Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν με εψησε καθολου τα μουτρα του, χάλια τον βρήκα.

Παλι απο την αρχή, παλι απο την αρχή. Γιατι; Ελεος πια με τον Λεξ, προχωρηστε, ξεκοληστε.

Το νεο στοιχειο που λεει ποιο εινια ο σκυλος;

Τι θα προσφερει αυτο στον αγαπημενο μου ηρωα ever;

Τουλάχιστον η lois βλεπεται δεν ειανι οπως του Reeve που ηταν κακασχημη (ναι σορρυ ουτε ο reeve μου αρεσε, μονο αυτό και τιποτα άλλο, μετριος ηθοποιος και superman)

Cavill ήταν ο καλύτερος πραγματικά.

Αλλα γιατι παλι reboot, παλι τα ιδια δεν μπορω!!!

• Like 5
Δημοσ.

Όλοι συμφωνούμε ότι σαν τον Cavil κανένας, το trailer όμως μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο, θα πάω κινηματογράφο!!!

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Άνοστο μου φάνηκε μέχρι που είδα ότι επέλεξαν τον Guy Gardner για Green Lantern. Μόλις είδα το χαρακτηριστικό Moe cut απέκτησε την προσοχή μου το τρέιλερ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cast του Superman μοιάζει να είναι πολύ φτωχό. Συγκριτικά, στο Man of Steel πρωταγωνιστούσαν (μεταξύ άλλων) οι Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon και Russell Crowe.

Επεξ/σία από pictorino
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, pictorino said:

Το cast του Superman μοιάζει να είναι πολύ φτωχό

Πέρασαν τα χρόνια των comic book movies, κακά τα ψέματα δεν μπορούν να σκάσουν αμοιβές για αντίστοιχα μεγάλα ονόματα ενώ δεν είναι σίγουρo το box office...

• Like 1
Δημοσ.

τι παιδικο στιλ ταινιας ειναι αυτο ? 
που κολλαει ο σκυλος ?

θα παιζουν κ τα powerpuff girls στην ταινια ?

( παει κ superman.....τον κατεστρεψαν....)

Δημοσ.

Ο Καβιλ μακραν ο καλυτερος σουπερμαν. Ειδικα στο snyder's justice league με την μαυρη στολη και το πιο σκοτεινο universe ηταν οτι καλυτερο μπορουσαμε να δουμε με σουπερμαν και τους υπολοιπους ηρωες της ομαδας. Κριμα που τους ξεγραψαν ολους και πανε τωρα για reboot. Ειχαν ηδη το τελειο καστ και snyder να συνεχιζαν την ιστορια τους και τα κατεστρεψαν ολα. Τερμα ηλιθιοι αυτοι που πηραν την αποφαση.

Τεσπα, το τρειλερ φαινεται απλα... οκ σε πρωτη εντυπωση. Ισως το μονο κομματι που μου αρεσε ειναι που εφεραν στην οθονη το αγαπημενο σκυλακι Κρυπτο. Τουλαχιστο ας χαρουμε σε αυτο το τσιρκο reboot μια αξιολατρευτη φατσουλα που ειναι σουπερ σκυλακι. Τι να κανουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Unpopular opinion: 

Για μένα ένας απο τους καλύτερους Superman ήταν ο Μπράντον Ρούθ. H σκηνή που αλλάζει στον ανελκυστήρα απο τις καλύτερες εβερ:

• Like 2
Δημοσ.

Παρατηρώ μια αισθητική των πρώτων ταινιών με τον  κριστοφερ ριβ και μιας άλλης προσεγγισης ενος πιο ανθρώπινου ηρωα , αλλα φαίνεταικαι καπως πολυ παιδικο σαν καρτούν  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...