VonLoutsos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δεν εισαι εντάξει αγαπητή Epic. Είμαστε σταθεροί πελάτες σου και παίρνουμε πάντα ότι δινεις και ξαναδινεις τα ίδια. Λίγη ντροπή 2025 έχουμε!!!! 6
specre Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Kingdom Come: Deliverance για σημερα παλι.... Μην ξεχάσετε και τα 7 δωρεάν DLC: Free 7 DLCs (Προσθήκη όλα μαζί) Ή ένα ένα: Fechtbuch: Real Swordfighting behind Kingdom Come Festival Suite HD Sound Pack HD Texture Pack HD Voice Pack - English HD Voice Pack - French HD Voice Pack - German Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από specre 17 4
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @specre ΘΕΟΣ! Κάντε ένα κολάζ όλες τις δημιουργίες. Αλάνι μου άπειρα respect. Έχεις ταλέντο ρε φίλε χωρίς πλάκα. Έξυπνα και 💯 αστεία τα meme-ακια κάθε μέρα. 🤝💪 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από 7nisiotis 4 1
specre Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @specre ΘΕΟΣ! Κάντε ένα κολάζ όλες τις δημιουργίες. Αλάνι μου άπειρα respect. Έχεις ταλέντο ρε φίλε χωρίς πλάκα. Έξυπνα και 💯 αστεία τα meme-ακια κάθε μέρα. 🤝💪 Το ξέρω, αδικούμαι... (ψωνάρα ). Πέραν της πλάκας, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. 5
rodosf1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου και του χρόνου να ξαναγελάσουμε με τo meme του Michael Scott! 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου αντε και του χρονου να ειμαστε καλα ! 2 4
specre Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, nek4d είπε Λινκ για ολα μαζι με τα δωρεαν addons: Πατα εδω 🙂 Και για όσους θέλουν ένα ένα: Hell Let Loose - Near Miss Hell Let Loose - Winter Warfare Hell Let Loose – Red Marshall Hell Let Loose - Near Miss - British 8th Army Hell Let Loose - Jericho Cap Hell Let Loose - Airborne M1942 Reinforced 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα