Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ, θα έχουμε έναν πιο χρωματιστό Σούπερμαν, σε αντίθεση με την σκοτεινιά του Snyder (να σημειώσω ότι το χρώμα και η σκοτεινιά δεν συνεπάγονται παιδικότητα ή σοβαρά θέματα, μπορεί να υπάρχουν όλοι οι συνδυασμοί), μου άρεσαν πολύ εμφανισιακά ο Luthor και η Lois, αλλά και ο Krypto γαμάτος. Θα πάω σινεμά να δω την αληθινή αρχή του DCU.

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό φαίνεται. Σίγουρα δεν πρόκειται να πιάσει το Man of Steel ενώ και η φωτογραφία απομακρύνεται από την σκοτεινή παλέτα του Σνάιντερ που για μένα είναι ο κορυφαίος σε σκηνοθεσία - φωτογραφία. Το reboot όντως στοχεύει σε ένα ποιο νεανικό κοινό. Δεν μου αρέσει η επιλογή της Λόις Λέιν παρόλο που συμπαθώ την Μπρόσναχαν που ήταν απολαυστική ως κυρία Μέιζελ, θα έπρεπε να βρουν κάποια ποιο όμορφη. Και συμφωνώ με τον φίλο που γράφει παραπάνω ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΞ ΛΟΥΘΕΡ, μας τα πρήξατε, τόση μυθολογία υπάρχει στα κόμιξ, βρείτε κάποιον άλλο αντάξιο κακό για αντίπαλο του Superman. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cast δεν με ενθουσίασε. Κάπως αδιάφορο το trailer, θύμιζε καρτούν φάση αλλά θα δούμε πως θα βγει.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έδειξε το trailer είναι αυτό που είναι ο Superman.

Γνωρίζουν ότι οι 30χρονοι και 40χρόνοι "καβιλικοί" ή "σναϊντερικοι" θα ξινίσουν τα μούτρα τους αλλά πρέπει αυτή τη φορά να το πάνε αλλιώς. Η προηγούμενη .. έκδοση δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Και καλά κάνουν και το παίρνουν αλλιώς αυτή τη φορά, γιατί ξεκινούν καινούργιο σύμπαν και θέλουν αυτή τη φορά και το 12χρονο να ταυτιστεί και να του αρέσει ο Superman.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο το trailer,δεν ειμαι και πολυ φαν βεβαια αλλα θα το εβλεπα.

Καλα αρκετοι εδω λετε για το σκυλι,το σκυλι ειναι ο crypto και εχει εμφανιστει στα comics του Superman το 1955.

Κατα περιοδους τον εχουν βαλει στης σειρες και τελευταια εμφανιση του Crypto ηταν στο Titans,σε ταινια παντως πρωτη φορα.

Επεξ/σία από Drake27
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, John-lamia said:

που κολλαει ο σκυλος ?

Όντως. 

Που κολλάει ο σκύλος του Superman που υπάρχει από το 1955?

Τι άσχετοι χαρακτήρες είναι αυτοί!? 

• Like 1
Δημοσ.

Παραδοξως δειχνει αρκετα καλο με μονη αστοχια (εως γελοιοτητα με βαση το θεμα του εργου) την εμφανη ελλειψη γυμναστικης απο πλευρας πρωταγωνιστη...

Το οτι ειναι απο τον σκηνοθετη που εκανε τα Guardians of the Galaxy για εμενα ειναι πιο πολυ απειλη παρα υπόσχεση βεβαια... αποκρουστικο συμπαν για εμενα.. ελπιζω να μην βγει και αυτο κομωδια...

• Like 1
Δημοσ.

Ο καβιλ δε μαρεσε ποτέ.  Πολύ τρίχας και μικρά/κοντά χέρια αλλόκοτο σώμα για Σούπερμαν.  Αυτός δείχνει καλύτερος.  Και τα CGI δείχνουν μοναδικά.  Θα δούμε όμορφα πράγματα.  Το σκυλάκι δε κατάλαβα τι ρόλο παίζει.  Superdog ένα πράμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...