Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιο smartphone έως 700ε. Εχω το s20fe το οποίο ανοιγοκλεινει μονο του εδω και 2 μερες και δε θα το φτιάξω. Με νοιάζει η πολυ καλη καμερα και να μη κολλαει. IPhone δεν ειχα ποτε αλλα αν όντως αξίζει πιο πολύ, θα κανω τη καρδιά μου πέτρα 🤣 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daskala είπε

Καλησπερα!!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιο smartphone έως 700ε. Εχω το s20fe το οποίο ανοιγοκλεινει μονο του εδω και 2 μερες και δε θα το φτιάξω. Με νοιάζει η πολυ καλη καμερα και να μη κολλαει. IPhone δεν ειχα ποτε αλλα αν όντως αξίζει πιο πολύ, θα κανω τη καρδιά μου πέτρα 🤣 

https://www.bestprice.gr/item/2159331017/samsung-galaxy-s24-256gb.html

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Οποιος το προλάβει σε αυτή την τιμή είναι χάρισμα.

Έχω το 8, υποστηρίζει επίσημα VoLTE, VoWiFi. Το 9 είναι το ίδιο και καλύτερο.

Το έχω αγοράσει από Αμαζον και δεν έχω κανένα άγχος.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μακρια από πιξελ ....δεύτερο 8αρι στη σειρά μου παρουσίασε green noise screen (είναι ψιλοσυχνο πρόβλημα ) και στη συνέχεια η δεύτερη συσκευή μου έβγαλε κάθετη γραμμή στη οθόνη. Καμία απολύτως φθορά πάντα με θήκη.δεν επισκευάζει κανείς και μόνο με αποστολή Γερμανία ΙΣΩΣ βγαλεις άκρη.

Όποιος θέλει κορόνα γράμματα 700 ευρώ ναι παίρνει πίξελ 

Δυστυχώς είναι λ μένα αγαπημένη συσκευή άλλα το quality control τους σε συνδυασμό με την υποστήριξη Ελλάδα είναι hard pass 

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/1/2025 στις 1:03 ΜΜ, Thanofski είπε

Μακρια από πιξελ ....δεύτερο 8αρι στη σειρά μου παρουσίασε green noise screen (είναι ψιλοσυχνο πρόβλημα ) και στη συνέχεια η δεύτερη συσκευή μου έβγαλε κάθετη γραμμή στη οθόνη. Καμία απολύτως φθορά πάντα με θήκη.δεν επισκευάζει κανείς και μόνο με αποστολή Γερμανία ΙΣΩΣ βγαλεις άκρη.

Όποιος θέλει κορόνα γράμματα 700 ευρώ ναι παίρνει πίξελ 

Δυστυχώς είναι λ μένα αγαπημένη συσκευή άλλα το quality control τους σε συνδυασμό με την υποστήριξη Ελλάδα είναι hard pass

Δεν επισκευάζουν ούτε αλυσίδες τύπου Πλαίσιο?

Δημοσ.

Απολύτως κανένας .

Οτιδήποτε γίνει σε χώρες που δεν υπάρχει official υποστήριξη της Google βλ. Ελλάδα είναι εκτός εγγύησης και αγνώστου αποτελέσματος 🥲

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...