Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι δηλωμένος σαν υπάλληλος 830 μικτά 40 ώρες  την εβδομάδα..άμα δουλέψω 25 μέρες  τον  μήνα πόσα θα πάρω καθαρά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα τον μήνα δουλεύεις 22 ή 23 μέρες. Για να δουλέψεις 25 σημαίνει ότι θα είναι μέσα και Σάββατο ή Κυριακή οι οποίες πληρώνονται παραπάνω.

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
5 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Παρε μια σακουλα μαζι καλου κακου να εχεις καπου να τα βαλεις 😂

Ο φιλος απαντησε στο αλλο θεμα περιπου 42€

Η μισθοδοσία γίνεται κατάθεση στην τράπεζα.

Εκτός κι αν τα κάνει ανάληψη κάθε φορά που γίνεται μεταφορά από τον εργοδότη, δεν βρίσκω το λόγο να πάρει σακούλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Η μισθοδοσία γίνεται κατάθεση στην τράπεζα.

Εκτός κι αν τα κάνει ανάληψη κάθε φορά που γίνεται μεταφορά από τον εργοδότη, δεν βρίσκω το λόγο να πάρει σακούλα.

Nα πάρει σακούλα γιατί θα ειναι τοσα πολλά που δεν θα χωράνε στις τσέπες του.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Άρα τον μήνα δουλεύεις 22 ή 23 μέρες. Για να δουλέψεις 25 σημαίνει ότι θα είναι μέσα και Σάββατο ή Κυριακή οι οποίες πληρώνονται παραπάνω.

Ναι κάθε Κυριακή Δουλεύω και κάθομαι Δευτέρα.  - το 75% απο την Κυριακή πόσα βγαίνουν περίπου 

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Nα πάρει σακούλα γιατί θα ειναι τοσα πολλά που δεν θα χωράνε στις τσέπες του.

Απλά προσπαθώ να βγάλω άκρη φίλε μού καλέ για να δω πόσα με κλέβουν γιατί μου λένε ότι ανά δουλέψω 21 μέρες η 25 θα είναι ο ίδιος μισθός συν το 75% απο Κυριακές 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Geogeo94 είπε

Ναι κάθε Κυριακή Δουλεύω και κάθομαι Δευτέρα.  - το 75% απο την Κυριακή πόσα βγαίνουν περίπου 

Απλά προσπαθώ να βγάλω άκρη φίλε μού καλέ για να δω πόσα με κλέβουν γιατί μου λένε ότι ανά δουλέψω 21 μέρες η 25 θα είναι ο ίδιος μισθός συν το 75% απο Κυριακές 

Εσύ καλά κάνεις,εγώ απάντησα στον φίλο που δεν κατάλαβε γιατί είπε για σακούλα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Εσύ καλά κάνεις,εγώ απάντησα στον φίλο που δεν κατάλαβε γιατί είπε για σακούλα.

Για να το παίξει έξυπνος μάλλον χαχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Geogeo94 είπε

Καλησπέρα! Είμαι δηλωμένος σαν υπάλληλος 830 μικτά 40 ώρες  την εβδομάδα..άμα δουλέψω 25 μέρες  τον  μήνα πόσα θα πάρω καθαρά?

Κατά προσέγγιση, με 24-25 βάρδιες και 4 Κυριακές, θα παίρνεις καθαρά κάπου 880-900€.

Τα 830€ μεικτά, είναι 710-15€ καθαρά.Η κάθε ώρα, είναι κάπου μεικτά 4.8€-4.10€ καθαρά.

Το οχτάωρο, βγαίνει καθαρά κάπου στα 32-33€.

Η προσαύξηση της Κυριακής η της αργίας αν εργαστείς καθημερινή, είναι+75% και βγαίνει 32+75%=56€.

Αντίστοιχα, η προσαύξηση νύχτας, είναι+25%.

Σε περίπτωση βάρδιας Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί, είναι +100%, (75+25%).

Το ίδιο και σε βάρδια βράδυ προς πρωί, σε ημέρα επίσημης αργίας.

Εχε υπόψην, ότι βάσει νόμου αν εργάζεσαι πάνω απο 40 ώρες την εβδομάδα, πχ 48 ώρες όπως λες, οι 8 παραπάνω ώρες, αμοίβονται +40%.

Ομως κάποιοι εργοδότες, κάνουν το εξής:

Σε δηλώνουν στον Εργάνη αντί για 6x8 ώρες=48 ώρες, 6x6.4 ώρες (38.4 ώρες), δηλαδή κάπου 1 ώρα και 20 λεπτά λιγότερο ανά ημέρα (80 λεπτά).

80x6=480:60=8 ώρες.

Με αυτό τον τρόπο, σε πληρώνει 6 βάρδιες x 8 ώρες, αλλά χωρίς την προσαύξηση 40% για τις 8 παραπάνω ώρες.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 20/12/2024 στις 8:49 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Κατά προσέγγιση, με 24-25 βάρδιες και 4 Κυριακές, θα παίρνεις καθαρά κάπου 880-900€.

Τα 830€ μεικτά, είναι 710-15€ καθαρά.Η κάθε ώρα, είναι κάπου μεικτά 4.8€-4.10€ καθαρά.

Το οχτάωρο, βγαίνει καθαρά κάπου στα 32-33€.

Η προσαύξηση της Κυριακής η της αργίας αν εργαστείς καθημερινή, είναι+75% και βγαίνει 32+75%=56€.

Αντίστοιχα, η προσαύξηση νύχτας, είναι+25%.

Σε περίπτωση βάρδιας Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί, είναι +100%, (75+25%).

Το ίδιο και σε βάρδια βράδυ προς πρωί, σε ημέρα επίσημης αργίας.

Εχε υπόψην, ότι βάσει νόμου αν εργάζεσαι πάνω απο 40 ώρες την εβδομάδα, πχ 48 ώρες όπως λες, οι 8 παραπάνω ώρες, αμοίβονται +40%.

Ομως κάποιοι εργοδότες, κάνουν το εξής:

Σε δηλώνουν στον Εργάνη αντί για 6x8 ώρες=48 ώρες, 6x6.4 ώρες (38.4 ώρες), δηλαδή κάπου 1 ώρα και 20 λεπτά λιγότερο ανά ημέρα (80 λεπτά).

80x6=480:60=8 ώρες.

Με αυτό τον τρόπο, σε πληρώνει 6 βάρδιες x 8 ώρες, αλλά χωρίς την προσαύξηση 40% για τις 8 παραπάνω ώρες.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πού μπήκες στον κόπο και τα έγραψες αναλυτικά..έχω μπει εργανη και με έχουν δηλωμένο κανονικά αν εξαιρέσεις ότι στο πρόγραμμα μου δείχνει μια μέρα άδεια ενώ  στο εργανη οτι δουλεύω και δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό..επίσης έχω διαβάσει ότι άμα δουλέψεις 6 μέρες την εβδομάδα 8 ωρες την μέρα και η 6η μέρα είναι Κυριακή δεν παίρνεις 75% αλά 40% πάνω..πως γίνεται αυτό?

5 λεπτά πριν, Geogeo94 είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πού μπήκες στον κόπο και τα έγραψες αναλυτικά..έχω μπει εργανη και με έχουν δηλωμένο κανονικά αν εξαιρέσεις ότι στο πρόγραμμα μου δείχνει μια μέρα άδεια ενώ  στο εργανη οτι δουλεύω και δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό..επίσης έχω διαβάσει ότι άμα δουλέψεις 6 μέρες την εβδομάδα 8 ωρες την μέρα και η 6η μέρα είναι Κυριακή δεν παίρνεις 75% αλά 40% πάνω..πως γίνεται αυτό?Screenshot_20241221_101751_SamsungInternet.jpg.caaeabe5cdfa459f91267e020fb50903.jpg

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Geogeo94 είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πού μπήκες στον κόπο και τα έγραψες αναλυτικά..έχω μπει εργανη και με έχουν δηλωμένο κανονικά αν εξαιρέσεις ότι στο πρόγραμμα μου δείχνει μια μέρα άδεια ενώ  στο εργανη οτι δουλεύω και δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό..επίσης έχω διαβάσει ότι άμα δουλέψεις 6 μέρες την εβδομάδα 8 ωρες την μέρα και η 6η μέρα είναι Κυριακή δεν παίρνεις 75% αλά 40% πάνω..πως γίνεται αυτό?

Αυτό δεν το έχω διαβάσει κάπου, θέλει ψάξιμο.

Δηλαδή σε έχουν στον Εργάνη κανονικά 6 ημέρες επί 8 ώρες;

Εγώ είμαι πενθήμερο οχτάωρο, αλλά όταν πχ λείπει κάποιος με ασθένεια, μας βάζουν 6x6.40', είτε κάνω Κυριακή, είτε όχι.

Οταν κάνω 5 βάρδιες την εβδομάδα, με δηλώνουν 5x8 ώρες κανονικά.

Η μόνη απάντηση που έχουμε, είναι ότι δεν γίνεται να δηλωθεί αλλιώς.

Πάντως στο εκκαθαριστικό μου, βλέπω ότι έχουν καταβληθεί οι ώρες υπερεργασίας, τουλάχιστον για 2 μήνες που κοίταξα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Αυτό δεν το έχω διαβάσει κάπου, θέλει ψάξιμο.

Δηλαδή σε έχουν στον Εργάνη κανονικά 6 ημέρες επί 8 ώρες;

Εγώ είμαι πενθήμερο οχτάωρο, αλλά όταν πχ λείπει κάποιος με ασθένεια, μας βάζουν 6x6.40', είτε κάνω Κυριακή, είτε όχι.

Οταν κάνω 5 βάρδιες την εβδομάδα, με δηλώνουν 5x8 ώρες κανονικά.

Η μόνη απάντηση που έχουμε, είναι ότι δεν γίνεται να δηλωθεί αλλιώς.

Πάντως στο εκκαθαριστικό μου, βλέπω ότι έχουν καταβληθεί οι ώρες υπερεργασίας, τουλάχιστον για 2 μήνες που κοίταξα.

Μπορεί να μου  δώσουν μια εβδομάδα 3 ρεπό και μετά να με βάλουν 6 μέρες συνεχόμενα στην επόμενη εβδομάδα..λογικά για να φάνε τα μισά από την Κυριακή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...