Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o Krypto ειναι δημοφιλεστατο sidekick του superman απο την Silver Age των κομικς. δεν ειναι κατι καινουργιο/παιδικό. Ειναι της ιδιας περιπου εποχης με την Supergirl.

οσοι εχουν παραπονα για την παρουσια του Krypto, δειχνει οτι απλα δεν ξερουν τον Superman ως ηρωα περα απο τις ταινίες.
Επισης, γιατι ορισμενοι στο internet γκρινιαζουν μεχρι κ για τη ρατσα, o Krypto εχει εμφανιστει ως διαφορες ρατσες μεσα στα χρονια.
το πιο συχνο ειναι λευκο λαμπραντορ αλλα τον εχουμε δει και σαν Χασκι, σαν δαλματιας, ποιμενικο και διαφορα αλλα. δλδ δεν υπαρχει "canon" ρατσα, το μονο δεδομενο ειναι οτι ειναι λευκο σκυλι.

• Like 3
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Στοχεύουν σε άλλο κοινό όχι σε μας  Εμείς δεν θα τους φέρουμε λεφτά

Σε εμάς τους 50 παρά στοχεύουν εννοείς.....ε όχι σε κάποιο άλλο?

7 ώρες πριν, Nokia3210 είπε

15 διαφορετικοι spiderman, 15 διαφορετικοι superman, 15 διαφορετικοι batman, με εχει κουρασει και η marvel και η dc...

δεν μπορούν να έχουν 55άρη σούπερμαν ξέρεις λίγο δύσκολο

Επεξ/σία από gregory22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και αρχικα με το ακουσμα της ιδεας και τον ηθοποιο ημουν πολυ κατα με το τρειλερ αλλαξα γνωμη. Νομιζω παιζουν καλα το χαρτι της νοσταλγιας και του παλιου superman που φαινεται ακομα και απο την αποχρωση του βιντεο και του ψιλοgoofy superman. Εγω θα παω να το δω 

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.

το man of steel τα ειχε ολα

amy adams russel crow christopher nolan hans zimmer kevin costner

ευτυχως που ειχαμε την τυχη η δικια μου γενια να ζησει τις καλες εκδοσεις των υπερηρωων. δυστηχως οι νεες γενιες ειναι ατυχες. ισως η επομενη γενια τα εγγονια μας να ξαναδουν κατι αξιολογο

απο κει και περα τωρα απο τον δημιουργο του guardian of galaxy στην καλυτερη θα δουμε superman : the tv movie

• Haha 1
Δημοσ.

To trailer είναι αξιοπρεπέστατο και μ'άρεσε πολύ η προσθήκη του Krypto!

Οι περισσότεροι θέλαμε τον Cavill σαν Σούπερμαν, αλλά από τη στιγμή που πάμε σε αισθητική Guardians Of The Galaxy δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Εν αναμονή λοιπόν γιατί, και στο παρελθόν, γ@μ@τα trailer έκρυβαν επικούς κουβάδες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, dieksodo είπε

ευτυχως που ειχαμε την τυχη η δικια μου γενια να ζησει τις καλες εκδοσεις των υπερηρωων. δυστηχως οι νεες γενιες ειναι ατυχες. ισως η επομενη γενια τα εγγονια μας να ξαναδουν κατι αξιολογο

απο κει και περα τωρα απο τον δημιουργο του guardian of galaxy στην καλυτερη θα δουμε superman : the tv movie

Τα είχε όλα εκτός από θεατές και κομμένα εισιτήρια 🤣

Βασικά η επόμενη γενιά είναι η τυχερή, θα δει τον Superman των προηγούμενων δεκαετιών, τον Superman σαν αυτό που είναι, σαν symbol of hope.

It's a Bird... It's a Plane... It's Superman 🤣

Επεξ/σία από aypnia
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, dieksodo said:

Nolan το Man of Steel?

• Haha 1
Δημοσ.

Προτιμούσα την πιο dark εκδοχή του Snyder αλλά να χαμε να λέγαμε.

Συμπαθές φαίνεται το νέο.Άλλη προσέγγιση προφανώς.

Το κάστ μια χαρά για τον Χουλτ δεν ξέρω μόνο.Τον έχω συνηθίσει να παίζει καλούς έχω αμφιβολίες αν θα είναι πιστευτός Luthor, θα δείξει.

Τώρα ο Καβίλ δύσκολα ξεπερνιέται.Είναι λεσ και έχουν σμιλέψει το πρόσωπο του για να παίξει τον Σούπερμαν. Ας δώσουμε μια ευκαιρία βέβαια στον νέο όμως ίσως τα καταφέρει εξίσου καλά.

Δημοσ.

Αναλογικα με την θεικη τριλογια του Dark Knight (Nolan), ειχα πει ποιος πατισον για Batman....., και ομως η ταινια σαν συνολο μου εκατσε πολυ ωραια... Οσο και αν θελουμε πισω καβιλ, κραταμε μια πισινη, αλλα καθε τι νεο θα προσφερει κατι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...