cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ καλή κάρτα αλλά έχει ξεπουλήσει και όπου την βρείς έχει τιμή σκάλπ,να ομαλοποιηθεί πρώτα η παραγωγή και βλέπουμε.
Teddy77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 54 minutes ago, PadPoet said: Αυτή η κάρτα προς το παρόν δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ 250 ευρώ, ούτε καν 300. Δεν θα είχε ποτέ 250ευρώ. Η συνιστώμενη retail τιμή των 250$ (USA)είναι προ φόρων, που αναλόγως την πολιτεία είναι από μηδέν μέχρι 10%...μπορεί και παραπάνω αναλόγως την πολιτεία και κάτι μπούρδες υποτοπικούς retail φόρους. Η "βασική" τιμή για το reference "limited" μοντέλο φαίνεται να είναι ~300ευρώ στην Γερμανία (19% ΦΠΑ). Δεν θα τη βρεις πουθενά ετοιμοπαράδοτη σε φυσιολογική τιμή. 250€ μπορεί να φτάσει σε κάνα χρόνο, αναλόγως το τι θα μας ξεφουρνίσουν Nvidia&AMD.
Panagiotiskirk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 ....κάποτε "πεθαίναμε" για να πάμε από CGA σε VGA και οι πιο μερακλήδες SVGA.... 4 1
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Panagiotiskirk είπε ....κάποτε "πεθαίναμε" για να πάμε από CGA σε VGA και οι πιο μερακλήδες SVGA.... με το πασοκ είδαμε 16 μπιτ χρώμα παππού 1 6
Panagiotiskirk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε με το πασοκ είδαμε 16 μπιτ χρώμα παππού ακόμα θυμάμαι το (καλό) σοκ , όταν πρωτοάνοιξα την πράσινη οθόνη του AMSTRAD 464 CPC. Όταν δε , το πήρα μαζί μου στο χωριό μου εκδρομή, θυμάμαι τα παιδιά που μαζευυτήκανε να το δούνε , το μακρινό 1989 αν θυμάμαι καλά (10 ετών τότε) , που ακόμα τα virus ήταν πρώτη είδηση στην τηλεόραση (ΕΡΤ) και ο κόσμος νόμιζε ότι οι ιοί των υπολογιστών μπορούν να περάσουν στο ανθρώπινο σώμα (!!!!!). Καλά με είπες παππού. Μόλις τώρα, Panagiotiskirk είπε ακόμα θυμάμαι το (καλό) σοκ , όταν πρωτοάνοιξα την πράσινη οθόνη του AMSTRAD 464 CPC. Όταν δε , το πήρα μαζί μου στο χωριό μου εκδρομή, θυμάμαι τα παιδιά που μαζευυτήκανε να το δούνε , το μακρινό 1989 αν θυμάμαι καλά (10 ετών τότε) , που ακόμα τα virus ήταν πρώτη είδηση στην τηλεόραση (ΕΡΤ) και ο κόσμος νόμιζε ότι οι ιοί των υπολογιστών μπορούν να περάσουν στο ανθρώπινο σώμα (!!!!!). Καλά με είπες παππού. και αν είσαι της γενιάς μου, το επόμενο σοκ το έπαθα όταν πρωτοάκουσα soundblaster 16bitη 4 1
cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, Panagiotiskirk said: ....κάποτε "πεθαίναμε" για να πάμε από CGA σε VGA και οι πιο μερακλήδες SVGA.... Άστα να πάνε,στο πρώτο pc μου είχε trident 1mb, και το θεωρούσα κατόρθωμα οτι έβγαλα 2 memory chips απο άλλη κάρτα και τα κούμπωσα για να γίνει 2mb. 7 2
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Panagiotiskirk είπε και αν είσαι της γενιάς μου, το επόμενο σοκ το έπαθα όταν πρωτοάκουσα soundblaster 16bitη "τι είναι η κάρτα ήχου, αφού το prince of persia ακούγεται από το κουτί έτσι κι αλλιώς" 10
mxpert Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Γνωθι σαυτον. Η Intel επρεπε να μη γιορταζει απολυτως τιποτε. Με το να ποδι στον ταφο, γιορταζει λεει. Κατι σαν τις δικες μας τραπεζες. Διασωση λεει. Σαμπανιες, στην υγεια των κοροϊδων. Η Intel πρεπει να κανει φανουροπιτες και αρτοκλασιες για να επιβιωσει - γιατι σαν ανθρωποι τα κανανε σ@@@α, οποτε καλυτερα ανωθεν βοηθεια, και να αφησει τις τουρτες και τις γιορτες, γιατι οπως το παει, θα φαμε κολυβα. με το ένα πόδι στον τάφο και έχοντας κάνει τα πάντα σκατά....έχει τα 2/3 της αγοράς ! αδιόρθωτοι είστε μερικοί... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από mxpert 1 1
SkaL- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, leolipop είπε Εκει βγαζει μονο την Α580. Μάλιστα έχει ανέβει η τιμή της Α580 πολλοί θα είναι θύματα και θα αγοράσουν της πρώτης γενιάς κάρτες αφού αλλάζει μόνο ένα γράμμα. 1 1
Panagiotiskirk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Lucifer είπε "τι είναι η κάρτα ήχου, αφού το prince of persia ακούγεται από το κουτί έτσι κι αλλιώς" τεράστια εξέλιξη η soundblaster (μέχρι που πρωτοάκουσα μια AMIGA 5500) μετά τα "μπλιμπλίκια" του ,ο Θεός να το κάνει, ηχείο του PC
Panagiotiskirk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Άστα να πάνε,στο πρώτο pc μου είχε trident 1mb, και το θεωρούσα κατόρθωμα οτι έβγαλα 2 memory chips απο άλλη κάρτα και τα κούμπωσα για να γίνει 2mb. μόλις μου θύμησες ότι είμασταν οι πρώτοι ""τεχνικοί" και όποτε μπορούσαμε overclockers της εποχής εκείνης ,μη πιστοποιημένοι εννοείται καθώς πιτσιρικάδες, από τη στιγμή που ΟΛΕΣ οι αναβαθμίσεις γινόντουσαν από τα χεράκια μας. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Denj 8 λεπτά πριν, mxpert είπε με το ένα πόδι στον τάφο και έχοντας κάνει τα πάντα σκατά....έχει τα 2/3 της αγοράς ! αδιόρθωτοι είστε μερικοί... Δεν ξέρω για την ιντελ αλλά απ ο,τι διαβάζω εδω μέσα οι μισοί και παρα πάνω μην σου πω είναι-ήμαστε με το ενα πόδι στον τάφο! Trident 1 mb διαβάζω, prince of persia διαβάζω, και 2 δάκρυα κυλάνε απο του οφθαλμούς μου... Το ενα απ την συγκίνηση και το άλλο για μας που γεροντοψοφάμε...🤣 Εγω είχα trident αλλά 256 ή 512kb νομίζω... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από ZELOMOTH 1 8
cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Just now, ZELOMOTH said: Το ενα απ την συγκίνηση και το άλλο για μας που γεροντοψοφάμε...🤣 Σιγά ρε φίλε, είσαι όσο νοιώθεις,και σύμφωνα με τον Ζαμπέτα ο πενηντάρης είναι ο νέος της εποχής, άρα εγώ είμαι νιάνιαρο ακόμα. 8 minutes ago, Panagiotiskirk said: μόλις μου θύμησες ότι είμασταν οι πρώτοι ""τεχνικοί" και όποτε μπορούσαμε overclockers της εποχής εκείνης ,μη πιστοποιημένοι εννοείται καθώς πιτσιρικάδες, από τη στιγμή που ΟΛΕΣ οι αναβαθμίσεις γινόντουσαν από τα χεράκια μας. Και overclock με jumper απο την μητρική, όχι αστεία. 5 1
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Σιγά ρε φίλε, είσαι όσο νοιώθεις,και σύμφωνα με τον Ζαμπέτα ο πενηντάρης είναι ο νέος της εποχής, άρα εγώ είμαι νιάνιαρο ακόμα. Άλλο αυτό! Τώρα θα ρίξω μια τερμάτα στο wonder boy in monster land να ρθω στα ίσια μου!😁 3 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα