Chef_Alexander Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Εκεί στη Meta λογικά έχουν βάλει τα πάντα στον αυτόματο. Ειδικά το Facebook έχει καταντήσει να είναι το καταφύγιο κάθε λογής απατεώνα (από ψεύτικες προσφορές μέχρι και αποσπάσματα από ταινίες π@ρνό στην ενότητα videos). Το καλύτερο όλων φυσικά είναι πως κάνεις αναφορά και ως δια μαγείας (μετά από μήνες και πάλι εάν.....) σου απαντούν πως δεν βρήκαν τίποτα το επιλήψιμο🤣🤣🤣 1
dhm21911 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, magicnumbers είπε Η εταιρία στο μεταξύ που αύξησε την ετήσια συνδρομή Σκρουτζ plus από 17 στα 25€ κ έτσι απλά στην ανανεώνει δίχως μια ειδοποίηση εκείνη τη στιγμή ρε αδερφέ ότι ξέρεις την ακριβυναμε 8€ κάναμε όλα τα μεταφορικά ισωμα 3€ κ πλέον θέλει 25 αντί 20 για "δωρεάν" μτφ. Αυτό κύριε Σκρουτζ δεν είναι παραπλανητικό; Το netflix και το spotify σε ρωτανε? Αυτοματα γινεται η ανανεωση. Οσο για τις αλλαγες στα χρηματα ενημερωσαν οπως και για τις αλλαγες στα μεταφορικα. Προβλημα του χρηστη ειναι αν θα τα διαβασει η οχι , οπως προβλημα σου ειναι που σβηνεις τις ειδοποιησεις απτο κινητο χωρις να τις διαβασεις. Φανταζομαι αν περιμενες εταιρικο email θα τις εσβηνες , μπορει και οχι. Ετρεξαν ολοι να παρουν την 1 χρονο δωρεαν συνδρομη περυσι χωρις να διαβασουν τιποτα απο ορους κλπ και μετα τους εγινε αυτοματη ανανεωση και εκλαιγαν. Και κατι τελευταιο για να κλεισω , το ξερεις οτι μπορουσες να καλεσεις στο support της εταιρειας και απλα να ζητησεις ακυρωση της συνδρομης και να παρεις τα 25 ευρω πισω? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, magicnumbers said: Ευχαριστώ φίλε,μονομερής τροποποίηση όρων σύμβασης νομίζω λέγεται. Δεν είναι ακριβώς. Απλά τράβηξε τα χρήματα ανενέωσης αρκετές μέρες πριν την λήξη της προηγούμενης ετήσιας. Οι όροι μέσα στους 12 μήνες παρέμειναν ίδιοι για μας τους παλιότερους, αν κι είχαν αλλάξει για νέους συνδρομητές. Μονομερής τροποίηση έγινε πριν λίγες βδομάδες, προς το συμφέρον μας όμως, όταν έριξαν το όριο του skroutz point από 25 σε 20 και τελικά στα 15 ευρώ.
panagi0tisgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Όταν μάθει ο κόσμος ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα τότε δεν θα την πατάνε . Μέχρι εκείνη την ώρα ας πρόσεχαν !
Billator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Η χρηματικη ποινη ειναι γελοια, τουλαχιστον δεκαπλασια επρεπε να φανε τα σκουπιδια, σιχαμα εχουν καταντησει με τις παραπλανητικες διαφημισεις... Η κάθε παράβαση. Πχ το Skroutz ανέφερε 150+ , οπότε 450.000€+ ** ** Όχι ότι θα πληρώσει η Meta, χρόνια θα πάει αυτή η κολόνια λογικά.
stam28 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Hetfield said: Κωλοχανειο το facebook ως προς τις scam διαφημισεις. Πριν κατι μηνες (καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα) που πεταγοντουσαν διαφημισεις του ΟΑΣΑ οπου με λιγα μολις ευρω μπορουσες να αγορασεις μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομων. Εκανα report και τη διαφημιση αλλα και τα ψευτικα προφιλ που σχολιαζαν οτι οντως δουλευει (χωρια απο τη ψευδη διαφημιση, εβγαζαν ματι οτι ειναι ψευτικα) και μετα απο λιγες ωρες η απαντηση στο report μου ηταν πως δεν βρεθηκε τιποτα το επιλιψιμο. Επαναλαμβανω τα reports 3-4 φορες μεχρι που τα παρατησα - δεν υπηρχε καν η δυνατοτητα να μιλησω με εκπροσωπο για να τους αναδειξω το προβλημα. Πόσες φορές έχω κάνει και ‘γώ report σε αυτά με τα ψεύτικα φρουτακια και μου έρχεται μήνυμα ότι δεν βλέπουν τπτ κακό 😂
magicnumbers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dhm21911 είπε Το netflix και το spotify σε ρωτανε? Αυτοματα γινεται η ανανεωση. Οσο για τις αλλαγες στα χρηματα ενημερωσαν οπως και για τις αλλαγες στα μεταφορικα. Προβλημα του χρηστη ειναι αν θα τα διαβασει η οχι , οπως προβλημα σου ειναι που σβηνεις τις ειδοποιησεις απτο κινητο χωρις να τις διαβασεις. Φανταζομαι αν περιμενες εταιρικο email θα τις εσβηνες , μπορει και οχι. Ετρεξαν ολοι να παρουν την 1 χρονο δωρεαν συνδρομη περυσι χωρις να διαβασουν τιποτα απο ορους κλπ και μετα τους εγινε αυτοματη ανανεωση και εκλαιγαν. Και κατι τελευταιο για να κλεισω , το ξερεις οτι μπορουσες να καλεσεις στο support της εταιρειας και απλα να ζητησεις ακυρωση της συνδρομης και να παρεις τα 25 ευρω πισω? Μάλλον δεν διάβασες τι γράφω απλά θες να γράψεις κάτι στο πνεύμα του νομικισμου που πατάνε όλες αυτές οι πρακτικές κ σαν καταναλωτής τα αιτιολογεις κ όλας. Το ακύρωσα ήδη την ίδια στιγμή. Από πότε η σιωπή από τον καταναλωτή σημαινει συνεναιση; Αν τουρθει να το βάλει 100 ευρώ θα το κατάπιεις έτσι; Γιατί στους 100 συνδρομητές κ 10 "περίεργους" να χάσει όπως εγώ δεν έγινε κάτι. Αν την έκοβε αυτόματα η με σαφή παραινεση κινδύνευε να τους χασει έως όλους όμως. Ένα μέιλ 15 μέρες πριν ανάμεσα στα 5-6 με αδιάφορες προσφορές που στέλνει η πλατφορμα καθημερινα δεν είναι πρόθυμη ενημέρωση. Υπάρχουν κ άλλες πλατφόρμες εμπορίου ευτυχώς που θα στραφω μελλοντικά.
Therempant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τα 3000 για το σκρουτζ είναι σαν να δίνεις σε έναν από εμάς 3 ευρώ.
dikasths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, georgiosmag said: από την στιγμή που έχεις και "μπαίνεις καμιά φορά" όπως λες δεν έχεις παρά να το απεγκαταστήσεις εντελώς και είσαι μια χαρά. Το να κρίνεις κάτι αρνητικά που άλλοι μπορεί να το χρησιμοποιούν είναι τουλάχιστον προσβλητικό και καθόλου σωστό. εγώ που τα χρησιμοποιώ σε samsung galaxy s24 ultra δεν βλέπω καμία διαφήμιση.. κάθε 10-15 βιντεάκια βλέπεις και μια διαφήμιση και την προσπερνάς κυλώντας δίχως κανένα πρόβλημα. Και στο instagram και στο tiktok. Πολλές φορές μπορώ να πω επειδή διαβάζει τα cookies Που του έχω δώσει το δικαίωμα βλέπει αναζητήσεις που έχω κάνει υπολογίζει και με έχει σώσει αρκετές φορ Στο δε facebook δεν βλέπω ΠΟΤΕ διαφήμιση ούτε στο κινητό μου ούτε στον υπολογιστή μου όποτε το ανοίγω μετά από κάποια ειδοποίηση. Φαντάζομαι πρέπει να το ρυθμίσει κανείς σωστά τον λογαριασμό του για να γίνει αυτό. Το facebook και το marketplace και ο messenger δεν είναι καθόλου σκουπίδια. Αντίθετα λειτουργούν μια χαρά και σταθερότατα. Ειδικά το marketplace ζει κόσμος από αυτό. Να ελέγξετε τα μηχανήματα σας παιδιά γιατί η κάποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτά η εσείς κάτι κάνετε λάθος. Παρεμπιπτόντως περισσότερο σπαμάρισμα τρώω από whatsapp skype και από το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ telegram παρά από messenger/viber. Τα έχω όμως εγκατεστημένα όλα διότι δεν έχω πρόβλημα ως χρήστης να προσέχω από σπαμάρισμα και δεν έχω κανένα θέμα. Δε νομίζω ότι προσεβαλλα κανένα με το να τα χαρακτηριζω σκουπίδια. Αντίστοιχα σκουπίδια είναι και τα κανάλια στην τηλεόραση και τα προγράμματα τους. Προσωπική άποψη είναι και το ένα και το άλλο. 1
safridia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Εχω κανει αναφορα για 3 τετοιες περιπτωσεις και παντα ολα τα βρισκαν σωστα. Η απατη να γινει να κλεψουν κοσμο και αυτοι να εισπραξουν την διαφημιση. ΡΕΜΑΛΙΑ
Hacker?pcs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει μεγαλύτερα ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ από τις χορηγούμενες διαφημίσεις Facebook και Instagram, γεμάτες τέτοια scam του άρθρου, πυραμίδες με "έξτρα εισόδημα" (ξερνάω πραγματικά), ομάδες στο telegram για τζόγο κτλ. Και μην πει κανένας ότι βλέπεις σου βγάζει, έχω τρελαθεί στα "not interested" και report, δεν πιάνει τίποτα και για τζόγο δεν έχω καν λογαριασμό σε καζίνο και στοιχηματικές γιατί δεν είμαι θύμα Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από Hacker?pcs
georgiosmag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, dikasths είπε Δε νομίζω ότι προσεβαλλα κανένα με το να τα χαρακτηριζω σκουπίδια. Αντίστοιχα σκουπίδια είναι και τα κανάλια στην τηλεόραση και τα προγράμματα τους. Προσωπική άποψη είναι και το ένα και το άλλο. Δεν είπα ότι το έκανες καλοπροαίρετα. Αλλά λέγοντας σκουπίδια αυτά που κάποιοι ασχολούνται με αυτά είναι κάπως.
dikasths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 18 minutes ago, georgiosmag said: Δεν είπα ότι το έκανες καλοπροαίρετα. Αλλά λέγοντας σκουπίδια αυτά που κάποιοι ασχολούνται με αυτά είναι κάπως. Όχι φίλε μου, δεν είναι κάπως. Τα πρωινάδικα π.χ. στα κανάλια, είναι σκουπίδια, αλλά αν ευχαριστούν κάποιον να τα βλέπει, κανένα πρόβλημα. Τα reality είναι επίσης σκουπίδια, αλλά αν κάποιος περνάει την ώρα του ευχάριστα με αυτά, so be it. Το να γυρίσω από τη δουλειά και να θέλω να βάλω π.χ. το first dates στην τηλεόραση για brain dead χαλάρωση, δεν κάνει το first dates ποιοτική εκπομπή, ούτε εμένα σκουπίδι. Καταλαβαίνεις πιστεύω τί θέλω να πω. 2
CyanBlue Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν για τον Skroutz πήρε "μήνες ανεπιτυχών προσπαθειών επίλυσης του ζητήματος", φαντάσου τι ελπίδες δικαίωσης έχουν χρήστες / καταναλωτές να βγάλουν άκρη με τον κάθε φιδέμπορα που δυστυχώς βρίσκει πολύ μεγάλο κοινό να κάνει "δουλίτσες". Έχω πολλές περιπτώσεις κατά νου, αλλά και οι παθόντες δε βάζουν μυαλό. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από CyanBlue
dieksodo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 ειλικρινα 30 χρονια εμπειριας δεν εχω δει χειροτερη πλατφορμα απο την φαψεβοοκ οι χειροτεροι προγραμματιστες. οι χειροτερες φορμες. το χειροτερο συστημα λογιν. settings δεν ξερεις τι σου γινεται πραγματικα. ψαχνεις λογαριασμους δεν τους βρισκεις αν δεν κανεις login προσπαθεις να απαντησεις σε ποστ δεν γινεται προχτες εβλεπα μια ψευτικη ιστορια με την ανιτα πανια και κατι bitcoin πραγματικα ευχομαι να τους χωσουν προστιμα και καποια στιγμη να κλεισει αυτο το μπουρδελο του αηδια του ζουκεπερκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα