makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 καλημερα εχω ενα fiat stilo 1600cc μου βγαζει τσεκ P0420 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να σβηνει το αυτοκινητο λογο καμμενου αισθητηρα λ;
kostas_anes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, makaofficial είπε καλημερα εχω ενα fiat stilo 1600cc μου βγαζει τσεκ P0420 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να σβηνει το αυτοκινητο λογο καμμενου αισθητηρα λ; Ναι αν εχεις προβλημα στον Λαμδα τοτε ειναι πιθανο να σβηνει γιατι δεν μπορει να υπολογισει σωστα το μιγμα. Ενημερωτικα καλο θα ηταν να το φτιαξεις συντομα, γιατι μπορει να κανεις ζημια στο μοτερ.
makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ναι αν εχεις προβλημα στον Λαμδα τοτε ειναι πιθανο να σβηνει γιατι δεν μπορει να υπολογισει σωστα το μιγμα. Ενημερωτικα καλο θα ηταν να το φτιαξεις συντομα, γιατι μπορει να κανεις ζημια στο μοτερ. ωραια,το αμαξι δεν το κουναω παρασκευη περιμενω να μου ερθει ο νεος λ να τον κουμπωσουμε πανω!
meletis_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, makaofficial είπε καλημερα εχω ενα fiat stilo 1600cc μου βγαζει τσεκ P0420 θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να σβηνει το αυτοκινητο λογο καμμενου αισθητηρα λ; Όχι , ο καταλύτης σε τι κατάσταση; Επιπλέον έχει και υγραέριο επάνω ; Θα χρειαστείς και διαγνωστικό και δες και τη φίσα εάν δουλεύει σωστά . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από meletis_m
kostas_anes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Θα χρειαστείς και διαγνωστικό και δες και τη φίσα εάν δουλεύει σωστά . Εντωμεταξυ αναφερει κωδικο OBDII που μονο απο διαγνωστικο το παιρνεις... Επισης μια χαρα μπορει να σβησει το αμαξι αμα εχει θεμα ο λαμδα. Το εχω δει να γινεται σε 2 διαφορετικα αμαξια, το ρελαντι τους επαιζε πανω κατω συνεχως και επεφτε πολυ χαμηλα. 1 1
makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Όχι , ο καταλύτης σε τι κατάσταση; Επιπλέον έχει και υγραέριο επάνω ; Θα χρειαστείς και διαγνωστικό και δες και τη φίσα εάν δουλεύει σωστά . ναι σας ειπα P0420 υγραεριο δεν εχει οχι δευτερα θα μαθουμε και σε τι κατασταση ειναι ο καταλυτης 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Εντωμεταξυ αναφερει κωδικο OBDII που μονο απο διαγνωστικο το παιρνεις... Επισης μια χαρα μπορει να σβησει το αμαξι αμα εχει θεμα ο λαμδα. Το εχω δει να γινεται σε 2 διαφορετικα αμαξια, το ρελαντι τους επαιζε πανω κατω συνεχως και επεφτε πολυ χαμηλα. εμενα σβηνει και ετσι οπως το λες σηηνει και σε πορεια ομως.
atheatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλο ειναι μόλις διορθώσεις το πρόβλημα με το λαμδα , να αλλάξεις τα λάδια. Το μίγμα μερικές φορές γίνεται τόσο πλούσιο χωρις λαμδα ,που περνάει στα λάδια. 1
kostas_anes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, makaofficial είπε εμενα σβηνει και ετσι οπως το λες σηηνει και σε πορεια ομως. Αμα δεν εχει σωστο μιγμα παντου μπορει να σβηνει. Οσο ειναι πλουσιο εισαι οκ, πρεπει να πας πολλα χιλιομετρα για να βγαλει θεμα. Αμα ειναι φτωχο, παιρνεις πιστονια και στροφαλους παραμασχαλα.
atheatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και κάτι ακόμα σχετικά με τους λαμδα, μιας και κυκλοφορούν πολλοί κινεζικοι λαμδα που ειναι carbon με τους original . Δες αν έχουν ανάγλυφα τα στοιχεία ή την μάρκα χτυπημενη πανω τους. Αν ειναι λειοι και χωρίς γράμματα τοτε ,μάλλον πλήρωσες original για ιμιτασιον. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από atheatos
makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Αμα δεν εχει σωστο μιγμα παντου μπορει να σβηνει. Οσο ειναι πλουσιο εισαι οκ, πρεπει να πας πολλα χιλιομετρα για να βγαλει θεμα. Αμα ειναι φτωχο, παιρνεις πιστονια και στροφαλους παραμασχαλα. ωραια τουλαχιστον εμαθα οτι μπορει να σβησει απο αυτο! δευτερα αλλαζω λ και ελπιζω να στρωσει μεχρι τοτε δεν το ακουμπαω το αμαξι 29 λεπτά πριν, atheatos είπε Και κάτι ακόμα σχετικά με τους λαμδα, μιας και κυκλοφορούν πολλοί κινεζικοι λαμδα που ειναι carbon με τους original . Δες αν έχουν ανάγλυφα τα στοιχεία ή την μάρκα χτυπημενη πανω τους. Αν ειναι λειοι και χωρίς γράμματα τοτε ,μάλλον πλήρωσες original για ιμιτασιον. οκαυ οκαυ θα το κοιταξω
milos_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Πρόσφατα αναψε η ενδειξη του κινητήρα και στο συνεργείο που πήγα με είπαν ότι είναι ο αισθητήρας λ προφανώς από τη βενζίνη που έβαλα. Το έσβησε με είπε να κάνω ένα φουλάρισμα με κατοστάρα και πως αν ξανα αναψει παμε για αλλαγή. Δεν ξανα άναψε...
makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, milos_ είπε Πρόσφατα αναψε η ενδειξη του κινητήρα και στο συνεργείο που πήγα με είπαν ότι είναι ο αισθητήρας λ προφανώς από τη βενζίνη που έβαλα. Το έσβησε με είπε να κάνω ένα φουλάρισμα με κατοστάρα και πως αν ξανα αναψει παμε για αλλαγή. Δεν ξανα άναψε... εμενα μου το κανει κανα 2 βδομαδο τωρα πηγαμε να βγαλουμε και τον λ και απο τις σκουριες δρν βγαινει καν! οποτε δευτερα παω για αλλαγη απευθειας να ειμαι safe σε αυτο το κομματι και θα κανω και εναν ελεγχο καταλυτη
meletis_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, makaofficial είπε ναι σας ειπα P0420 υγραεριο δεν εχει οχι δευτερα θα μαθουμε και σε τι κατασταση ειναι ο καταλυτης εμενα σβηνει και ετσι οπως το λες σηηνει και σε πορεια ομως. Επίσης καθάρισε και πεταλούδα γκαζιού και δες εάν τραβάει από κάπου αέρα , για τις διακυμάνσεις του ρελαντί πέρα από το αισθητήρα λ.
makaofficial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Επίσης καθάρισε και πεταλούδα γκαζιού και δες εάν τραβάει από κάπου αέρα , για τις διακυμάνσεις του ρελαντί πέρα από το αισθητήρα λ. εχω αλλαξει πεταλουδα πριν κανα μηνα μαζι με νεο καλωδιο με βυσμα.
Byron_91 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Το ίδιο και εγώ με το ίδιο μοντέλο. Δεν ήταν ο Λ, ήταν ο καταλύτης εν τέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα