Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας.

Μια γρήγορη ερώτηση. Μια παραγγελία με πληρωμή μέσω PayPal απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια, για κάποιο λόγο.

Τα χρήματα δεσμεύτηκαν, για την αποτυχημένη προσπάθεια, από τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Στην δεύτερη προσπάθεια η παραγγελία πέρασε. 

Η τράπεζα μου δέσμευσε και τα 2 ποσά αλλά το PayPal δείχνει μια πληρωμή.

Μετά από περίπου 20 λεπτά μου ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα ότι το πρώτο ποσό πιστώθηκε πάλι πίσω στον λογαριασμό μου. Παρόλα αυτά, αυτό δεν έγινε. Ακόμα το ποσό φαίνεται δεσμευμένο.

Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά το πόσο θα αποδεσμευθεί τις επόμενες ώρες πχ?

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Λογικά θα είσαι οκ, αλλά για να σου φύγει το άγχος κάνεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα για να σου πουν ακριβώς πόση ώρα χρειάζεται.. Τι τράπεζα έχεις; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christos4 είπε

Λογικά θα είσαι οκ, αλλά για να σου φύγει το άγχος κάνεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα για να σου πουν ακριβώς πόση ώρα χρειάζεται.. Τι τράπεζα έχεις; 

Κ εγώ έτσι πιστεύω, αλλά ακόμα δεν έχει επιστραφεί ακόμα το ποσό.

Βέβαια και το ποσό της παραγγελίας που πέρασε, ακόμα φαίνεται δεσμευμένο και δεν έχει φύγει ακόμα από τον λογαριασμό. Άρα θεωρώ πως όταν αποδεσμευτούν όλα τα ποσά όπου το ένα θα φύγει, το άλλο θα επιστρέψει στον λογαριασμό μου. 

Eurobank είναι η τράπεζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε

σε ίδια περίπτωση φαίνονταν δεσμευμένα και πήρε πάνω απο 20 μέρες να επιστραφούν στο λογαριασμό

Εξαιρετικά. Στην eurobank σου συνέβη?

Όταν είναι να σου τα πάρουν, γίνεται αστραπιαία. Όταν είναι να επιστραφούν... 

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.
10 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Καλημέρα σας.

Μια γρήγορη ερώτηση. Μια παραγγελία με πληρωμή μέσω PayPal απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια, για κάποιο λόγο.

Τα χρήματα δεσμεύτηκαν, για την αποτυχημένη προσπάθεια, από τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Στην δεύτερη προσπάθεια η παραγγελία πέρασε. 

Η τράπεζα μου δέσμευσε και τα 2 ποσά αλλά το PayPal δείχνει μια πληρωμή.

Μετά από περίπου 20 λεπτά μου ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα ότι το πρώτο ποσό πιστώθηκε πάλι πίσω στον λογαριασμό μου. Παρόλα αυτά, αυτό δεν έγινε. Ακόμα το ποσό φαίνεται δεσμευμένο.

Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά το πόσο θα αποδεσμευθεί τις επόμενες ώρες πχ?

Υπομονη 3-4 μερες... Περιπου τοσο κανει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...