ekrepali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Απορεί ο πατέρας μου (κι εγώ που προσπαθώ να βγάλω άκρη) γιατί δεν πήρε σήμερα το επίδομα προσωπικής διαφοράς. Βάσει υπολογισμού Ν4670/20 έχει: Κύρια σύνταξη προ φόρου: 1200 Προσωπική διαφορά: 88 Τράπεζα Πειραιώς Στις ειδήσεις γράφει ότι για κύριες σύνταξεις προ φόρου 1100 ως 1600 με προσωπική διαφορά άνω των 10 ευρώ, αντιστοιχεί επίδομα 100 ευρώ. Τα οποία όμως δε μπήκανε στο πατέρα μου. Αντιστοίχως για κύριες συντάξεις 700-1100 προ φόρου, το επίδομα είναι 150 ευρώ Και για κύριες συντάξεις ως 700 προ φόρου, το επίδομα είναι 200 ευρώ. Αν είστε συνταξιούχοι ή αν οι γονείς σας είναι συνταξιούχοι... για τσεκάρετε παρακαλώ, μπήκαν λεφτά; Αν ναι / όχι... γράψτε ποια τράπεζα.
Nabuko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε γιατί δεν πήρε σήμερα το επίδομα προσωπικής διαφοράς. Tί ώρα κοίταξε? Διάβασα ότι θα μπουν από σήμερα μέχρι και στις 20.
ekrepali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, Nabuko said: Tί ώρα κοίταξε? Διάβασα ότι θα μπουν από σήμερα μέχρι και στις 20. Και τώρα που κοίταξε 20:30 δεν έχει λεφτά ο λογαριασμό. Στις ειδήσεις έλεγε οι πληρωμές θα γίνουν στις 18/12, όχι από 18/20 Τυχαίο link https://www.agrotypos.gr/chrima/efka-opeka/ta-posa-efapax-enischysis-syntaxiouchon-oles-oi-pliromes-eos-2012-apo-efka-dypa
Nabuko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στις ειδήσεις έλεγε οι πληρωμές θα γίνουν στις 18/12 Τότε μήπως είναι από αυτούς που θα πάρουν την αύξηση 2,4% στη σύνταξη από Ιανουάριο? Υπενθυμίζεται πως το επίδομα θα το λάβουν οι συνταξιούχοι που έχουν προσωπική διαφορά άνω των 10 ευρώ και που δεν θα πάρουν τον Ιανουάριο του 2025 την πραγματική ετήσια αύξηση του 2,4%.
Kassandros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στη μητέρα μου μπήκαν τα 150 ευρώ που δικαιούται, σήμερα γύρω στις 6 το απόγευμα. Τράπεζα alpha bank. Ίσως διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα.
ekrepali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Nabuko said: Τότε μήπως είναι από αυτούς που θα πάρουν την αύξηση 2,4% στη σύνταξη από Ιανουάριο? Υπενθυμίζεται πως το επίδομα θα το λάβουν οι συνταξιούχοι που έχουν προσωπική διαφορά άνω των 10 ευρώ και που δεν θα πάρουν τον Ιανουάριο του 2025 την πραγματική ετήσια αύξηση του 2,4%. Aν στα 1200 πάρει 2.4% αύξηση... είναι αύξηση 30 ευρώ. Δε καλύπτει τη προσωπική διαφορά των 88 ευρώ. Οπότε εφόσον δε παίρνει αύξηση, πρέπει να πάρει σήμερα το επίδομα (αν καταλαβαίνω σωστά) 2 minutes ago, Kassandros said: Ίσως διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα. Γι'αυτό ακριβώς ρώτησα. Να δώ κι άλλους με Πειραιώς αν τα πήρανε ή όχι.
greengr21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Απορεί ο πατέρας μου (κι εγώ που προσπαθώ να βγάλω άκρη) γιατί δεν πήρε σήμερα το επίδομα προσωπικής διαφοράς. Βάσει υπολογισμού Ν4670/20 έχει: Κύρια σύνταξη προ φόρου: 1200 Προσωπική διαφορά: 88 Τράπεζα Πειραιώς Στις ειδήσεις γράφει ότι για κύριες σύνταξεις προ φόρου 1100 ως 1600 με προσωπική διαφορά άνω των 10 ευρώ, αντιστοιχεί επίδομα 100 ευρώ. Τα οποία όμως δε μπήκανε στο πατέρα μου. Αντιστοίχως για κύριες συντάξεις 700-1100 προ φόρου, το επίδομα είναι 150 ευρώ Και για κύριες συντάξεις ως 700 προ φόρου, το επίδομα είναι 200 ευρώ. Αν είστε συνταξιούχοι ή αν οι γονείς σας είναι συνταξιούχοι... για τσεκάρετε παρακαλώ, μπήκαν λεφτά; Αν ναι / όχι... γράψτε ποια τράπεζα. Φίλε και εμένα ακριβώς ίδια περίπτωση ο πατέρας μου με σχεδόν ίδια πόσα σε όλα(μεγάλη προσωπική διαφορά δεν παίρνει επίδομα δεν παίρνει αύξηση). Τώρα τι παίζει με αυτούς και τους υπολογισμούς τους ένας Θεός ξέρει... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από greengr21
zhentarim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, greengr21 είπε Φίλε και εμένα ακριβώς ίδια περίπτωση ο πατέρας μου με σχεδόν ίδια πόσα σε όλα(μεγάλη προσωπική διαφορά δεν παίρνει επίδομα δεν παίρνει αύξηση). Τώρα τι παίζει με αυτούς και τους υπολογισμούς τους ένας Θεός ξέρει... Εχει γινει καποιο λαθος η εμεις δεν καταλαβαμε καλα? 580 κυρια συνταξη με 20 ευρω προσωπικη διαφορα....δεν εχει μπει τιποτα ακομα...αν θα μπει.
ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @greengr21 thanks για το link https://www.efka.gov.gr/el Πάτησα εκει που λέει αν δικαιούται έκτακτη ενίσχυση δεκεμβριου... λέει και στον πατέρα μου ότι δε δικαιούται. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
alxandros_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τετάρτη απόγευμα έλαβαν και οι 2 γονείς από 100 ευρω, τράπεζα Πειραιώς. 1
zhentarim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Σύμφωνα με το άρθρο 17 «Έκτακτη οικονομική ενίσχυση συνταξιούχων Δεκεμβρίου 2024» του Ν.5162/2024, ΔΕΝ είστε δικαιούχος της εν λόγω οικονομικής ενίσχυσης καθώς δεν εμπίπτετε σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες: α. σε συνταξιούχους του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.), στους οποίους καταβλήθηκε κύρια σύνταξη γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου μηνός Νοεμβρίου 2024 και οι οποίοι κατά τον μήνα αυτό είχαν ποσό προσωπικής διαφοράς συντάξεων, συμψηφιστέας με την ετήσια αναπροσαρμογή των συντάξεων, μεγαλύτερο των δέκα (10) ευρώ και αθροιστικά το συνολικό καθαρό προ φόρου ποσό των συντάξεων που έλαβαν κατά τον μήνα αυτό είναι έως επτακόσια (700,00) ευρώ, β. σε συνταξιούχους του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.), στους οποίους καταβλήθηκε κύρια σύνταξη γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου μηνός Νοεμβρίου 2024 και οι οποίοι κατά τον μήνα αυτό είχαν ποσό προσωπικής διαφοράς συντάξεων, συμψηφιστέας με την ετήσια αναπροσαρμογή των συντάξεων, μεγαλύτερο των δέκα (10) ευρώ και αθροιστικά το συνολικό καθαρό προ φόρου ποσό των συντάξεων που έλαβαν κατά τον μήνα αυτό είναι από επτακόσια ευρώ και ένα λεπτό (700,01) ευρώ έως χίλια εκατό (1.100,00 )ευρώ, γ. σε συνταξιούχους του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.), στους οποίους καταβλήθηκε κύρια σύνταξη γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου μηνός Νοεμβρίου 2024 και οι οποίοι κατά τον μήνα αυτό είχαν ποσό προσωπικής διαφοράς συντάξεων, συμψηφιστέας με την ετήσια αναπροσαρμογή των συντάξεων, μεγαλύτερο των δέκα (10) ευρώ και αθροιστικά το συνολικό καθαρό προ φόρου ποσό των συντάξεων που έλαβαν κατά τον μήνα αυτό είναι από χίλια εκατό ευρώ και ένα λεπτό (1.100,01) ευρώ έως χίλια εξακόσια (1.600,00)ευρώ. Τι δεν εχω καταλαβει???
ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, zhentarim said: Τι δεν εχω καταλαβει??? Kι εγώ βλέπω πως έπρεπε να πάρει επίδομα. Ας περιμένουμε μερικές μέρες να δούμε μήπως μπούνε με καθυστέρηση. Αλλιώς θα τους τρέχουμε στον εφκα για να κάνουν αιτήματα...
papoys1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδια δεν τοξερα αυτό. Για να μπω να δω αν πήρα χαρτζηλίκι για τις γιορτές γιατί δωρο γιοκ.😛 ooooooooooooooooooo να μη σας κρατάω σε αγωνία πήρα χτες κατοστάρικο.Πάω για τον κυρ'Στέφανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο https://www.youtube.com/watch?v=fkMZDjHvhGE 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα