Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στους συμφορουμιτες,

Τωρα τελευταια καθομαι εξτρα ωρες στο pc (10+ ωρες/μερα) και πιστευω πως θα ηθελα να δουλευω και καποια ωρα και ορθιος, (π.χ σκεφτομαι ~3 μισαωρα μεσα στο 10ωρο μου αλλα ρεαλιστικα δεν ξερω πως θα βγει μιας και δεν εχω ξαναδουλεψει σε standing desk)

Οποτε θα ηθελα να παρω ποδια που ανεβοκατεβαινουν

Ομως υπαρχουν 3 προαπαιτουμενα->

α)Να εχουν μεταξυ τους αποσταση/ανοιγμα ~2.00m τα ποδια (καποιες φορες φορες καθομαστε ταυτοχρονα 2 ατομα στο συγκεκριμενο γραφειο)

β)Να σηκωνετε σε υψος ~1.20m+ (εκει υπολογιζω να το χρειαζομαι οταν ειμαι ορθιος)

γ)Να αντεχει πραγματικο/στατικο βαρος ~85kg (εχω ~5kg ηχεια/20kg οθονες/15 kg η επιφανεια γραφειου/15kg το pc (αυτο δεν εχω τοσο προβλημα να το αφησω στο πατωμα αλλα δεν ξερω τι θα γινει με τα καλωδια) και εχω και αλλα ~20kg βαρος σε hooks που πιανουν στην επιφανεια του γραφειου και τελος καρα καιρους μπορει να αφησω καμια εξτρα τσαντα πανω ~5-10kg).

Spoiler

Τωρα πανω σε αυτα τα kg υποθετω οτι θα του ασκω και καποια πιεση/βαρος απο τα χερια μου (?).

Και "nice to haves" αλλα οχι deal breaker

1)Το γραφειο να εχει 3 θεσης "μνημης" για υψη(εαν το λεω σωστα).

2) εαν υπαρχει και καποιο συστημα να πιανει το pc στην πισω πλευρα του γραφειου θα ηταν bonus (ειτε με το γραφειο, ειτε aftermarket λυση απο αλλο κατασκευαστη)

3)Τελος ο χωρος εχει μια ιδιομορφια με ενα σωμα καλοριφερ, οποτε απο την "μιση" πλευρα το γραφειο εχει 75cm βαθος και απο την αλλη ειναι μονο 60cm, δεν ξερω εαν αυτο θα ηταν πιθανο προβλημα αλλα πιστευω στην χειροτερη περιπτωση με εναν τροχο μπορει και αυτο να λυθει.

4)Θα προτιμουσα αγορα απο Ελλαδα η amazon.de μιας και μπορω να κοψω τιμολογιο, αλλα εαν δεν υπαρχει η ειναι κατα πολυ ακριβοτερο το παιρνω και χωρις

Spoiler

Υ.Γ Γενικα ειμαι αρκετα ψηλος και εχω φροντισει την εργονομια οσο γινετε (ρυθμιζομενα ποδια γραφειου/ρυθιζομενες βασεις monitor/σωστη καρεκλα κοκ) και το μονο που εχει μεινει ειναι τα ηλεκτρικα ποδια για να κλεισω..

Σας θερμοευχαριστω για το input σας

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
On 23/12/2024 at 04:19, cthulhucarbide said:

Το διάβασα γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το είχα πετύχει.

Αλλά ούτως η άλλως δεν σκοπευα να δουλεύω μόνο όρθιος.Οποτε δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του για να είμαι ειλικρινής..

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο βοηθητικό μπορεί να φανεί, επειδή εργάστηκα σε σχετικό κλάδο (μηχανικά κινούμενα έπιπλα) τυγχάνει να γνωρίζω μια-δυό εταιρίες που βγάζουν και συστήματα γραφείου.

Σε βλέπω να καταλήγεις σε custom-made, οπότε σου δίνω link να δεις τι παίζει ή/και αν μπορείς να αγοράσεις τα συστήματα και αν φτιάξεις ότι θέλεις στα μέτρα σου

https://www.dewertokin.com/products/office/desk-systems/

https://www.linak.com/business-areas/desks/office-desks/

Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 5:39 ΜΜ, @topos είπε

Καλησπερα στους συμφορουμιτες,

Τωρα τελευταια καθομαι εξτρα ωρες στο pc (10+ ωρες/μερα) και πιστευω πως θα ηθελα να δουλευω και καποια ωρα και ορθιος, (π.χ σκεφτομαι ~3 μισαωρα μεσα στο 10ωρο μου αλλα ρεαλιστικα δεν ξερω πως θα βγει μιας και δεν εχω ξαναδουλεψει σε standing desk)

Οποτε θα ηθελα να παρω ποδια που ανεβοκατεβαινουν

Ομως υπαρχουν 3 προαπαιτουμενα->

α)Να εχουν μεταξυ τους αποσταση/ανοιγμα ~2.00m τα ποδια (καποιες φορες φορες καθομαστε ταυτοχρονα 2 ατομα στο συγκεκριμενο γραφειο)

β)Να σηκωνετε σε υψος ~1.20m+ (εκει υπολογιζω να το χρειαζομαι οταν ειμαι ορθιος)

γ)Να αντεχει πραγματικο/στατικο βαρος ~85kg (εχω ~5kg ηχεια/20kg οθονες/15 kg η επιφανεια γραφειου/15kg το pc (αυτο δεν εχω τοσο προβλημα να το αφησω στο πατωμα αλλα δεν ξερω τι θα γινει με τα καλωδια) και εχω και αλλα ~20kg βαρος σε hooks που πιανουν στην επιφανεια του γραφειου και τελος καρα καιρους μπορει να αφησω καμια εξτρα τσαντα πανω ~5-10kg).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τωρα πανω σε αυτα τα kg υποθετω οτι θα του ασκω και καποια πιεση/βαρος απο τα χερια μου (?).

Και "nice to haves" αλλα οχι deal breaker

1)Το γραφειο να εχει 3 θεσης "μνημης" για υψη(εαν το λεω σωστα).

2) εαν υπαρχει και καποιο συστημα να πιανει το pc στην πισω πλευρα του γραφειου θα ηταν bonus (ειτε με το γραφειο, ειτε aftermarket λυση απο αλλο κατασκευαστη)

3)Τελος ο χωρος εχει μια ιδιομορφια με ενα σωμα καλοριφερ, οποτε απο την "μιση" πλευρα το γραφειο εχει 75cm βαθος και απο την αλλη ειναι μονο 60cm, δεν ξερω εαν αυτο θα ηταν πιθανο προβλημα αλλα πιστευω στην χειροτερη περιπτωση με εναν τροχο μπορει και αυτο να λυθει.

4)Θα προτιμουσα αγορα απο Ελλαδα η amazon.de μιας και μπορω να κοψω τιμολογιο, αλλα εαν δεν υπαρχει η ειναι κατα πολυ ακριβοτερο το παιρνω και χωρις

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Υ.Γ Γενικα ειμαι αρκετα ψηλος και εχω φροντισει την εργονομια οσο γινετε (ρυθμιζομενα ποδια γραφειου/ρυθιζομενες βασεις monitor/σωστη καρεκλα κοκ) και το μονο που εχει μεινει ειναι τα ηλεκτρικα ποδια για να κλεισω..

Σας θερμοευχαριστω για το input σας

Στα 168 ευρώ τελική με τα μεταφορικά με το κουπόνι -30% που τρέχει αυτή την στιγμή. Για Λευκό χρώμα η τιμή, μήκος 160cm και πλάτος 60cm στην μία μεριά και 75cm στην άλλη. 

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CDLBRH59/ref=ox_sc_act_title_3

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, lionheart_75 said:

Στα 168 ευρώ τελική με τα μεταφορικά με το κουπόνι -30% που τρέχει αυτή την στιγμή. Για Λευκό χρώμα η τιμή, μήκος 160cm και πλάτος 60cm στην μία μεριά και 75cm στην άλλη. 

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CDLBRH59/ref=ox_sc_act_title_3

Super τιμή, αλλά δυστηχως δεν μου κάνει.

Έχω ήδη επιφάνεια γραφείου 2m κομμένη για τον χώρο(πίσω από το ~μισό γραφείο έχει ένα καλοριφέρ) αλλά στην τελική δεν με πολύ απασχολεί αυτο.

Όμως το γραφείο είναι 2m και η προσφορά είναι μόνο για το 1.60 (το "άνοιγμα" στα πόδια λογικά θα είναι γύρω στο ~1.40, εγώ το χρειάζομαι σίγουρα στο ~1.80 για να κάτσει επιφάνεια 2m πανω).

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...