αναφέρεις! Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από ultrahd
andreas1gr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 ώρες πριν, Despotas είπε Αγόρασα με 144€ απεριόριστα όλα για 1 χρόνο όπως η προσφορά. Σε υπάρχον νούμερο δεν δίνουν τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Δίνουν 120 λεπτά. Αντιλαμβάνεσαι ότι φάσκεις και αντιφάσκεις; Πως γίνεται σε υπάρχων νούμερο frog να ανανέωσες με 144€ όλα απεριόριστα και ταυτόχρονα να λες ότι σου έδωσαν μόνο 120 λεπτά χρόνο; 1
thermaikos4 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 7 ώρες πριν, ultrahd είπε Καλησπέρα φίλε μου,για να μην μπερδευόμαστε να αναφέρω τι γνωρίζω κι εγώ γιατί το έχω παρακολουθήσει το θέμα και από την black friday φέτος και από πέρισυ την black friday του 2023 αλλά και από την αρχή που πρωτοβγήκε γενικά αυτή η προσφορά της frog. την bf του 2023 ποια ηταν η προσφορα; δηλαδη, μεχρι τωρα ποια και πότε ηταν η καλυτερη προσφορα.
mpregos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαχωρισμός νέο νούμερο η φορητότητα η είσαι ήδη πελάτης. Εγώ όταν πήγα είχα κάνει φορητότητα άρα ήμουν ήδη πελάτης φρογκ πριν πάω στο κατάστημα και αγοράσω το πακέτο, με ημερομηνία πρόσφατη π.χ 2 μέρες πριν. Χλωμό το σύστημα να βλέπει ότι εγώ έκανα ενεργοποίηση μέσα στο διάστημα της προσφοράς άρα μπορώ να το πάρω.αλλα και παλι μπορεί
klainmaingr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 hours ago, thermaikos4 said: την bf του 2023 ποια ηταν η προσφορα; δηλαδη, μεχρι τωρα ποια και πότε ηταν η καλυτερη προσφορα. 60 ευρώ απεριόριστα δεδομένα και 120 προς όλους. Μακράν ότι καλύτερο είχε βγεί. Έστειλα χθές τους δικούς μου να κάνουν φορητότητα και επειδή είχε πρόβλημα το σύστημα τους δώσανε δύο σιμ και τους είπαν οτι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους... Ειλικρινά με μπέρδεψε πάρα πολύ όλο αυτό. Θα τους πάρω τηλέφωνο το απόγευμα για διευκρίνιση αλλα είχα την εντύπωση οτι όλα πρέπει να γίνουν επιτόπου στο κατάστημα.
ultrahd Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε την bf του 2023 ποια ηταν η προσφορα; δηλαδη, μεχρι τωρα ποια και πότε ηταν η καλυτερη προσφορα. Θα σου απαντήσω φίλε μου, απλά λίγο προσοχή να μην μπερδευτουν άλλοι φίλοι γιατί αυτό που θα πω τώρα δεν αναφέρεται στη λεγόμενη xmas προσφορά του νήματος. Όταν πρωτοβγηκε η προσφορά ήταν: απεριόριστα data για 1 χρόνο + το welcome bonus για νέο καρτοκινητο frog 2 ώρες/μήνα προς ολους.Αυτο κόστιζε 120 ευρώ εφάπαξ σε κανονική τιμή .Το ίδιο πακέτο αυτό λοιπόν στην black friday του 2023 το έδωσαν στη μισή τιμή δηλαδή στα 60 ευρώ! Αν ψάξεις θα δεις εικόνες με τις ουρές έξω από το μαγαζί στην black Friday 2023.
logo15 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Παω παιρνω σιμ και δουλευει η θελει ενεργοποιηση και εφαρμογη?
andreas1gr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 λεπτά πριν, logo15 είπε Παω παιρνω σιμ και δουλευει η θελει ενεργοποιηση και εφαρμογη? Αν πας για νέο αριθμό, πας πληρώνεις, παίρνεις sim κ δουλεύει άμεσα.
e1995kati Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 9/1/2025 στις 12:07 ΠΜ, asteroulis είπε Συγγνώμη για να καταλαβω γιατί έχω θέμα. Σύνδεση Vodafone, για να γίνει frog πρέπει να πάω πρώτα σε κατάστημα κοσμοτε ή μπορώ και απευθείας σρη frog? Από το κατάστημα μου το είπαν και έτσι έγινε πας πρώτα σε κάρτοκινητο άλλης εταιρείας πχ f2g η Κίου και μετά πας περνεις κενή σιμ frog από το κατάστημα κάνεις μέσω app frog ενεργοποίηση και φορητότητα και μετά όταν ενεργοποιηθεί η νέα σιμ frog που ενεργοποιείτε πολύ σύντομα πας δίνεις στο κατάστημα τα 144 1
johnmayson Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Είχα πάει σε κατάστημα cosmote για να ρωτήσω αν για frog σιμ αν εχουν για να διαλέξω νεο νουμερο (δε θελω τη προσφορα) και μου ειπε δε ξερω αν εχω αλλα αν δ εχω πολλες για να διαλεξεις νουμερο παρε whats up και η πρωτη αλλαγη ειναι δωρεαν ετσι κ αλλιως δε διευκρινισαμε ομως πως γίνεται η αλλαγή θα τη κάνει το κατάστημα;; 2 το κοστος της σιμ ποιο ειναι;; και μπορεις να πάρεις και esim αν γνωρίζετε τι κοστος εχει αυτο;; σε κινητο δικαρτο μπορεις να εχεις εφοσον εχει υποστηριξη esim μια κανονικη σιμ και esim η οχι;;;
andreas1gr Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Δημοσ. πριν από 44 λεπτά 2 ώρες πριν, johnmayson είπε σε κινητο δικαρτο μπορεις να εχεις εφοσον εχει υποστηριξη esim μια κανονικη σιμ και esim η οχι;;; Ναι εφόσον το υποστηρίζει το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα