Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Με ενδιαφέρει η δημιουργία ιστοσελίδας για 1 προϊόν (παρουσίαση + e-shop).

Μού πρότειναν να μην αναζητήσω εταιρεία αλλά freelancer διότι οι εταιρείες τείνουν να αφενός είναι πιο απρόσωπες και αφετέρου να χρεώνουν σημαντικά υψηλότερα.

Θα κοιτάξω και στο διαδίκτυο αλλά εάν υπάρχουν επαγγελματίες που θα συστήνατε, θα με ενδιέφερε.

Σας ευχαριστώ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τι ποσό έχεις στο μυαλό σου να διαθέσεις στον freelancer?

Λόγω του ότι δεν γνωρίζω ποιο είναι το σύνηθες ποσό για αυτό που ψάχνω, σκοπεύω να λάβω οικονομική προσφορά από 2-3 επαγγελματίες, ώστε να δω εάν θα ξεκινήσω τώρα ή αργότερα.

Δημοσ.
58 minutes ago, witty said:

Λόγω του ότι δεν γνωρίζω ποιο είναι το σύνηθες ποσό για αυτό που ψάχνω, σκοπεύω να λάβω οικονομική προσφορά από 2-3 επαγγελματίες, ώστε να δω εάν θα ξεκινήσω τώρα ή αργότερα.

πόσα σου ζήτησαν οι εταιρίες και αρνήθηκες και ήρθες να ψάξεις χαμηλότερα να σου πω αν έχει ρεαλισμό το σενάριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, witty είπε

Για να πάρεις ρεαλιστική προσφορά, θα πρέπει να δώσεις πιο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις σου. Ενδεικτικά:

• Σε τι πλατφόρμα σκέφτεσαι να το στήσεις; Έχεις προτίμηση;
  • Θα χρησιμοποιήσεις έτοιμο theme/template ή θέλεις κάτι custom;
  • Πόσες στατικές σελίδες χρειάζεσαι (πχ About, Contact, Privacy policy, Terms of use, Blog κλπ);
  • Σε πόσες γλώσσες;
  • Θέλεις έξτρα/custom λειτουργικότητα (πχ newsletters, user registration, analytics, seo κλπ);
  • Πόσους κωδικούς προϊόντων θέλεις; Θα εισάγεις ο ίδιος τα προϊόντα σου ή χρειάζεσαι και data entry;
  • Στη δεύτερη περίπτωση, θα παρέχεις το περιεχόμενο ή θα πρέπει να το κάνει ο freelancer;
  • Χρειάζεσαι γραφιστική δουλειά (πχ λογότυπα κλπ);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

πόσα σου ζήτησαν οι εταιρίες και αρνήθηκες και ήρθες να ψάξεις χαμηλότερα να σου πω αν έχει ρεαλισμό το σενάριο.

Δεν έχω λάβει προσφορά από εταιρείες.

44 λεπτά πριν, geomagas είπε

Για να πάρεις ρεαλιστική προσφορά, θα πρέπει να δώσεις πιο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις σου. Ενδεικτικά:

• Σε τι πλατφόρμα σκέφτεσαι να το στήσεις; Έχεις προτίμηση;
  • Θα χρησιμοποιήσεις έτοιμο theme/template ή θέλεις κάτι custom;
  • Πόσες στατικές σελίδες χρειάζεσαι (πχ About, Contact, Privacy policy, Terms of use, Blog κλπ);
  • Σε πόσες γλώσσες;
  • Θέλεις έξτρα/custom λειτουργικότητα (πχ newsletters, user registration, analytics, seo κλπ);
  • Πόσους κωδικούς προϊόντων θέλεις; Θα εισάγεις ο ίδιος τα προϊόντα σου ή χρειάζεσαι και data entry;
  • Στη δεύτερη περίπτωση, θα παρέχεις το περιεχόμενο ή θα πρέπει να το κάνει ο freelancer;
  • Χρειάζεσαι γραφιστική δουλειά (πχ λογότυπα κλπ);

Φυσικά.

1. όχι, δεν έχω προτίμηση διότι δεν ξέρω ποια είναι η βέλτιστη για τις ανάγκες μου.
2. πρόκειται για 1 προϊόν, επομένως υποθέτω ότι ένα έτοιμο μάλλον είναι αρκετό
3. από όσες αναφέρεις, όλες χρειάζονται, εκτός του blog. Λογικά, θα χρειαστούν 2-3 ακόμα για περισσότερη εμβάθυνση στο προϊόν
4. ελληνικά μόνο
5. όχι, δεν χρειάζομαι κάτι από αυτά.
6. ένας κωδικός. Εάν η εισαγωγή είναι εύκολη μπορώ να το κάνω και εγώ αλλά προτιμώ να το κάνει ο/η freelancer. Ναι, παρέχεται το περιεχόμενο.
7. όχι, δεν χρειάζεται απαραίτητα η γραφιστική δουλειά (οι εικόνες που υπάρχουν είναι μάλλον αρκετές).

Εάν χρειάζεσαι κάποια άλλη διευκρίνιση, πες μου.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από witty
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, witty είπε

2. πρόκειται για 1 προϊόν, επομένως υποθέτω ότι ένα έτοιμο μάλλον είναι αρκετό

Το theme αφορά την παρουσίαση όλου του site και είναι ανεξάρτητο από τον αριθμό των προϊόντων... ίσως εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα.

Ένα προϊόν; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος (που μάλλον γίνομαι), τι πουλάς;

Δημοσ.
1 minute ago, geomagas said:

Το theme αφορά την παρουσίαση όλου του site και είναι ανεξάρτητο από τον αριθμό των προϊόντων... ίσως εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα.

εάν στο 5 σου είπε όχι και στο 7 υπάρχουν αρκετές εικόνες άρα γραφίστας δε θα κάνει τίποτα (ανευ resize quality cropping) δε βλέπω φως στον ορίζοντα και σπάνια διαμάντια να θέλει να προωθήσει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εάν στο 5 σου είπε όχι και στο 7 υπάρχουν αρκετές εικόνες άρα γραφίστας δε θα κάνει τίποτα (ανευ resize quality cropping) δε βλέπω φως στον ορίζοντα και σπάνια διαμάντια να θέλει να προωθήσει

Ίσως... Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για να κρίνω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greekfragma είπε

τα 500ευρώ με απόδειξη παροχής πως σου φαίνονται σαν τιμή;

Για να αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, θα μπορούσα να έχω και γραπτή προσφορά για το τι ακριβώς συμπεριλαμβάνεται ;

14 ώρες πριν, geomagas είπε

Εγώ δεν καταλάβα τι εννοείς.

Specialty coffee είναι το προϊόν που διαθέτω

14 ώρες πριν, greekfragma είπε

δε βλέπω φως στον ορίζοντα και σπάνια διαμάντια να θέλει να προωθήσει

Σεβαστή η άποψη σου.

Σε ευχαριστώ, πάντως, για τον χρόνο που αφιέρωσες για να μου απαντήσεις

Δημοσ.

Specialty coffee εμπορεύεσαι σε έναν από τους πιο διαδεδομένους και ανταγωνιστικούς κλάδους στην Ελλάδα και δε χρειάζεσαι SEO και Analytics ;

Αλήθεια γιατί θεωρείς οτι δε χρειάζεσαι; Έχεις γνώση επί του θέματος;

Διαδικτυακή απήχηση πως θα έχεις δίχως αυτά που αποτελούν το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ αν θες να έχεις ελπίδες να κάνεις γνωστή τη παρουσία σου;

Λυπάμαι αλλά από τα συμφραζόμενα πλέον βεβαιώθηκα οτι κοιτάς να προωθήσεις επιχείρηση δίχως σοβαρό κεφάλαιο και γνώσεις επί του θέματος.

Θα πας σε κάνα πιτσιρικά από ΙΕΚ με 200ευρώ μαύρα να στα στήσει όλα σε περίπου 2-3 εβδομάδες και δε θα χτυπάει ούτε τηλέφωνο. Στο υπογράφω.

Καλή συνέχεια στο "επιχειρείν"

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Λυπάμαι αλλά από τα συμφραζόμενα πλέον βεβαιώθηκα οτι κοιτάς να προωθήσεις επιχείρηση δίχως σοβαρό κεφάλαιο και γνώσεις επί του θέματος.

Καλή συνέχεια στο "επιχειρείν"

Αφού λοιπόν βεβαιώθηκες για την έλλειψη σοβαρότητας, καλή συνέχεια και σε εσένα.

Και πάλι σε ευχαριστώ

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, witty είπε

Εγώ δεν καταλάβα τι εννοείς.

Όπως είπα, το theme αφορά όλο το site. Μπορείς να δεις themes πχ στο WordPress theme repo ή στο Themeforest για να καταλάβεις τι εννοώ. Το "στυλ" που παρέχει επαναχρησιμοποιείται σε κάθε σελίδα του site, οπότε δεν έχει σημασία αν έχεις 1 ή 10000 προϊόντα/άρθρα/σελίδες/βιβλία/αυτοκίνητα κλπ.

Ο λόγος που ρώτησα είναι ότι, αν επιλέξεις ένα έτοιμο theme (free ή αγορασμένο) είναι πολύ διαφορετικό από το να ζητήσεις να σου φτιάξουν ένα από την αρχή, όπου το κόστος ανεβαίνει πολύ δυσανάλογα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geomagas είπε

Όπως είπα, το theme αφορά όλο το site. Μπορείς να δεις themes πχ στο WordPress theme repo ή στο Themeforest για να καταλάβεις τι εννοώ. Το "στυλ" που παρέχει επαναχρησιμοποιείται σε κάθε σελίδα του site, οπότε δεν έχει σημασία αν έχεις 1 ή 10000 προϊόντα/άρθρα/σελίδες/βιβλία/αυτοκίνητα κλπ.

Ο λόγος που ρώτησα είναι ότι, αν επιλέξεις ένα έτοιμο theme (free ή αγορασμένο) είναι πολύ διαφορετικό από το να ζητήσεις να σου φτιάξουν ένα από την αρχή, όπου το κόστος ανεβαίνει πολύ δυσανάλογα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...