pagouris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Θα ήθελα να οργανωθώ λίγο στο κομμάτι του να βάζω λεφτά στην άκρη και σε διαφορετικούς λογαριασμούς για να έχω καλύτερο έλεγχο. Έχω λογαριασμό eurobank (μία κάρτα) και revolut (μία κάρτα). Ιδανικά θα ήθελα με την μηνιαία πληρωμή στο κεντρικό λογαριασμό της eurobank να φεύγουν τα λεφτα σε δύο άλλους λογαριασμούς/κάρτες. Έχετε κάποια πρόταση για το πως μπορεί να γίνει αυτό εύκολα; Πχ να βγάλω άλλη μια κάρτα από κάποιον από τους δύο οργανισμούς; Ιδανικά θέλω τα χρήματα να είναι σε 3 λογαριασμούς (είτε από λογιαριασμό που να γίνεται πληρωμή από κινητό (NFC) είτε σε κάρτα) για να μην γίνονται μόνο από ένα άτομο πληρωμές.
csontheline Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Προσφάτως έβγαλε η Revolut την μηνιαία επένδυση σε ETF με μηδενικό κόστος. Μπορείς να ρυθμίσεις την Revolut να τραβάει αυτόματα Χ € και είτε να ρυθμίσεις το παραπάνω ETF να τα επενδύει, είτε να μετακινούνται σε κάποιο pocket στην Revolut (είτε σε κάποιον "αποταμιευτικό" (Savings&Fund το λέει στα αγγλικά) όπου δίνουν και ένα υποτυπώδες επιτόκιο).
kostasbm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 19 hours ago, pagouris said: Καλησπέρα! Θα ήθελα να οργανωθώ λίγο στο κομμάτι του να βάζω λεφτά στην άκρη και σε διαφορετικούς λογαριασμούς για να έχω καλύτερο έλεγχο. Έχω λογαριασμό eurobank (μία κάρτα) και revolut (μία κάρτα). Ιδανικά θα ήθελα με την μηνιαία πληρωμή στο κεντρικό λογαριασμό της eurobank να φεύγουν τα λεφτα σε δύο άλλους λογαριασμούς/κάρτες. Έχετε κάποια πρόταση για το πως μπορεί να γίνει αυτό εύκολα; Πχ να βγάλω άλλη μια κάρτα από κάποιον από τους δύο οργανισμούς; Ιδανικά θέλω τα χρήματα να είναι σε 3 λογαριασμούς (είτε από λογιαριασμό που να γίνεται πληρωμή από κινητό (NFC) είτε σε κάρτα) για να μην γίνονται μόνο από ένα άτομο πληρωμές. γνωμη μου οι αυτοματισμοί θέλουν προσοχή.....καντα χειροκίνητα για να έχεις εσύ έλεγχο των κινησεων αν δεν βαριέσαι 1
pagouris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Έψαξα λίγο για τα pockets, μάλλον μου κάνουν, το θέμα είναι να μπορώ κάθε φορά που πληρώνω να επιλέγω από που να τραβάει... Πχ η φυσική κάρτα θέλω να τραβάει πάντα από το pocket 1 κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
csontheline Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στην Revolut έχεις τον κύριο λογαριασμό (σε € λογικά) και άλλους λογαριασμούς σε άλλα νομίσματα και τα pockets (& "Αποταμιευτικά"). Χωρίς να κάνεις τίποτα, παίρνει σβάρνα τους κύριους λογαριασμούς και σε όποιον βρει, τραβάει. Pocket & αποταμίευση δεν τα πειράζει. Για να ορίσεις από που θα τραβάει, μπορείς να πας στις κάρτες και να επιλέξεις στις ρυθμίσεις κάθε κάρτας από που να τραβάει. Αυτά που ρωτάς ανήκουν εδώ
pagouris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πάντως τώρα, η σύνδεση κάρτας με pocket δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχει ούτε σαν Option. Μίλησα με το support τους και μου είπαν ότι ετοιμάζουν κάποιο fix. Μου κάνει εντύπωση πάντως αν εσύ μπορείς να το δεις και εγώ όχι (αν κάνεις γενικά τα update από Play store).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα