Προς το περιεχόμενο

Ιδιαίτερα απελπιστική ταχύτητα audio extraction Teac DV-516d

anonymous-root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικατέστησα το plextor dvd rom (αφού δεν έκανε καλά τη δουλειά του ώς όφειλε) με το Teac DV-516D (αγορασμένο από το πλαίσιο) το οποίο ως dvd-rom είναι άψογο μέχρι στιγμής. Όμως όταν πάω να κάνω DAE με το EAC η ταχύτητα δεν είναι μεγαλύτερη από 3Χ. DMA είναι ενεργοποιημένο. Τι μπορεί να φταίει; Αντιμετωπίζει κανείς κάτοχός του παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Δοκίμασες άλλο πρόγραμμα εκτός του EAC? Γιατί το EAC έχει κάποιες ρυθμίσεις για πιο αξιόπιστο extraction (πράγμα όμως που μειώνει αισθητά την ταχύτητα του audio extraction)

Πάτα EAC ---> drive options ---> extraction mode . Αν είναι στο secure mode σημαίνει πιο αξιόπιστο extraction αλλά με χαμηλή ταχύτηατα. Βάλε αν θες το burst για full ταχύτητα.

Αλήθεια το plextor τί προβλήματα σου δημιούργησε? Γιατί έχω κι εγώ πολλά παράπονα απ' το scsii 40Χ cdrom της Plextor...

Δημοσ.

Τα προβλήματα που είχα με το πλεξτορ ήταν ότι δεν διάβαζε όλα τα αντιγραμένα dvd (dvd+-r). κατά τα άλλα ήταν πολύ καλό. Όσο για το eac το έχω πάντα στο secure mode για καλύτερη ποιότητα. Με τα άλλα 3 drives που έχω στο secure η ταχύτητα είναι πάνω 10Χ. Το cd-rom τι προβλήματα σου κάνει;

Δημοσ.

To Plextor 40Χcdrom παρόλο που ειναι πολυδιαφημισμένο μου είχε σπάσει τα νεύρα με το να δυσκολεύεται να διαβάσει και το πιο απλό cd...

To έστειλα και πίσω στο Βέλγιο, μου έστειλαν άλλο, αλλά πάλι τα ίδια...

Το είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια αλλά απ' την αρχή μου είχε σπάσει τα νεύρα...

Για να μην πω για το περίφημο audio extraction του Plextor που η ταχύτητα έφθανε το πολύ 20Χ στο τέλος του cd.

Επίσης δεν μπορεί να διαβάσει κλειδωμένα audio cds που το νέο μου DVD-rom του 10χίλιαρου τα διαβάζει με χαρακτηριστική ευκολία... Διαβάζει επίσης πανεύκολα ό,τι DVD/cd και να του βάλω, ενώ το audio extraction γίνεται στα 40Χ και χωρίς προβλήματα ήχου. Πράγμα όχι ασύνηθες για το plextor...

Και να φανταστείς ότι ακόμα πωλείται το scsii cdrom της Plextor kai μάλιστα σε εξωφρενική τιμή μιας και υποτίθεται είναι για "επαγγελματική" δουλειά...

Αίσχος!

Δημοσ.

doc1000 μου φαίνονται απίστευτα αυτά που λες! Από ότι κατάλαβα μάλλον ήσουν λίγο γκαντέμης... :( ! Από ότι ξέρω τα πλέξτορ είναι κορυφή. Και εμένα στο dae me eac secure mode δεν ξεπερνά τα 22Χ, άλλα από την άλλη και στα 40 να στο κάνει πρέπει να περιμένεις για το mp3 encoding έτσι δεν είναι (εκτός αμα έχεις κανένα υπερσύστημα ;) ) Σε εμένα πάντως τα πλεξτορ που έχω με έχουν εξυπηρετήσει ουκ ολίγες φορές. πχ έχω ένα audio cd γραντζουνισμένο και το μόνο drive που έκανε επιτυχημένο dae ήταν το plextor premium. Είμαι λίγο φανατικός με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο τα τελευταί drive της με έχουν απογοητεύσει. (px708a, plextor dvd-rom) Η ποιότητα έχει πέσει αισθητά.

Από την άλλη σου προτείνω (αν μπορείς) να δοκιμάσεις την τύχη σου με το plextor premium. Είναι όντως "εργαλείο".

Δημοσ.

ΑΛΛΟ πράγμα το plexor premium. Μιλάς για 52X/32/52 cdrecorder και όχι για το 40X CDROM της Plextor.

Κι εγώ έχω ένα παλιό 8Χ scsii recorder της Plextor και παρά τα χρόνια του γράφει ακόμα τέλεια (και χωρίς buffer underrun protection), ενώ έχει και πολύ καλό μηχανισμό αναγνώρισης λαθών, με αποτέλεσμα να μην δυσκολεύεται στην ανάγνωση cds.

Το 40X cdrom όμως της Plextor για μένα ήταν μεγάλη αποτυχία (και απογοήτευση).

2 φορές το έστειλα στο Βέλγιο και ο αντικαταστάτης ήταν το ίδιο χάλια... Δε νομίζω ότι είναι θέμα γκαντεμιάς λοιπόν...

Όταν μιλάω για audio extraction στα 40Χ με το φθηνο LG DVDrom φυσικά και ΔΕΝ περιλαμβάνω και το mp3 encoding, γιατί τότε είσαι limited απ' τον επεξεργαστή. Ωστόσο δε δέχομαι το πανάκριβο scsii 40X cdrom της Plextor να κάνει audio extraction στα 20X max (και με πλήρη αποτυχία στα protected audio cds!) ενώ το φθηνο LG να "κοπανάει" 40Χ max με άριστα αποτελέσματα στα protected audio cds.

To μέγιστο audio extraction χρειάζεται γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει πιστό αντίγραφο ενας audio cd και όχι να το κάνει Mp3. Έτσι ενώ το το 40Χ cdrom Θα έκανε το extraction se max 21X το recorder θα προσπαθούσε να γράψει (για ον τηε φλυ μιλάω) στα 40Χ !!

Μάλιστα ούτε το παλιό μου 8Xscsii recorder της Plextor μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα tracks των protected audio cds. (το Plextor cdrom KANENA !)

Αν δεν είχα την εμπειρία μάλιστα απ' το LG θα νόμιζα ότι ΔΕ γίνεται η αντιγραφή των συγκεκριμένων audio cds, ή φταίνε τα προγράμματα.

Ίσως κάποιος τέλος να πει ότι είναι παλιά μοντέλα. Ναι , αλλά η Plextor που τόσο ενδιαφέρεται για βελτιωμένα firmwares στα νέα μοντέλα της, θα μπορούσε να φτιάξει και ένα firmware τουλάχιστον για το scsii cdrom που πωλείται ακόμα. Εκτός κι αν είναι θέμα μόνο hardware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...