speedman_26 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Θα πεσει η τιμη πιο μετα με την παρουσιαση του s25?
Therempant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Θα πεσει η τιμη πιο μετα με την παρουσιαση του s25? Ίσως, δεν νομίζω να πέσει και πάρα πολύ βέβαια. Γενικά αν θες να το πάρεις πάρτο. Υπάρχουν καλές τιμές. Μιλάμε πάντα για κινητό με αρχική 1500+. Θα το χαρείς.
speedman_26 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Therempant said: Ίσως, δεν νομίζω να πέσει και πάρα πολύ βέβαια. Γενικά αν θες να το πάρεις πάρτο. Υπάρχουν καλές τιμές. Μιλάμε πάντα για κινητό με αρχική 1500+. Θα το χαρείς. μονο σε μαγαζια οχι πολυ γνωστα το εχουν κατω απο 1000 ευρω οι επισημη μεταπωλητες το εχουν στα υψη την εκδοση 512gb
Therempant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, speedman_26 είπε μονο σε μαγαζια οχι πολυ γνωστα το εχουν κατω απο 1000 ευρω οι επισημη μεταπωλητες το εχουν στα υψη την εκδοση 512gb Αν σε ενδιαφέρει η έκδοση 256gb σχεδόν αχρησιμοποίητο στείλε ένα πμ θα το δώσω εγώ σε λίγες μέρες. Δεν το έχω ανεβάσει αγγελία ακόμα.
speedman_26 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, Therempant said: Αν σε ενδιαφέρει η έκδοση 256gb σχεδόν αχρησιμοποίητο στείλε ένα πμ θα το δώσω εγώ σε λίγες μέρες. Δεν το έχω ανεβάσει αγγελία ακόμα. θελω κουτιου απο μαγαζι
Therempant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, speedman_26 είπε θελω κουτιου απο μαγαζι Δεν σε καλύπτει μεταχειρισμένο σε κατάσταση σφραγισμένου; Αν όχι πάω πάσο προσπερνάς.
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, speedman_26 είπε Θα πεσει η τιμη πιο μετα με την παρουσιαση του s25? Ισως αλλα μαξ κανα 80αρι το πολυ ακομα μπορει και οχι. Αν το βρεις προσφορα αυτη τη περιοδο προχωρας ΑΜΕΣΑ γιατι και οι τιμες δεν μενουν για παντα αλλιως μετα τη παρουσιαση του s25 που ισως πεσει κανα 5-6% ακομα.
speedman_26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, aces said: Ισως αλλα μαξ κανα 80αρι το πολυ ακομα μπορει και οχι. Αν το βρεις προσφορα αυτη τη περιοδο προχωρας ΑΜΕΣΑ γιατι και οι τιμες δεν μενουν για παντα αλλιως μετα τη παρουσιαση του s25 που ισως πεσει κανα 5-6% ακομα. Αξίζει αγορά από επίσημο μεταπωλητή πχ plaisio η από κάποιο κατάστημα skroytz best price? 4 hours ago, aces said: Ισως αλλα μαξ κανα 80αρι το πολυ ακομα μπορει και οχι. Αν το βρεις προσφορα αυτη τη περιοδο προχωρας ΑΜΕΣΑ γιατι και οι τιμες δεν μενουν για παντα αλλιως μετα τη παρουσιαση του s25 που ισως πεσει κανα 5-6% ακομα. Έχω ένα note20ultra απλώς η μπαταρία έχει χαλάσει είναι στο 80% η υγεία αξίζει να πάω στο s24ultra η να αλλάξω μπαταρία ;
stark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, speedman_26 said: Αξίζει αγορά από επίσημο μεταπωλητή πχ plaisio η από κάποιο κατάστημα skroytz best price? Έχω ένα note20ultra απλώς η μπαταρία έχει χαλάσει είναι στο 80% η υγεία αξίζει να πάω στο s24ultra η να αλλάξω μπαταρία ; Δεν έχεις λόγο να το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή, εκτός κι αν βρεις καμία τρελή προσφορά, χλωμό για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις από Skroutz / Best price, αρκεί να είναι EU version, ώστε να έχει την κάλυψη της ελληνικής αντιπροσωπείας (Smartec, κλπ). Υπόψιν, όσα πωλούνται στο skroutz (και) με το καλάθι του skroutz, είναι όλα EU. Το έμαθα προχθές που ενδιαφέρθηκα κι εγώ για κάποιο Samsung, μιλώντας με το customer care της Skroutz. Για το Note 20 Ultra αν το μόνο θέμα που έχει και δεν σε καλύπτει είναι η μπαταρία, δες πόσο κοστίζει η αντικατάσταση εκτός εγγύησης και κρίνε ανάλογα. https://www.samsung.com/gr/support/out-of-warranty-repair-cost/
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, stark είπε δες πόσο κοστίζει η αντικατάσταση εκτός εγγύησης 60 ευρω σε επισημο service. Την αλλαξε τον Αυγουστο ο αδερφος μου σε ενα στην Ν. Ερυθραια (ή καπου εκει).
speedman_26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, stark said: Δεν έχεις λόγο να το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή, εκτός κι αν βρεις καμία τρελή προσφορά, χλωμό για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις από Skroutz / Best price, αρκεί να είναι EU version, ώστε να έχει την κάλυψη της ελληνικής αντιπροσωπείας (Smartec, κλπ). Υπόψιν, όσα πωλούνται στο skroutz (και) με το καλάθι του skroutz, είναι όλα EU. Το έμαθα προχθές που ενδιαφέρθηκα κι εγώ για κάποιο Samsung, μιλώντας με το customer care της Skroutz. Για το Note 20 Ultra αν το μόνο θέμα που έχει και δεν σε καλύπτει είναι η μπαταρία, δες πόσο κοστίζει η αντικατάσταση εκτός εγγύησης και κρίνε ανάλογα. https://www.samsung.com/gr/support/out-of-warranty-repair-cost/ είμαι απο Μυτιλήνη δεν εχει εδω service
stark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, speedman_26 said: είμαι απο Μυτιλήνη δεν εχει εδω service Το στέλνεις με courier στη Smartec και στο στέλνει πίσω επισκευασμενο. Έχεις την εντύπωση ότι αν το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή και πάθει κάτι, θα το πας εκεί και θα στο φτιάξουν αμέσως; Χλωμό.
speedman_26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 31 minutes ago, stark said: Το στέλνεις με courier στη Smartec και στο στέλνει πίσω επισκευασμενο. Έχεις την εντύπωση ότι αν το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή και πάθει κάτι, θα το πας εκεί και θα στο φτιάξουν αμέσως; Χλωμό. τι γινεται με ολα τα προσωπικα αρχεια που εχω στην συσκευη?
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Λύση Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, speedman_26 είπε τι γινεται με ολα τα προσωπικα αρχεια που εχω στην συσκευη? Κρατάς backup και ενεργοποιείς το Maintenance Mode https://www.asurion.com/connect/tech-tips/maintenance-mode-samsung/ 1
imr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και εγω περιμενω για να βγει το 25 για να παω για αγορα. (δεν βιαζομαι ομως για αγορα) Κρινοντας απο το 23u δεν προκειται να εχει καμια τρομερη εκπτωση. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από imr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα