redhotstef Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/12/2024 στις 5:28 ΜΜ, speedman_26 είπε Αξίζει αγορά από επίσημο μεταπωλητή πχ plaisio η από κάποιο κατάστημα skroytz best price? Έχω ένα note20ultra απλώς η μπαταρία έχει χαλάσει είναι στο 80% η υγεία αξίζει να πάω στο s24ultra η να αλλάξω μπαταρία ; Άλλαξε μπαταρία. 1
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πολλές φορές γράψει τη γνώμη ότι συμφέρει κάποιος να σχεδιάσει να παρει τα Samsung S κατά το preorder με τις εκπτώσεις και το 2ble storage που προσφέρει συνήθως η Samsung. Mε αυτό το συνδυασμό, εχει καποιος το φρέσκο μοντέλο για 1 ολόκληρο χρόνο μέχρι να βγει το επόμενο. Και πολύ αμφιβάλλω αν βρίσκουν χαμηλότερη τιμή μέσα στους επόμενους 12 ή και παραπανω μήνες όσοι περιμένουν να το πάρουν αργότερα. Ακόμα και στην Ελλαδα που δεν έχει τις καλύτερες εκπτώσεις. (Μάλλον τις χειρότερες έχει...). Από ότι έχω δει, όσο μεγαλύτερη η αγορά, τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις που κάνει η Samsung. (USA>UK>Germany>Belgium> Ελλάδα). Αν κάποιος έχει άκρες (πχ συγγενείς) να του το παραγγείλουν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, συμφέρει όλο και πιο πολύ. Εγώ είχα πάρει το s24u 1TB 1090E πέρυσι. Στην Ευρώπη που δεν έχει μαγαζιά να κλέβουν τον ΦΠΑ, ούτε για αστείο δεν έπεσε τόσο η τιμή του μέσα στο χρόνο. Βάζω skroutz price history γιατί νομίζω εκεί τα μαγαζιά που κλέβουν ΦΠΑ είναι μάλλον λιγότερα από το Best Price. Skrourz price history S24u 512GB Skrourz price history S23u 512GB Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είχαν αγοράσει τα 512 s23u και s24u στα preorder στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω κανείς δεν τα ξανααγόρασε μετά πιο χαμηλά (ούτε και μετά από 12+ μηνες), εκτός ίσως από μαγαζιά που κλέβουν ΦΠΑ. Περιμένω και τώρα τον Ιανουάριο να δω τι θα παίξει με τις προσφορές της Samsung για τα S25, να δω αν θα επαληθευτεί παλι αυτό το μοτίβο. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από sattack
GATE123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 3:59 ΜΜ, speedman_26 είπε Θα πεσει η τιμη πιο μετα με την παρουσιαση του s25? Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεν ξέρω γιατί χρήση θες το Samsung ή εάν είσαι φανατικός της Samsung ,απλά σου λέω να κοιτάξεις το honor magic 6 pro που είναι κλάσεις ανώτερο από το Ultra και σε πιο χαμηλή τιμή.
mobrol Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/12/2024 στις 12:53 ΜΜ, GATE123 είπε honor magic 6 pro που είναι κλάσεις ανώτερο από το Ultra και σε πιο χαμηλή τιμή Απο ποια αποψη ειναι κλασεις ανωτερο? Εγω βλέπω ενα εξισου εξαιρετικο κινητο, αλλα με ενα σιγουρα υποδεέστερο οικοσυστημα και skin. Σιγουρα παντως ειναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική μαζι με το Oneplus 13 και το Xiaomi 14
GATE123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, mobrol είπε Απο ποια αποψη ειναι κλασεις ανωτερο? Εγω βλέπω ενα εξισου εξαιρετικο κινητο, αλλα με ενα σιγουρα υποδεέστερο οικοσυστημα και skin. Σιγουρα παντως ειναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική μαζι με το Oneplus 13 και το Xiaomi 14 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/honor-magic6-pro,samsung-galaxy-s24-ultra-12gb-512gb-sm-s9280l
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 19/12/2024 στις 3:59 ΜΜ, speedman_26 είπε Θα πεσει η τιμη πιο μετα με την παρουσιαση του s25? Εδω που φτασαμε και με την παρουσιαση σε 20 μερες περιπου για τα s25 απλα περιμενεις. Αν ειναι αναγκη/επειγον κανεις αγορα Άμεσα αλλιως περιμενεις να δεις και τι θα βγει οσο αφορα τα s25 και σε τι τιμες θα πεσει η προηγ.σειρά δηλ. τα s24. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα