Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blanka είπε

πάρτε καλύτερα μια AMD RX5700XT που είναι καλύτερη και μεταχ. παίζει στα μισά λεφτα

ναι αμε.... και αν κανει  τσαφ κλαις τα λιγα λευτουδακια  που ειχες για καρτα και μενεις με τον κοπανο στο χερι.... ομορφα... 

16 ώρες πριν, kyanos είπε

Πλάκα μου κάνετε; Το μακρινό 1984 ξεκίνησα με spectrum 128k συνδεμένο στην τηλεόραση! Πολύ αργότερα pentium στα 166mhz με 64mb μνήμη και s3 virge!!! Πιθανόν να με πείτε αρχαίο παρακαλώ!!!!

ειχες ΜΜΧ  με 64 ραμ ??? κουφ@λιτσα.... ωραιος ... παιδες 64 μεγα την εποχη του ΜΜΧ  παιζει να ειναι σαν 256 γιγα τωρινα ... ραμ.. εμενα ο πρωτος μου σελερον στα 333 ειναι 64.... αλητες.. :P

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 hours ago, Panagiotiskirk said:

....κάποτε "πεθαίναμε" για να πάμε από CGA σε VGA και οι πιο μερακλήδες SVGA....

και EGA παρακαλώ, αλλά μέναμε με τη Hercules και τρέχαμε εξομοιωτές :-) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε

ναι αμε.... και αν κανει  τσαφ κλαις τα λιγα λευτουδακια  που ειχες για καρτα και μενεις με τον κοπανο στο χερι.... ομορφα... 

ειχες ΜΜΧ  με 64 ραμ ??? κουφ@λιτσα.... ωραιος ... παιδες 64 μεγα την εποχη του ΜΜΧ  παιζει να ειναι σαν 256 γιγα τωρινα ... ραμ.. εμενα ο πρωτος μου σελερον στα 333 ειναι 64.... αλητες.. :P

slot1 o celeron?🙂

Στα pentium mobo παιζαμε με τα jumperακια για κλοκαρισμα απο 133 σε 166mhz...🙄

Ολοκληρη κάρτα με ανεμηστηρακι και cpu πανω... Οτ΄να΄ναι!

Εχω και αντάπτωρα που βαζεις cpu 370 socket και γινεται καρτα slot1..😲

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

slot1 o celeron?🙂

Στα pentium mobo παιζαμε με τα jumperακια για κλοκαρισμα απο 133 σε 166mhz...🙄

Ολοκληρη κάρτα με ανεμηστηρακι και cpu πανω... Οτ΄να΄ναι!

Εχω και αντάπτωρα που βαζεις cpu 370 socket και γινεται καρτα slot1..😲

στα πρότυπα του AGP ΝΑΙ καρτο κατάσταση , τοτε ο υπερχρονισμός   ηταν για πολυ πολυ λιγους, έπρεπε να γνωρίζεις πολύ καλα ηλεκτρονικα  πριν βαλεις  χερι , αλλα αξιζε ο κοπος , , τωρα π ειναι για ολους.. δεν αξιζει πλεον καποτε πριν αιωνες καποιος μ εμαθε να πειραζω ρολογια με αλλαγες στα κουαρτζ ( αλλα ηθελες και παλμογραφο ) .... :D 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 6:31 ΜΜ, ilos είπε

Well η κάρτα των "250" παίζει atm κοντά 400 ευρώπουλα στα ευρωπαϊκά amazon (και μιλάμε για Weenlein, Fumanchu και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα).😂

Και όλα αυτά για vram και rast αντίστοιχο ή χειρότερο της 6700xt που την έβρισκες στα 300-350 πριν κανένα χρόνο. Όταν βγουν σε ένα μήνα 5060/8600 ούτε στα 200 δε θα είναι συμφέρουσα αγορά.

Βασικά η έκδοση της Intel παίζει στα 249-260 αν καταφέρεις να βρεις γιατί έχει εξαντληθεί παντού, 249 την προπαραγγειλα από newegg 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει και είναι στον δρομο

Οι εκδόσεις που παίζουν στα 300-350 είναι της sparkle και της asrock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...