michkal91 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε καμία πρόταση σε καλώδιο usb c 2 μέτρα για σύνδεση οθόνης usb c με mac mini και με Lenovo laptop? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου από michkal91
Vasilius Δημοσ. Σάββατο στις 04:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:02 μμ Μπα στο γραφείο που έχουν έρθει πάνω από 200 επισκέπετες με πάμπολα laptops/models και mac όλα δούλεψαν με projector/TV Oled πάνω σε docking station που αυτό εν συνεχεία με usb-c σε αυτά. To εργοστασιακό της οθόνης σου κάνει θέμα ;
DimitrisM. Δημοσ. Σάββατο στις 07:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:42 μμ (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα εάν θες usb c to usb c ή usb c to hdmi. Εγώ έχω αυτό σε Mac mini με lg monitor και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. https://i-system.gr/el/accessories/for-mac/belkin-usb-c-to-hdmi-21-cable-2m.html Επεξ/σία Σάββατο στις 07:55 μμ από DimitrisM.
michkal91 Δημοσ. Κυριακή στις 06:15 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:15 μμ Usb c σε c θέλω. Έκανα σήμερα μια πατέντα και σύνδεση με hdmi την 1η και με usb c τη δεύτερη ποη ειναξ πιο κοντά. Θα δω πως θα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα