apostatis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Γεια σας εχω ενα macbook air 2011 13 ιντζων με macos 10.7.5 κι ενω του εχω κάνει διαγραφή και επαναφορα σαν καινούριο συνεχιζει να μην υποστηρίζει τιποτα Οτι προγραμμα δοκιμασω να εγκαταστησω λεει δεν υποστηρίζεται Μπορω να κανω κατι; Ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Το OS του Air 2011 μπορεί να γίνει upgrade μέχρι 10.13.6 (High Sierra). Το 10.7.5 λογικό είναι να μην υποστηρίζεται απ' τα περισσότερα apps.
shodan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς βλέπω πως έχουν περάσει με επιτυχία Sonoma 14.1.2 με τη χρήση του OpenCore Legacy Patcher.
goapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχας τι δισκο εχεις γιατι αν ειναι μικρος ο δισκος δεν θα μπορεσεις να βαλεις τα τελευταια OS μιας και θα ειναι μεγαλα. Δεν γνωριζω αν τα air δεχονται αντικατασταση ssd αν δεν δεχονται τα εφαγε τα ψωμια του η δωστο η βαλε μεσα linux. Αν ο δισκος σου τα χωραει η παιρνει αλλαγη δισκου ψαξου με Open Core Legacy Patcher πολυ απλη διαδικασια.
epinki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Το μηχάνημα σου υποστηρίζει μέχρι και την version 13 High Sierra. Δοκίμασε λοιπόν το εξής· • κλείσε το μηχάνημα. • άνοιξε το με πατημένα τα πλήκτρα Shift-Option-Command-R. Κράτησε τα πλήκτρα πατημένα μέχρις ότου εμφανισθεί η υδρόγειος σφαίρα ή το Apple logo. Τότε το recovery ίσως σου δώσει πρόσβαση στο macOS που συνόδευε το μηχάνημα, ή στην πλησιέστερη διαθέσιμη version. Ίσως σου ζητηθεί να επιλέξεις το δίκτυο σου Wi-Fi.
kostasbm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 έχεις δει αν έχει updates?? system updates - software update να δεις .....
atheatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, apostatis είπε Γεια σας εχω ενα macbook air 2011 13 ιντζων με macos 10.7.5 κι ενω του εχω κάνει διαγραφή και επαναφορα σαν καινούριο συνεχιζει να μην υποστηρίζει τιποτα Οτι προγραμμα δοκιμασω να εγκαταστησω λεει δεν υποστηρίζεται Μπορω να κανω κατι; Ευχαριστώ Να δοκιμάσεις να περάσεις ventura μεσο opencore. Το λειτουργικό που έχει τώρα είναι αρκετά παλιό για να υποστηρίξει, πολλα σύγχρονα προγράμματα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από atheatos
apostatis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, epinki είπε Το μηχάνημα σου υποστηρίζει μέχρι και την version 13 High Sierra. Δοκίμασε λοιπόν το εξής· • κλείσε το μηχάνημα. • άνοιξε το με πατημένα τα πλήκτρα Shift-Option-Command-R. Κράτησε τα πλήκτρα πατημένα μέχρις ότου εμφανισθεί η υδρόγειος σφαίρα ή το Apple logo. Τότε το recovery ίσως σου δώσει πρόσβαση στο macOS που συνόδευε το μηχάνημα, ή στην πλησιέστερη διαθέσιμη version. Ίσως σου ζητηθεί να επιλέξεις το δίκτυο σου Wi-Fi. Δοκίμασα αλλά μου δίνει το lion και εβαλα Πως μπορώ να βάλω τα high Sierra 20 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Το OS του Air 2011 μπορεί να γίνει upgrade μέχρι 10.13.6 (High Sierra). Το 10.7.5 λογικό είναι να μην υποστηρίζεται απ' τα περισσότερα apps. Πως θα μπορούσα να βάλω τα high Sierra μιας και δε μου τα δίνει σε αναβάθμιση
epinki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, apostatis είπε Δοκίμασα αλλά μου δίνει το lion και εβαλα Πως μπορώ να βάλω τα high Sierra Καλημέρα. Click το link για κατέβασμα του High Sierra από το App Store. Εμένα δεν μου το επιτρέπει, χαρακτηρίζοντας το Μ1 Mac μου σαν μη συμβατό. Λογικά θα πρέπει να είσαι εν τάξει. Ελπίζω να βοήθησα.
apostatis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, goapad είπε Καταρχας τι δισκο εχεις γιατι αν ειναι μικρος ο δισκος δεν θα μπορεσεις να βαλεις τα τελευταια OS μιας και θα ειναι μεγαλα. Δεν γνωριζω αν τα air δεχονται αντικατασταση ssd αν δεν δεχονται τα εφαγε τα ψωμια του η δωστο η βαλε μεσα linux. Αν ο δισκος σου τα χωραει η παιρνει αλλαγη δισκου ψαξου με Open Core Legacy Patcher πολυ απλη διαδικασια. Ο διακος ειναι 120gb
goapad Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 πενα εισαι προχωρα χωρανε , τωρα δεν ξερω πως θα τρεχουν με 4γιγα ραμ αλλα φανταζομαι μια χαρα δεν θα εχεις θεμα
george kesoglu Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, atheatos είπε Να δοκιμάσεις να περάσεις ventura μεσο opencore. Το λειτουργικό που έχει τώρα είναι αρκετά παλιό για να υποστηρίξει, πολλα σύγχρονα προγράμματα. εχω το ιδιο με el capitan 10.11.6 με 4gb ram και 500gb ssd εαν βαλω το ventura με opencore θα το τρεξει ή θα γονατίσει ολο το λαπτοπ ??
atheatos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε εχω το ιδιο με el capitan 10.11.6 με 4gb ram και 500gb ssd εαν βαλω το ventura με opencore θα το τρεξει ή θα γονατίσει ολο το λαπτοπ ?? Θα τρέξει. Δοκιμασμένο σε macbook pro 2012. Εδώ έχω ακούσει και για sequoia σε παρόμοια μηχανήματα. Αλλά δεν θα το ρίσκαρα εφόσον με το ventura μια χαρά κανω την δουλειά μου. 1
goapad Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, atheatos είπε Θα τρέξει. Δοκιμασμένο σε macbook pro 2012. Εδώ έχω ακούσει και για sequoia σε παρόμοια μηχανήματα. Αλλά δεν θα το ρίσκαρα εφόσον με το ventura μια χαρά κανω την δουλειά μου. Εχω τα sequoia σε mbp 2012 αναβαθμισμενη ραμ κλπ και τρεχει απροβληματηστα , και σε σταθερο επισης μακ τα εχω κ εκει πενα 1
apostatis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Κατάφερα και έβαλα τα Sierra με εγκατάσταση μέσα από το λειτουργικό Βρήκα την έκδοση Spotify που υποστηρίζει Γιατί βασικά αυτή με ενδιαφέρει να παίζει Αλλά δεν κάνει login Με ποιον απλό τρόπο θα μπορούσα να βάλω τα high Sierra? Δεν ξέρω αν θα υποστήριζε και τα ventura που λέει παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα