tigergreg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχως και το ebay ετσι πραττει...εχω κανει ρεπορτ 5-6 φορες για μαιμουδες και μου απαντηθηκε πιθανον αυτοματα...."δεν βρεθηκε κατι μεμπτο"....χαβουζα και βαλε!!
magicnumbers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ότι δεν υπάρχει ένας φορέας κάτι που να ασχολείται λίγο ρε αδερφέ με τα χιλιάδες σαπιοσπαμ διαφημίσεις που βλέπουμε όλοι ανεξαιρέτως παντού κάθε μέρα αλλά έπρεπε να θιχτουν συμφέροντα εταιρίας για να τρέξει κάτι..για τον πολίτη τπτ. Δεν είπαμε να τα εξαφανίσει αλλά να κάνει ένα report κάτι στα μισά τουλάχιστον. Μια ενέργεια..όχι ναναι στο απυρόβλητο. Η εταιρία στο μεταξύ που αύξησε την ετήσια συνδρομή Σκρουτζ plus από 17 στα 25€ κ έτσι απλά στην ανανεώνει δίχως μια ειδοποίηση εκείνη τη στιγμή ρε αδερφέ ότι ξέρεις την ακριβυναμε 8€ κάναμε όλα τα μεταφορικά ισωμα 3€ κ πλέον θέλει 25 αντί 20 για "δωρεάν" μτφ. Αυτό κύριε Σκρουτζ δεν είναι παραπλανητικό; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από magicnumbers 2 2 1
dikasths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, georgiosmag said: Να υποθέσω ότι τα έχεις όλα εγκατεστημένα στο κινητό σου έτσι? Όχι να μην υποθέσεις, δεν έχω τίποτα από αυτά 2
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Ότι δεν υπάρχει ένας φορέας κάτι που να ασχολείται λίγο ρε αδερφέ με τα χιλιάδες σαπιοσπαμ διαφημίσεις που βλέπουμε όλοι ανεξαιρέτως παντού κάθε μέρα αλλά έπρεπε να θιχτουν συμφέροντα εταιρίας για να τρέξει κάτι..για τον πολίτη τπτ. Δεν είπαμε να τα εξαφανίσει αλλά να κάνει ένα report κάτι στα μισά τουλάχιστον. Μια ενέργεια..όχι ναναι στο απυρόβλητο. Η εταιρία στο μεταξύ που αύξησε την ετήσια συνδρομή Σκρουτζ plus από 17 στα 25€ κ έτσι απλά στην ανανεώνει δίχως μια ειδοποίηση εκείνη τη στιγμή ρε αδερφέ ότι ξέρεις την ακριβυναμε 8€ κάναμε όλα τα μεταφορικά ισωμα 3€ κ πλέον θέλει 25 αντί 20 για "δωρεάν" μτφ. Αυτό κύριε Σκρουτζ δεν είναι παραπλανητικό; Δεν υποστηριζω κανεναν αλλα δεν ειναι τιποτα παραπλανητικο στο Skroutz τα εχεις μπερδεψει λιγο με τις παραπλανητικες διαφημισεις, και η συνδρομη και τα μεταφορικα ειναι φατσα καρτα και εξαρταται απο εσενα αν κανεις συνδρομη η αγορασεις, το ποσο χρεωνουν την καθε υπηρεσια ειναι δικαιωμα τους... Αναφορά σε κείμενο Εάν θες να διακόψεις την αυτόματη ανανέωση, θα χρειαστεί να πατήσεις “Απενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης”, επιλέγοντας "Διαχείριση Συνδρομής" μέσα από τον Skroutz Plus λογαριασμό σου. Αναφορά σε κείμενο Πριν τη λήξη της συνδρομής, θα ειδοποιηθείς με email για την ανανέωση και 1 μέρα πριν, θα γίνει χρέωση του ποσού της συνδρομής, στην κάρτα που έχεις καταχωρήσει στην υπηρεσία Χωρις λογια... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από ScorpioX777
nekrik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Οταν τους έστειλα άπειρα report εκεί στην meta για αυτές τις πρακτικές και σε άλλα καταστήματα , μου έγραψαν "ολα καλά και νόμιμα!".
empyr3an Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μπροστά στα 2.8δις € προστίμων που έχει φάει η Meta από την ιρλανδική επιτροπή προστασίας δεδομένων, τα 3000€ ανά παράβαση μοιάζουν ψίχουλα. 34 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Δεν υποστηριζω κανεναν αλλα δεν ειναι τιποτα παραπλανητικο στο Skroutz τα εχεις μπερδεψει λιγο με τις παραπλανητικες διαφημισεις, και η συνδρομη και τα μεταφορικα ειναι φατσα καρτα και εξαρταται απο εσενα αν κανεις συνδρομη η αγορασεις, το ποσο χρεωνουν την καθε υπηρεσια ειναι δικαιωμα τους... Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος, ένα σχόλιο: Ο @magicnumbers μίλησε για αλλαγή όρων χρήσης. Το γεγονός ότι είναι νομικά επιτρεπτό ή το ότι είναι "ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα σήμερα", δεν σημαίνει ότι δεν είναι παραπλανητικό. Μία εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της, πρέπει σε περίπτωση που επιθυμεί να αλλάξει τους όρους παροχής μιας υπηρεσίας, να ζητά από τον πελάτη επιβεβαίωση ότι συμφωνεί με τους νέους όρους. Ειδάλλως να διακόπτει την υπηρεσία. 2 1
magicnumbers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Δεν υποστηριζω κανεναν αλλα δεν ειναι τιποτα παραπλανητικο στο Skroutz τα εχεις μπερδεψει λιγο με τις παραπλανητικες διαφημισεις, και η συνδρομη και τα μεταφορικα ειναι φατσα καρτα και εξαρταται απο εσενα αν κανεις συνδρομη η αγορασεις, το ποσο χρεωνουν την καθε υπηρεσια ειναι δικαιωμα τους... Συνδρομή έχω 3-4 χρονια. Ξέρω να διαβάζω ευχαριστώ. Δικαιώμα τους είναι να τη βάλουν κ 50€ δεν με αφορά,έχω δικαίωμα νομίζω μετά από ένα χρόνο -κ δεν θυμάμαι πότε ανανεωνεται-να μη βλέπω ΞΑΦΝΙΚΑ 25€ ειδοποίηση απτην τράπεζα ότι χρεώθηκα 1 το βράδυ κ όλας.. για να πατήσω ένα swipe all το πρωί με άλλες 10 νυχτερινές ειδοποιησεις κ να μη το δω ποτέ όπως ο πιο πολύς κόσμος.. Μέχρι κ το μήνυμα απενεργοποίησης κ επιστροφής χρηματων στην εφαρμογή ήταν ανάποδα με μπλε χρώμα άκυρωσης αίτησης επιστροφής χρημάτων κ διαφανές η επιστροφή.. Δε με αφορά τι κάνουν με αφορά η διαφάνεια στον καταναλωτή. Την ακριβυνες,με ρωτάς αν ισχύει η αυτόματη ανανέωση που συμφώνησα πέρσι όταν την είχες πιο φτηνά; Όχι.Απλα με χρεώνεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από magicnumbers 2 1
Diavolos666 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλά αν αγοράζει κανείς οτιδήποτε από το FB το αξίζει, δεν νομίζω να υπήρχε έστω και μία διαφήμιση που να μην ήταν scam. 3
magicnumbers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, empyr3an είπε Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος, ένα σχόλιο: Ο @magicnumbers μίλησε για αλλαγή όρων χρήσης. Το γεγονός ότι είναι νομικά επιτρεπτό ή το ότι είναι "ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα σήμερα", δεν σημαίνει ότι δεν είναι παραπλανητικό. Μία εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της, πρέπει σε περίπτωση που επιθυμεί να αλλάξει τους όρους παροχής μιας υπηρεσίας, να ζητά από τον πελάτη επιβεβαίωση ότι συμφωνεί με τους νέους όρους. Ειδάλλως να διακόπτει την υπηρεσία Ευχαριστώ φίλε,μονομερής τροποποίηση όρων σύμβασης νομίζω λέγεται.
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Συνδρομή έχω 3-4 χρονια. Ξέρω να διαβάζω ευχαριστώ. Δικαιώμα τους είναι να τη βάλουν κ 50€ δεν με αφορά,έχω δικαίωμα νομίζω μετά από ένα χρόνο -κ δεν θυμάμαι πότε ανανεωνεται-να μη βλέπω ΞΑΦΝΙΚΑ 25€ ειδοποίηση απτην τράπεζα ότι χρεώθηκα 1 το βράδυ κ όλας.. για να πατήσω ένα swipe all το πρωί με άλλες 10 νυχτερινές ειδοποιησεις κ να μη το δω ποτέ όπως ο πιο πολύς κόσμος.. Μέχρι κ το μήνυμα απενεργοποίησης κ επιστροφής χρηματων στην εφαρμογή ήταν ανάποδα με μπλε χρώμα άκυρωσης αίτησης επιστροφής χρημάτων κ διαφανές η επιστροφή.. Δε με αφορά τι κάνουν με αφορά η διαφάνεια στον καταναλωτή. Την ακριβυνες,με ρωτάς αν ισχύει η αυτόματη ανανέωση που συμφώνησα πέρσι όταν την είχες πιο φτηνά; Όχι.Απλα με χρεώνεις. Αφου εκανες swipe το μηνυμα που σου εστειλαν οτι ληγει η υπηρεσια σου μαλλον swipe θα εκανες και το μηνυμα αλλαγης ορων που ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να στελνουν αν δεν κανω λαθος. Μηπως πρεπει να εισαι λιγο πιο προσεκτικος... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από ScorpioX777 1
georgiosmag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dikasths είπε Όχι να μην υποθέσεις, δεν έχω τίποτα από αυτά τότε πως ξέρεις ότι είναι σκουπίδια lol 1
magicnumbers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Αφου εκανες swipe το μηνυμα που σου εστειλαν οτι ληγει η υπηρεσια σου μαλλον swipe θα εκανες και το μηνυμα αλλαγης ορων που ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να στελνουν δεν κανω λαθος. Μηπως πρεπει να εισαι λιγο πιο προσεκτικος... Ναι δεν το έκανα swipe ετυχε ήμουν ξύπνιος κ το είδα κ την ακύρωσα επιτόπου,κ περιμένω επιστροφή χρήματων. Μήνυμα σκάβοντας έστειλαν 15 μέρες πριν που φυσικά πάει στον "επιχειρήσεων" κ μέσα εκεί κατω κάτω με μικρά γράμματα αν διαφωνείς πάτα εδώ. Για μένα είναι απλό. Ακριβυνε? ωραία σαν εταιρια την ακυρώνεις αυτόματα. Τη θέλω; Θα τη ζητήσω. Η όταν πάω να παραγγείλω πες μου με ένα Μπάνερ ΝΑ ότι δεν έχω πια έληξε. Απλά ξεκάθαρα κ εύκολα. Η βγάλε ένα Μπάνερ ΝΑ εκείνη την ωρα ότι φίλε ακριβυνε τη θες; Αλλά όχι.. 1
dikasths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, georgiosmag said: τότε πως ξέρεις ότι είναι σκουπίδια lol Έχω fb account και instagram και καμιά φορά μπαίνω. Προφανώς δεν τα έχω στο κινητό μου. Όποτε μπαίνω βλέπω συνεχώς διαφημίσεις σαν αυτές που αναφέρει το άρθρο. Δε βλέπω σχεδόν τίποτα από κάποιον που έχω φίλο, βλέπω μόνο διαφημίσεις.
georgiosmag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dikasths είπε Έχω fb account και instagram και καμιά φορά μπαίνω. Προφανώς δεν τα έχω στο κινητό μου. Όποτε μπαίνω βλέπω συνεχώς διαφημίσεις σαν αυτές που αναφέρει το άρθρο. Δε βλέπω σχεδόν τίποτα από κάποιον που έχω φίλο, βλέπω μόνο διαφημίσεις. από την στιγμή που έχεις και "μπαίνεις καμιά φορά" όπως λες δεν έχεις παρά να το απεγκαταστήσεις εντελώς και είσαι μια χαρά. Το να κρίνεις κάτι αρνητικά που άλλοι μπορεί να το χρησιμοποιούν είναι τουλάχιστον προσβλητικό και καθόλου σωστό. εγώ που τα χρησιμοποιώ σε samsung galaxy s24 ultra δεν βλέπω καμία διαφήμιση.. κάθε 10-15 βιντεάκια βλέπεις και μια διαφήμιση και την προσπερνάς κυλώντας δίχως κανένα πρόβλημα. Και στο instagram και στο tiktok. Πολλές φορές μπορώ να πω επειδή διαβάζει τα cookies Που του έχω δώσει το δικαίωμα βλέπει αναζητήσεις που έχω κάνει υπολογίζει και με έχει σώσει αρκετές φορ Στο δε facebook δεν βλέπω ΠΟΤΕ διαφήμιση ούτε στο κινητό μου ούτε στον υπολογιστή μου όποτε το ανοίγω μετά από κάποια ειδοποίηση. Φαντάζομαι πρέπει να το ρυθμίσει κανείς σωστά τον λογαριασμό του για να γίνει αυτό. Το facebook και το marketplace και ο messenger δεν είναι καθόλου σκουπίδια. Αντίθετα λειτουργούν μια χαρά και σταθερότατα. Ειδικά το marketplace ζει κόσμος από αυτό. Να ελέγξετε τα μηχανήματα σας παιδιά γιατί η κάποιο πρόβλημα υπάρχει με αυτά η εσείς κάτι κάνετε λάθος. Παρεμπιπτόντως περισσότερο σπαμάρισμα τρώω από whatsapp skype και από το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ telegram παρά από messenger/viber. Τα έχω όμως εγκατεστημένα όλα διότι δεν έχω πρόβλημα ως χρήστης να προσέχω από σπαμάρισμα και δεν έχω κανένα θέμα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από georgiosmag 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα