Barbattilas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλά και το skroutz φουλ παραπλανητικό είναι γιατί προσπαθεί να πουλήσει είδη, όσο κακά κι αν είναι. Το διαπίστωσα επειδή διαγράφουν κριτικές και βαθμολογίες. Επίσης αν δεν προσέξει κάποιος τα σχόλια με κακές κριτικές, μπορεί να την πατήσει με κάκιστα προιόντα. Πχ. αντάπτορας USB σε SATA/PATA έχει πάνω από 10 σχόλια ότι καίει(!) τους δίσκους επειδή έχει τρισάθλιο τροφοδοτικό κι ότι δουλεύει μόνο αν το κουμπώσεις "με μίσος"(!) ή δεν αναγνωρίζει τους δίσκους κι έχει πάνω από 4,5 βαθμολογία κι αρκετές κριτικές. Σε πολύ πρόσφατη κριτική μου σε οθόνη της Xiaomi που χάλασαν 2 στις 2 οθόνες σε 9 μήνες με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, έκανε η InfoQuest τουλάχιστον 3 βδομάδες να επεξεργαστεί και να ελέγξει το προιόν. Πρακτικά ένα μήνα χωρίς την πρώτη και σχεδόν 40 μέρες χωρίς την δεύτερη οθόνη. Εξαφανίσαν την βαθμολογία και ζητήσαν επεξεργασία. Έβγαλα το όνομα προμηθευτή κι ότι είναι εταιρεία κολοσσός στην αγορά με 500 θυγατρικές και τεράστιους τζίρους και είναι απαράδεκτη τέτοια καθυστέρηση, έβγαλα και το όνομα του καταστήματος που δεν είναι στο Σκρουτζ, άφησα μόνο τα σχόλια για τα ελατώμματα της οθόνης κι ακόμη ζητάνε επαναδιατύπωση. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Barbattilas
invisiblesurfer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 "...να λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας της Skroutz" 🤣🤣🤣🤣
Homecinemakias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Το 1 μήνα προσωπική κράτηση στην Ιρλανδία μ'άρεσε! 😅
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Το 1 μήνα προσωπική κράτηση στην Ιρλανδία μ'άρεσε! 😅 Ποιον 1 μηνα, αν ειναι οντως οπως τα λεει ο @Billator 150 παραβιασεις χ 1μηνα για καθε παραβιαση ειναι 12.5 χρονια προσωπικη κρατηση...🤷♂️ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από ScorpioX777
maltron66 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πέρα από το πόσο γελοίο είναι το πρόστιμο, είναι απίστευτο το πόσο μπ**ρδέλο έχει καταντήσει το Facebook. Σου πετάει συνεχώς προτεινόμενες σελίδες που δεν έχουν σχέση με αυτές που ακολουθείς και δε σου δίνει τη δυνατότητα να τις απενεργοποιήσεις. Το moderation στα σχόλια είναι σκέτο τσίρκο. Έχω δει πολλά σχόλια που έχω γράψει να τρώνε shadow ban χωρίς λόγο και αιτία, ενώ διάφορα bot που postάρουν τσόντες και ψεύτικα προφίλ που παρακαλάνε για λεφτά δρουν ανενόχλητα, και σε σελίδες μεγάλων εταιρειών μάλιστα, στις οποίες θα περίμενε κανείς ότι θα υπάρχει ιδιαίτερα αυστηρό moderation. Μπα, ο Τούρκος από τη Γερμανία που παρακαλάει για λεφτά σε κάθε καινούριο post της σελίδας του PlayStation, ακόμα εκεί. Όσον αφορά τις ψεύτικες διαφημίσεις, εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει μια διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομα των McDonalds και προσφέρει ένα σκασμό φαΐ με 2€. Δε ξέρω και 'γω πόσες φορές την έχω αναφέρει, αλλά κι αυτή εκεί. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα που λέτε ότι το Facebook σας ειδοποιεί όταν εξετάζει τις αναφορές και δε βλέπει κάτι το μεμπτό, γιατί σε μένα δεν λένε ούτε αυτό. Δεν έχω λάβει καμία απάντηση στις αναφορές που έχω κάνει. Τσίρκο... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από maltron66
CyberTechnology Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Barbattilas είπε Καλά και το skroutz φουλ παραπλανητικό είναι γιατί προσπαθεί να πουλήσει είδη, όσο κακά κι αν είναι. Το διαπίστωσα επειδή διαγράφουν κριτικές και βαθμολογίες. Επίσης αν δεν προσέξει κάποιος τα σχόλια με κακές κριτικές, μπορεί να την πατήσει με κάκιστα προιόντα. Πχ. αντάπτορας USB σε SATA/PATA έχει πάνω από 10 σχόλια ότι καίει(!) τους δίσκους επειδή έχει τρισάθλιο τροφοδοτικό κι ότι δουλεύει μόνο αν το κουμπώσεις "με μίσος"(!) ή δεν αναγνωρίζει τους δίσκους κι έχει πάνω από 4,5 βαθμολογία κι αρκετές κριτικές. Σε πολύ πρόσφατη κριτική μου σε οθόνη της Xiaomi που χάλασαν 2 στις 2 οθόνες σε 9 μήνες με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, έκανε η InfoQuest τουλάχιστον 3 βδομάδες να επεξεργαστεί και να ελέγξει το προιόν. Πρακτικά ένα μήνα χωρίς την πρώτη και σχεδόν 40 μέρες χωρίς την δεύτερη οθόνη. Εξαφανίσαν την βαθμολογία και ζητήσαν επεξεργασία. Έβγαλα το όνομα προμηθευτή κι ότι είναι εταιρεία κολοσσός στην αγορά με 500 θυγατρικές και τεράστιους τζίρους και είναι απαράδεκτη τέτοια καθυστέρηση, έβγαλα και το όνομα του καταστήματος που δεν είναι στο Σκρουτζ, άφησα μόνο τα σχόλια για τα ελατώμματα της οθόνης κι ακόμη ζητάνε επαναδιατύπωση. Πολύ χρήσιμη η τοποθέτησής και η εμπειρία σας. Πιστεύω θα αξιοποιηθεί από τα μέλη του Insomnia. Να είστε καλά και να σας δίνεται υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα