li@m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Just now, witty said: Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις Ασχετο με το θεμα αλλα για δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι σου. Αν θες!
elpenor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, geomagas said: Για να πάρεις ρεαλιστική προσφορά, θα πρέπει να δώσεις πιο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις σου. Ενδεικτικά: Σε τι πλατφόρμα σκέφτεσαι να το στήσεις; Έχεις προτίμηση; Θα χρησιμοποιήσεις έτοιμο theme/template ή θέλεις κάτι custom; Πόσες στατικές σελίδες χρειάζεσαι (πχ About, Contact, Privacy policy, Terms of use, Blog κλπ); Σε πόσες γλώσσες; Θέλεις έξτρα/custom λειτουργικότητα (πχ newsletters, user registration, analytics, seo κλπ); Πόσους κωδικούς προϊόντων θέλεις; Θα εισάγεις ο ίδιος τα προϊόντα σου ή χρειάζεσαι και data entry; Στη δεύτερη περίπτωση, θα παρέχεις το περιεχόμενο ή θα πρέπει να το κάνει ο freelancer; Χρειάζεσαι γραφιστική δουλειά (πχ λογότυπα κλπ); Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς τόσα πράγματα τον άνθρωπο, είναι σαν να υπονοείς ότι υπάρχουν eshop χωρίς user registration, analytics, SEO, privacy policy, terms of use, contact κλπ. Ούτε καταλαβαίνω γιατί μπλέκεις τις δουλειές κειμενογράφου και γραφίστα στην προσφορά για την ιστοσελίδα, ιδίως σήμερα που υπάρχει το chatGPT, αν ο άνθρωπος δεν έχει λογότυπο ακόμα γράψε με μία ωραία γραμματοσειρά το όνομα της εταιρείας του και πρότεινε του και ένα γραφίστα, βάλε το chatgpt να γράψει 10 προτάσεις και πες του να τις διορθώσει/εμπλουτίσει και αν θέλει να του προτείνεις κειμενογράφο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σου πει για να κάνεις προσφορά. Αν περιμένεις έτσι να βρεις πελάτες κάτι κάνεις λάθος, ο πωλητής στην εταιρεία που συνεργάζομαι 20 χρόνια το μόνο που λέει στους πελάτες είναι "μην σε απασχολεί τίποτα, θα σου φτιάξουμε ένα σύγχρονο site που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και για ότι παραπάνω χρειαστείς είμαστε εδώ". 5 hours ago, greekfragma said: Specialty coffee εμπορεύεσαι σε έναν από τους πιο διαδεδομένους και ανταγωνιστικούς κλάδους στην Ελλάδα και δε χρειάζεσαι SEO και Analytics ; Αλήθεια γιατί θεωρείς οτι δε χρειάζεσαι; Έχεις γνώση επί του θέματος; Υπάρχουν eshop χωρίς analytics; Πρέπει να ξέρει ο άνθρωπος λεπτομέρειες για το τι χρειάζεται για να φτιάξει το eshop του, δηλαδή αν δεν ξέρει πρέπει να τον κάψουμε στην πυρά και να τον προσβάλουμε; 23 hours ago, witty said: Μού πρότειναν να μην αναζητήσω εταιρεία αλλά freelancer διότι οι εταιρείες τείνουν να αφενός είναι πιο απρόσωπες και αφετέρου να χρεώνουν σημαντικά υψηλότερα. Πρέπει να προσέχεις με τους freelancer γιατί δεν είναι πάντα διαθέσιμοι όταν τους χρειάζεσαι και επειδή οι προγραμματιστές είναι περίεργοι άνθρωποι (το ξέρω καλά γιατί και εγώ έτσι είμαι). Μην σκεφτείς να πας σε άλλη πλατφόρμα πέρα από το wordpress/woocommerce και βρες κάποιον άνθρωπο που να απαντάει πάντα τα τηλέφωνα και να έχεις καλή χημεία μαζί του. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από elpenor 4
geomagas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς τόσα πράγματα τον άνθρωπο, είναι σαν να υπονοείς ότι υπάρχουν eshop χωρίς user registration, analytics, SEO, privacy policy, terms of use, contact κλπ. Ναι, υπάρχουν. 6 λεπτά πριν, elpenor είπε Ούτε καταλαβαίνω γιατί μπλέκεις τις δουλειές κειμενογράφου και γραφίστα στην προσφορά για την ιστοσελίδα, ιδίως σήμερα που υπάρχει το chatGPT, αν ο άνθρωπος δεν έχει λογότυπο ακόμα γράψε με μία ωραία γραμματοσειρά το όνομα της εταιρείας του και πρότεινε του και ένα γραφίστα, βάλε το chatgpt να γράψει 10 προτάσεις και πες του να τις διορθώσει/εμπλουτίσει και αν θέλει να του προτείνεις κειμενογράφο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σου πει για να κάνεις προσφορά. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις. Ο καθένας μας μιλάει ανάλογα με την εμπειρία του. Είναι ξεκάθαρο αυτό. 7 λεπτά πριν, elpenor είπε Αν περιμένεις έτσι να βρεις πελάτες κάτι κάνεις λάθος Σε ευχαριστώ για το feedback. Καταγράφηκε στα πρακτικά. 8 λεπτά πριν, elpenor είπε Πρέπει να προσέχεις με τους freelancer γιατί δεν είναι πάντα διαθέσιμοι όταν τους χρειάζεσαι ...εξάλλου... 8 λεπτά πριν, elpenor είπε ο πωλητής στην εταιρεία που συνεργάζομαι 20 χρόνια το μόνο που λέει στους πελάτες είναι "μην σε απασχολεί τίποτα, θα σου φτιάξουμε ένα σύγχρονο site που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και για ότι παραπάνω χρειαστείς είμαστε εδώ". Hmmm... That explains a lot! 😎 2
greekfragma Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 29 minutes ago, elpenor said: ιδίως σήμερα που υπάρχει το chatGPT, Υπάρχουν eshop χωρίς analytics; Πρέπει να ξέρει ο άνθρωπος λεπτομέρειες για το τι χρειάζεται για να φτιάξει το eshop του, δηλαδή αν δεν ξέρει πρέπει να τον κάψουμε στην πυρά και να τον προσβάλουμε; Ξεκάθαρα απάντησε ο ίδιος ότι δε χρειάζεται SEO analytics. Αυτό σημαίνει ότι το έψαξε και είδε ότι του είναι άχρηστο. Άρα συμπέρασμα ή ότι έρευνα κάνει έχει μηδενική βάση ή είναι κλασσικός τύπος εγώ ξέρω καλύτερα και δε δέχεται τη παρέμβαση επαγγελματία γιατί κάποια πράγματα είναι το άλφα και το ωμέγα. Το τσατ τζι πι τι για επιφανειακές ερωτήσεις κάτι κάνει. Όταν θα αρχίσει να το ρωτάει πιο συγκεκριμένα πράγματα για να δωσει ακριβές αποτέλεσμα εκεί αντίο ζωή. Οπότε ναι από έναν επαγγελματία του καφέ με σπέσιαλτι που πλέον όλοι γίνανε σπέσιαλτι και τον τρόπο που ψάχνει να εκμαιεύσει πληροφορία και οικονομικές προσφορές δεν έχω άλλο τρόπο να εκφράσω την αντίθεση μου. Δεν είναι καμία προσβολή η προσγείωση στη πραγματικότητα ότι με πονηρές πορδες αυγά δε βάφονται. Αν μου προσάπτεις ότι μιλάω κάπως στεγνά και αφιλτράριστα, ναι το δέχομαι. Καλύτερα αλήθειες άμεσες παρά με το σεις και με το σας και πεταμένο χρόνο για να κυνηγάμε την ουρά μας 1
kostakis81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 ρε μαγκες γιατι πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο .. προφανος ψαχνει μια δουλεια και θα του ειπε η εταιρια κανα 1500ρικο και σου κλεει ΑΣ ΤΑ Δοδω καλυτερα σε κανεναν τυπο που ουτε εφορια θα πληρωσει ουτε φπα και θα μου κοστισει κανα 5-6 κατοσταρικα .. και γιατι οχι δηλαδη ? αν βαλεις εφορια 28% +24%φπα τα 6 κατοσταρικα ειναι πολυ τιμια προσφορα για μαυρα ..αντι για 1500 σε εταιρια ... το ιδιο πρεπει να καει καποιος και σε ταβερνες οταν δεν κοβουν αποδηξεις ... οι περισοτεροι σου αφαιρουν το φπα μονο και νομιζεις οτι ειναι δικαιο ελα μου ομως που γλυτωνουν και την εφορια αρα μια τιμη στα μισα ειναι οτι πρεπει για χωρις αποδειξη... 1
elpenor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, geomagas said: Ναι, υπάρχουν. Link από eshop που δεν έχει user registration, analytics, SEO, privacy policy, terms of use, contact PLEASE να το δω και αυτό στη ζωή μου. 2 hours ago, geomagas said: Hmmm... That explains a lot! 😎 Τι ακριβώς εξηγεί φίλε μου πέρα από το ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ επί χρόνια με ανθρώπους που ξέρουν πως γίνεται η πώληση; Αλλιώς τώρα δεν θα ήξερα να σου πω ότι το κάνεις λάθος. Είμαι σίγουρος ότι αν κατεβάσεις μερικά σχετικά βιβλία θα σε βοηθήσουν αφάνταστα και θα καταλάβεις τι σου λέω. Αν πιστεύεις ότι θέλω να πάρω τη δουλειά του TS σε διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με το Insomnia και δεν έχω στείλει ποτέ PM σε κανένα.
geomagas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Link από eshop που δεν έχει user registration, analytics, SEO, privacy policy, terms of use, contact PLEASE να το δω και αυτό στη ζωή μου. Για ποιο λόγο; 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Τι ακριβώς εξηγεί φίλε μου Ότι μιλάς από την πλευρά της εταιρείας και μάλλον αδυνατείς να μπεις στη θέση ενός freelancer. 5 λεπτά πριν, elpenor είπε Αλλιώς τώρα δεν θα ήξερα να σου πω ότι το κάνεις λάθος. Ούτε τώρα ξέρεις. 6 λεπτά πριν, elpenor είπε Είμαι σίγουρος ότι αν κατεβάσεις μερικά σχετικά βιβλία θα σε βοηθήσουν αφάνταστα και θα καταλάβεις τι σου λέω. Δηλαδή το θέμα δεν είναι ότι έχουμε διαφορετική άποψη, αλλά ότι δεν σε καταλαβαίνω... οκ, σημειώθηκε. 7 λεπτά πριν, elpenor είπε Αν πιστεύεις ότι θέλω να πάρω τη δουλειά του TS σε διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με το Insomnia και δεν έχω στείλει ποτέ PM σε κανένα. Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! 😁 Α, και επίσης, δεν ασχολούμαι με πόσα PMs στέλνει ο καθένας, και που, αλλά εκτιμώ που το μοιράστηκες μαζί μου. Καλή συνέχεια!
elpenor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, geomagas said: Για ποιο λόγο; Γιατί ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει, κάτι που θα ήταν και παράλογο και παράνομο. 1 hour ago, geomagas said: Ότι μιλάς από την πλευρά της εταιρείας και μάλλον αδυνατείς να μπεις στη θέση ενός freelancer. Ούτε τώρα ξέρεις. Δηλαδή το θέμα δεν είναι ότι έχουμε διαφορετική άποψη, αλλά ότι δεν σε καταλαβαίνω... οκ, σημειώθηκε. Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! 😁 Α, και επίσης, δεν ασχολούμαι με πόσα PMs στέλνει ο καθένας, και που, αλλά εκτιμώ που το μοιράστηκες μαζί μου. Καλή συνέχεια! Ο μόνος λόγος που το μοιράστηκα είναι γιατί από την απάντηση σου αυτό κατάλαβα ότι φαντάστηκες. Εγώ πραγματικά σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά σε όποια από τα παρακάτω σου γεμίσουν το μάτι. https://www.dealfront.com/blog/best-sales-books-for-selling/ Καλή συνέχεια!
geomagas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Γιατί ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει, κάτι που θα ήταν και παράλογο και παράνομο. Και λοιπόν; 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Ο μόνος λόγος που το μοιράστηκα είναι γιατί από την απάντηση σου αυτό κατάλαβα ότι φαντάστηκες. Να προσέξεις την αντίληψή σου για την πραγματικότητα. 11 λεπτά πριν, elpenor είπε Εγώ πραγματικά σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά σε όποια από τα παρακάτω σου γεμίσουν το μάτι. https://www.dealfront.com/blog/best-sales-books-for-selling/ Συνεχίζεις να μπερδεύεις τους freelancers με τους πωλητές... Οκ, δημοκρατία έχουμε...
Fotis_Greece Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Εαν ο φιλος ενδιαφερετε για σοβαρο freelancer σε κατασκευή και υποστήριξη site, PM me για να συστησω δυο που εχω υποψιν.
vasilllis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, geomagas είπε Και λοιπόν; Να προσέξεις την αντίληψή σου για την πραγματικότητα. Συνεχίζεις να μπερδεύεις τους freelancers με τους πωλητές... Οκ, δημοκρατία έχουμε... εμενα παντως με εχεις πεισει με την επιχειρηματολογια σου!!!!
geomagas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, vasilllis είπε εμενα παντως με εχεις πεισει με την επιχειρηματολογια σου!!!! Σε ευχαριστώ, παρόλο που δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα.
vasilllis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Nα αναφερω και εγω κατι τυπου webnode αν καποιος ενδιαφερεται για κατι φθηνο,αν ακι θα συναντησει μεγαλη απογοητευση με αυτα τα CEO.
witty Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, li@m είπε Ασχετο με το θεμα αλλα για δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι σου. Αν θες! Υποθέτω ότι σου αρέσουν οι ιδιαίτεροι καφέδες ! Δεν διαθέτω, όμως, μαγαζί. Συνεργάζομαι με μία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Πρόσφατα έφερε έναν ενισχυμένο specialty coffee, ο οποίος εξαντλήθηκε σε λίγες μέρες, γεγονός που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και για αυτόν τον λόγο σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει να έχει δική του ιστοσελίδα, την οποία θα προωθήσω μέσω affilliate και Google ads. Ίσως πετύχει, ίσως και όχι. 11 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Εαν ο φιλος ενδιαφερετε για σοβαρο freelancer σε κατασκευή και υποστήριξη site, PM me για να συστησω δυο που εχω υποψιν. Σας ευχαριστώ για την πρόταση. Φυσικά και με ενδιαφέρει. Σας στέλνω τώρα 11 ώρες πριν, vasilllis είπε Nα αναφερω και εγω κατι τυπου webnode αν καποιος ενδιαφερεται για κατι φθηνο,αν ακι θα συναντησει μεγαλη απογοητευση με αυτα τα CEO. Καλές είναι αυτές οι επιλογές αλλά θα ήθελα κάτι πιο επαγγελματικό. Ευχαριστώ πάντως που το μοιράστηκες 1
atypicalcoder Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για μένα eshop χωρίς "Αγορά σαν επισκέπτης" είναι insta close page. 2025 κοντεύουμε, δεν γίνεται να μιλάμε για registration/membership σε e-shop. Απλά να αγοράσω κάτι θέλω και άσε με στην ησυχία μου. Όσο για το SEO, ναι οκ κάτι χρήσιμο αλλά 2025 κοντεύουμε. Το τεχνικό SEO έχει πεθάνει*. Ειδικά σε κάποιο business που κανείς δεν θα googlarei και εξαρτάσαι από κάποιον άλλον τρόπο προσέγγισης. * νταξ θες προφανώς κάποιο βασικό SEO για να κάνει render σωστά η σελίδα στα socials αλλά υπάρχουν πολλοί παπάτζες εκεί έξω. Για μένα το SEO δεν πρέπει καν να αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία. Δεν νοείται να σου φτιάχνει κάποιος την σελίδα και να μην κάνει render σωστά στα social. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από atypicalcoder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα