nickk0kkav Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Εμενα μου αρεσει ψαροτικο ! Ειμαι διατεθειμένος να δωσω περισσότερα λεφτά για αυτο ?? Ε οχι μετα απο 10 μερες θα το εχω βαρεθεί ! Ναι θυμαμαι κ εγω τα αυτοκίνητακια που αλλαζαν χρώμα στο νερό.
triplerex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thresh είπε Φοβερό, ας βάλω μια θήκη για να μην φαίνεται... καλή θήκη είναι η Forcell Thermo Wallet Case 😂..😂 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από triplerex
Dimitris_1981 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο World’s first color sensitive color changing And probably last….. Αν το έκαναν την εποχή του Nokia 3210 θα πούλαγαν. Τώρα πλέον δεν νομίζω κάποιος να ασχοληθεί πάνω από λίγες ώρες , βαριά μέρες. Στα θετικά βέβαια είναι ότι το texture είναι όμορφο. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από Dimitris_1981 1
thodorisgtir Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Κινητό Hot wheels color shifters!! 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό το κυκλικό σχήμα για τις κάμερες, είναι κάπως.Ας προσθέσουν 1 επαγωγική εστία, να φτιάχνουμε ελληνικό καφέ ή τσάι η espresso σε moka pot. Σε λίγο καιρό, θα βγάλουν με πλάτη που έχει κενό και θα έχουν μέσα νερό με ψάρι neon tetra.Θα το ταίζεις απο ειδική υποδοχή που θα κλείνει με καπάκι σιλοκονης. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από AntiCambeR
panther_512 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 On 19/12/2024 at 19:11, mants118 said: Δεν είναι λίγο άβολο για να μετράω τη θερμοκρασία ενός παιδιού; 😛 Δεν είναι για να μετράς τον πυρετό του παιδιού. Το ξεφτυλισατε. Έχεις το κινητό και έχεις και δύο μπολ : Το ένα με χλιαρό νερό και το άλλο με παγωμένο. Βουτάς το κινητό μια στο ένα μπολ και μια στο άλλο και απολαμβάνεις τις αλλαγές στο χρώμα.
mants118 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, panther_512 είπε Δεν είναι για να μετράς τον πυρετό του παιδιού. Το ξεφτυλισατε. Έχεις το κινητό και έχεις και δύο μπολ : Το ένα με χλιαρό νερό και το άλλο με παγωμένο. Βουτάς το κινητό μια στο ένα μπολ και μια στο άλλο και απολαμβάνεις τις αλλαγές στο χρώμα. Hot wheels δηλαδή 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα