poulinos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 hours ago, tzotzo said: τρια χιλιαρικα μου πηγε η ανακαινηση στο μπανιο το 2012 με πλακακια β διαλογης και χωρις να αλλαξω μπανιερα και νεροχυτες. Τωρα τα 15 δεν φτανουν. 3000 ευρω περιπου εδωσε και μια γνωστη μου και εκανε ανακαινιση το μπανιο χωρις το κοστος απο τα πλακακια. ξηλωθηκε μπανιερα και εγινε ντουσιερα, ξηλωθηκαν ολα τα πλακακια.εγιναν αλλαγες στους σωληνες για να βγουν στο νεο σημειο κτλ. αλλαχτηκε επιπλο νιπτηρα μαζι με τον νιπτηρα ,μπαταριες κτλ.
xsterg Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες χωρις να ξερω αλλες παραμετρους οπως τα οικονομικα σου, την θεση του διαμερισματος σε σχεση με την δουλεια η με στενους συγγενεις σου, εμενα δεν μου φαινεται καλη περιπτωση. κοιταξε για κατι αλλο. μην ενθουσιαζεσαι αλλα και μην απογοητευεσαι με την πρωτη. θα δωσω γενικες συμβουλες. οχι πρωτου, οχι τελευταιου οροφου. κοιταξε να εχει ηλιακο η να μπορεις να βαλεις αργοτερα με ευκολο τροπο ηλιακο. να εχει αυτονομη θερμανση. να υπαρχει θεση σταθμευσης τουλαχιστον ενος αυτοκινητου και ενος σκουτερ για το διαμερισμα. να κανεις εναν προυπολογισμο του που θα φτασει το κοστος με την ανακαινιση. εαν θελει νεα μπανια και κουζινα. εαν τα ξυλινα πατωματα θελουν αλλαγη. τυχον προβληματα με υγρασια. καλο ειναι να βγει μολυβι και χαρτι για ολα αυτα και οχι να κανουμε σκεψεις. καλη επιτυχια. 1
Terteri Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, xsterg είπε χωρις να ξερω αλλες παραμετρους οπως τα οικονομικα σου, την θεση του διαμερισματος σε σχεση με την δουλεια η με στενους συγγενεις σου, εμενα δεν μου φαινεται καλη περιπτωση. κοιταξε για κατι αλλο. μην ενθουσιαζεσαι αλλα και μην απογοητευεσαι με την πρωτη. θα δωσω γενικες συμβουλες. οχι πρωτου, οχι τελευταιου οροφου. κοιταξε να εχει ηλιακο η να μπορεις να βαλεις αργοτερα με ευκολο τροπο ηλιακο. να εχει αυτονομη θερμανση. να υπαρχει θεση σταθμευσης τουλαχιστον ενος αυτοκινητου και ενος σκουτερ για το διαμερισμα. να κανεις εναν προυπολογισμο του που θα φτασει το κοστος με την ανακαινιση. εαν θελει νεα μπανια και κουζινα. εαν τα ξυλινα πατωματα θελουν αλλαγη. τυχον προβληματα με υγρασια. καλο ειναι να βγει μολυβι και χαρτι για ολα αυτα και οχι να κανουμε σκεψεις. καλη επιτυχια. Εννοείται ότι δεν είναι καλή περίπτωση! Το κατάλαβα σίγουρα και με όλα αυτά που μου έχουν πει και οι υπόλοιποι. Όσο για το σπίτι, ακριβώς αυτά είναι τα "ιδανικά" μας, όπως φαντάζομαι και στους περισσότερους.. Συν το ασανσέρ φυσικά! Το θέμα είναι τί θα βρούμε και σε τι μπορούμε να κάνουμε λίγο πίσω.. Δυστυχώς λόγω οικονομικών δεν βρίσκουμε πάνω από πρώτο όροφο, κι αν βρούμε θα πρέπει να αλλάξουμε περιοχή. Το να αλλάξω περιοχή δεν είναι πολύ εύκολο γιατί έχω τα πεθερικά μου κοντά και με ένα μωρό είναι δύσκολο να πρέπει να είμαι συνέχεια με ένα αυτοκίνητο, μιας και θα πρέπει να μετακινούμαι και για τη δουλειά μου. Ο σύζυγος δουλεύει, εγώ είμαι σε γονική άδεια αυτή την στιγμή, αλλά θα πρέπει να επιστρέψω σύντομα. Επίσης δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα και για μεγαλύτερο ποσό, λόγω του ότι θα παρθεί με το πρόγραμμα "σπίτι μου 2" και έχουμε ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Μακάρι να βρεθεί κάτι, αλλά ανησυχώ ότι μόλις ανοίξει το πρόγραμμα θα ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα